Nan doner
Киоск быстрого питания
3.5
3.5
Муратова Асель
очень вкусный донер🔥сервис вообще топ🔥
Мерей Мұса
Донер күшті дамді екен😍
TK
Tolebi Karsybay
👍👍
Каламкас Сарткараева
Жұмыста жүріп әбетке 3 мәрте жедім өте дәмді жақсы жасайды👍👍
Рауан Жакуп
Спасибо админу Акбота и сегодняшнему повару донер! Лежим в больнице захотели донер, так как больничная не очень😅зфаказ был выполнен душевно! Оперативо и качественно! Спасибо вам ребята! Аллаһ үйіп төгіп берсін!!! Амин!!!
EB
Edil Berkut
Кеш жарык! «НАН донерды» арнайы ыздеп келдык.Отбасымызбен барып тамактанамыз.Оте дамды жане тойымды.Чикендеры кфс кем туспейды.Саудаларыныз журсын 👍👍
Амели Амели
Өте лас.Жерге түсіп қалған етті жинап сатылымға қолдана береді.самсаны кір қолдарымен ұстады.
Нурдаулет Сапархан
Донер дәмді екен, кызыммен барым едым оганда ұнады Донер бағасына тұарарлық екен Енді күнде баратын боламын Ахан деген бала болса соган жасатыныздар донерды, етын мол кылып салады Маган катты унады тойып кайттым👍
sabira anarbaeva🦂
Самсалары ужас маааа адам жей алмайт откызейын демес жок болмайт деп турып алган пиццалары нан бетынен камыры коп аш болып келген едык ? (Адамга ыстеген сон нормально ыстеу керек еттеры арзан малдн етынен дамы жок тойып алып айтп жаткан жокпз просто ужасно 😢 маа келменыздер лучше аш болып турсаныздарда
Ramazan Bekzhanuly
Донер дәмі жаман
Акжурек Еркин🎸
не советую
Adelya Kondybayeva
Персонал ведёт себя грубо и неуважительно по отношению к покупателям. Вместо нормального общения — хамство и раздражение. Надеюсь, руководство обратит внимание на поведение сотрудников, потому что из-за такого отношения приходить сюда больше не хочется.
darynimt 007
грубый персонал
АйЛиН КиМ
Это просто ужас! Вчера взяла у вас донер — в итоге сильнейшее отравление! Целую ночь было плохо, живот крутило, температура поднялась. Как можно так халатно относиться к людям?! Судя по всему, продукты несвежие. Никому не советую брать здесь еду, берегите здоровье!
РА
Руслан Ахметкалиев
Оте нашар донер турып калган етти берип жибереди
Ахмет Аааа
Кассир обслуживает очень медленно. Из-за долгого ожидания пропустил автобус. Нужно улучшить скорость обслуживания.
Акниет Нурдымбекова
Фри ужасно . 2 донер алғанбыз фри не свежий. Тұрып қалған майға қуырылған секілді 🥴 2 күн ішіміз ауырды после этого 👎🏻
G
Gulzhan
Заказала говяжий, а положили фарш жаренный не понятно из чего . Сезон овощей и огурцов так мало . Хотелось бы не фар а мясо , но была голодной и возвращаться не охота было. Второй раз точно не приду к ним.
A
Arystan
Донер внатуре жаксы баскалар сиякты соусын коп косып быт-шытын шыгармай прямм андай уау дейтын Донер окынбейсын досым
Акмаржан Рыспай
Донер 🔝. Тойымды👍🏻Багасы да жаксы 🤍.Ен бастысы кухынный зона таза💯
ББ
Берик Бахрамов
Ассалаумағалейкум өте дәмді маған ұнады 👍👍👍
Мирас Багланулы
Нан донерге рахмет, дамді екен👍🏼👍🏼
НА
Нұрасыл Адженов
Зор болды 👍👍
AZ
Aliya Zh
Покупала самсу с сыром. Тесто жесткое и будто не до конца пропеклось. Не было слоения как у слоеного теста . Цена завышена.
