Aisulu
Nelly Furtado
Аулбай
MM
Meru Meru.
Дана масаж кушти жасайды.Багасы арзан еще.Банка койып береді.Кыздар барыныздар керемет масаж😍 Данага улкен рахмет
Ерасыл Сейлгумар
Шашымның бір жерін ұзын бір жерін қысқа қылып тастаған қисық қисық кішкене ғана қысқартыныз десем жартысын алып тастады дым ұнаған жоқ! Достарым бір жыртылып алды. Баскиімсіз жүре алмайтын болдым елден жаман ұялғанымай 🤬 Енді бармаспын! Ер адам алды өте нашар мына 1 жұлдыздың өзін қойғым келмей тұр👎🏼👎🏼👎🏼
Али Абдулдаев
Ер адам шашымды алды.Сіздерге кіруге кеңес бермеймін
Assetuly U
Ер адам шашымды алды екінші кірмеймін Сендергеде кірмеуге кеңес беремін👎👎👎
Aigul Zhabaevna
Керемет,Айсұлу қолың дерт көрмесін,шашымды бояттым,укладка жассаттым,көңілімнен шықты👍👍👍
Www Mmm
Очень хорошие доброжелательные супер мастера здесь…первый раз ходила, очень довольна работой мастера маникюра Жанар, парикмахер Айсулу и шугаринг👏👏👏 Теперь только туда буду ходить, наконец-то нашла хороших мастеров ⭐️⭐️⭐️
DE
Damir Esbolatov
Всегда там стрижемся с сыном 👍
Ужасный салон вообще , не советую
Мика Милашка
Ужасный салон менин тырнагым барин сындырып даже тазалауда апаратпен жумыс жасай алмайды,каншама уакытым кетти ,не советую всем,Жанар деген опыт жок ,баруга турмайды,барлык тырнагымды сындып алды, маникюр ужасный сделала,снимать ете алмаганы даже опыт ноль, барсандар окынып каласындар, инстограм сураганда жок дегены осы екен,не советую обращаться к нему, маникюр сделан ужасно, лучше поищите другой салон
NO
Nazira Otegenova
Быстрое обслуживание,все услуги рядом с домом
Акжол Орынбасар
Жаксы алады