Ателье
4.4
4.4
Zhako 🩷
Совсем не понравилось
дым опыттары жок..калай болса солай отирик тигип бере салады еще багасы завышеный еки рет бардым еки рет дурыс тигип бермеди)нервтарынды курткыларын келмесе баруга не советую
ГЕ
Гулшат Ершат
Совсем не понравилось
Ательеде жұмыс жасайтын апа(апай) алған кезде арзан баға айтып алып қалады да, киім дайын болғанда 1500 деп келісіп тігу қиын болды, түнімен отырдым деп қарапайым сымның балағын🤦🏼♀️2000/2500 сұрайды Айтқан сөзін мен айтпадым деп келіскен бағадан бас тартып , жұлынып ұрысып қымбат есептеп алады ақшаны! Апай ол ұят болады еңбек ақыңызды ашып сразу айтыңыз, менің жұмысым қымбат Сымның балағын 2500/3000 қысқартам деп Қалтасы көтерген адам тіккізеді Қымбатсынғандар мен сияқты арзандау жерді қарастырамыз! Сымның балағын лентамен деп тұрып айтып ескерттім не лента жоқ🥺 Сізге жүгінген клиентке де өзіңізге қарағандай, өзіңізді бағалағандай бағаласаңыз нұр үстіне Нұр болар еді🙏
Марта Ваитова
В восторге
Девочки молодцы! Спасибо большое. Быстро и аккуратно подшили. Персонал приветливый, салон уютный.
900 zhenissovv
Отлично делает работу,всем советую
МИ
Муратбек Исатаев
В восторге
Өз ісінің маманы тапсырсты уақыттында бітіреді қолың дерт көрмесін!
Акниет Тойшиева
В восторге
Үлкен рахмет!!! Уақытынан бұрын жасап берді. Жұмыстарыңызға сәттілік енді тек сіздерге келетін боламыз👍👍👍 Бәрі қалағанымдай болды ризамын👍👍👍👍👍👍👍👍
Азамат Кайролдаев
В восторге
Оте керемет оз исинин шебери всем советую