Мухаммед Сейтбек
Шеш жемей ақ қойдым қарын ашып бардық екі бала бүгін кур полтора гов полтора бердік курин сыртына говяжий деп жазып койыпты жарайды қателесіп кетті но ішінде ет көрінбиді дәмі жоқ фарш куринный вообще тамақ жаман емес жасаған адам дұрыс жасамаган дәмі жоқ сфрты күйіп общм пз.дболып келді алдыга общение де дурыс емес 👋🏻
Нурда улет
Отравился инфеционной 5 дней болел ужас я лучше буду голодным чем есть там
Қызмет көрсету сапасы өте төмен дұрыстап түсіндірмейді өз ара ұрсысып, одан қоса бізбен ұрсысып тұтынушы ретінде қабылдамай сіз бізбен ұрсысқыныз келіп тұрма деп атылып тұр басшылары қадағаласа өте адамға нашар әсер етеді біз тамақтануға барған адамбыз сұрап тұрау демейд тик токка тойып алған ба білмедім 😂 жалпы отзывтардыда оқып келетін жер емес деп ойлаймын тамақтары ашыған үстелдері кір 🥴👎
Камшат Мырзатайкызы
Қызмет көрсету өте төмен! Клиенттердің талабын ескерудің орнына, айқайлап өздерініңкін дұрыс санап тұрады. Сыйластық, дұрыс сөйлеу 0. Өте нашар!
Eldo999 🧟♂️
отстойное заведение сотрудники спят на работе где кушают люди кароче - вайб заведение
Balnurka .
Два дня назад купила у них шаурму теперь болею пожалела что купила
БК
Бакытжан Касымхан
Донерлері өте дәмді күнде осы донер үшін келем
Nazgul Duisenbay
Только что купила, донер в батоне куриный решила попробовать, но пожалела: мясо как будто сырое,овощи не свежие,ашыган тамак жегендей болдык, до этого пару раз брала в лаваше было вкусно, или это зависит от смены?! За такую цену можно же нормально приготовить по человечески! Пожарить курицу и с хлебом съесть и дома можно 🤦🏻♀️
Nursat Saparaly
Шаурма добавкалары өте аз, шауырма суып қалған
Кабанбай Батыр
Специально приехал по рекомендации друг и не пожелел все было вкусно и всем советую .обслуживания на высоте
MA
Miras Asylbekuly
Донерлердын дәмі дерско унады дами берсын👍
РТ
Райхан Танирберген
Бугын тусте шаурма жеген едым осы жерден, ашып кеткен екен отравление болдым. Ишы ыстык адамга тамак сатып жатсындар дурыс жагдай жасамайсындарма
КМ
Канат Мамыраимов
Таза, озиме унайт Рахмет кыздар
волков
Всё прям четко, накормили от души)))
БИ
Бибігүл Исаева
Самса ашып кеткен .Донер дұрыс емес. Кухня сасып жатыр. Повар салақ фартук енді ужас. Кірсең қолаңса иіс шығады терінің исі. Өте нашар .Жиркенішті 🤢🤮
Куришбай Аружан
Вапше бармайақ қойыңыздар өте грубый жұмысқа барғанмын қайтып кеттім бастық сымақтары өте нашар клиенттердің көзінше жекіру кемсіту болды Сол үшін сотрудниктар шақ келмейді деп ойлаймын)👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
Ернур Е
Отвратительное отношение к людям
Серега Серегин
Отвратительная самса, мяса нет! Один лук, ещё и кислым отдает , сожалею что купил там . Этого не повторится .кассир вежлевыи́ обслуживание хорошее. Но качество самсы не съедобное . Может это мне не повезло, попробую Донер ,в следующии́ раз, но лука с слоёным тестом ,и привкусом кислого мяса ,Я наелся , отдал собаке.
Ksyshia Okhrimenko
Я давала этому месту много шансов. Потому что это рядом с домом и мега удобно. Сейчас был последний. Купила самсу 3в1 она испорчена. Кислое мясо внутри. Возвращаться уже не стала... Очень жаль. Стоит 450 ТГ. Качество цене не соответствует вобще. Ранее уже попадалась испорченная начинка😢
БД
Бейби Джонни
Донер өтееее дәмді күшті
ВШ
Валентина Шеханова
Всем здравствуйте!!! МОЛОДЦЫ!!! ПРЕКРАСНЫЕ ДЕВОЧКИ КРАСАВИЦЫ!!! Шикарные ДОНЕРЫ!! ЧИСТОТА, КРАСОТА, УЮТ!!! ВСЁ ВКУСНО И ЕДА И ОБЩЕНИЕ И ОТНОШЕНИЕ!!! СПАСИБО ВАМ ОГРОМНОЕ!!! ВСЕМ РЕКОМЕНДУЮ!!!
Елжас Мухамеди
Донер оте дамды 👍🏼👍🏼👍🏼
БА
Бегалы Аманбаев
оте дамды тазалыгы да жаксы келыныздер ырза болдым
D
Dias