Дефектолог
Айгерим Асанхан
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
DТ
Dinara Т
Пробный урок прошел хорошо, спокойно. Но на первый урок когда пришли, сама кто принимала нас заболела, вместо нее приняла другая. Она сидела со своим ребенком, а ребенок в телефоне мультик смотрела, моего ребенка завела и закрыла кабинет. Через минуту истерично начала плакать ее дочка, мой сын был в шоке, я открываю дверь смотрю, сын стоит испуганный возле двери 🤦🏻♀️🤷🏻♀️ после этого мы туда ни ногой. Сам центр грязный. На улице во дворе небезопасно для детей зимой. Ничего не предусмотрено для детей.
28 марта 2025, официальный ответ
Спасибо, что обратились в наш центр! Так как наш центр работает недавних пор мы каждый день развивае…
АЕ
Айнура Ережепова
Назерке апайымызға рақмет😊 Өз ісінің маманы, баламда өзгеріс көп, түсінігі жақсарды, сөйлей бастады, “Мен” қалыптастырды. Бұрынғы барған орталығымыздағы апайын ұнатпайтын балам, Назерке апайын жақсы көреді. Жай ғана уақыт өткізіп ақша үшін емес, нәтижеге жұмыс жасайтын мамандар. Алғысым шексіз💐👍🏻
ГТ
Гулжаз Турсынбекова
Жайна апай өте жақсы маман иегері екен. Сәттілік серігіңіз болсын
5 февраля 2025, официальный ответ
Гулжаз. Спасибо большое, очень приятно получать обратную связь 🙏👌 Будем стараться и дальше 💛
Муслим Амангул
Жайнасын апайға рахмет, баламда тез результат болды👍🏼 Өте керемет өз ісінің маманы😍😘
Жибек Маратовна
Сәлеметсіздерме? Орталық бізге ұнады! Баламды жақсы результатқа шығарып беріп жатыр! Назерке мен Жайна апайға алғысымыз шексіз🙌 Аллах разы болсын сіздерге😍❤️😍
Е А
Жайнасын деген маманға алғысым шексіз, осы кісіге апарғалы 1 аптаның ішінде баламда өзгерістер пайда бола бастады, рахмет сізге көп көп!!!
15 октября 2024, официальный ответ
Здравствуйте, Арман. Спасибо за добрые слова 🔥 Всегда рады помочь ❤
Nurbolsyn Abishev
Назерке апай жұмысыңыздың жемісін көріңіз халыққа көмегіңіз тиіп жатқанына қуанамын😘😘😘😘
СР
Самал Расул
Назерке апай спасибо ей у дочки хорошие результаты хожу уже месяц 👍🏻спасибо вам
Akerke Asylbekova
Мықты мамандар, өз істерінің шеберлері👍🏻
Akerke, спасибо вам за приятный отклик 😉 Всегда рады вам ❤
Шугыла Абдирашова
Назерке апайға рахмеет көп , өз ісінің нағыз шебері, «р»-ға тілім келмейтін еді 2 апта ішінде жаттығулармен ,дұрыстап берді😍жұмысыңыздын берекесін көріңіз😘
13 октября 2024, официальный ответ
Благодарим вас за отзыв и высокую оценку. Ждем вас в гости снова и снова 🙏🏼
Думан Сексенов
Назерке апай өз ісінің маманы. Рахмет сізге балам жұмсағанды түсінбейтін, агрессивный еді яғни түсінік болмады. Кәзір Аллаға шүкір балам командаларды орындап түсінігі өз жасына сай болып келеді. Алла разы болсын! Дами беріңіз🌹
13 октября 2024, официальный ответ
Здравствуйте, большое спасибо за теплые слова 🤗 Мы стараемся.
SA
Shafiga Akhmetova
Назерке апайға келіп жүргенімізге 2 ай болды баламнан нәтиже байқалып жатыр . Улкен рахмет өз ісінің маманы👍🏻
13 октября 2024, официальный ответ
Добрый вечер, Shafiga! Огромное спасибо, очень приятно получать обратную связь 😌 Приезжайте ещё.
Asel Seksen
Қызым 3 жаста қытайша сөйлейтін еді тек өзім түсінетінмін. Алла шүкір Назерке апайға 1 ай барып 2-3 сөзбен байланыстырып сөйлеуді және сөздік қоры молайып өз ойын айта бастады. Ракмет сіздерге😍✅
Добрый вечер. Благодарим за отзыв 🤗 Очень приятно ❤