Royal Rose
Өте нашар обслуживание
Elnur Omirali
25 те 25
Жанар Торенова
Спасибо Аяулым за обслуживание.Все просьбы выполнила.Благодарю❤️
KS
Kerimshe Sabit
Тағамдары дәмді
Роза Роза
Красивый ресторан
Zhasikk Ard
Бүгін роял хол ресторанында той жасадық бары жақсы Жасұлан деген офицантка көп рахмет обслужкасы жаксы. Приятный бала екен күліп журетын. Чай бердык
Арман Ибраимов
Кіре беріс(холл) өте суық, іші де салқын болды. Мужской женский туалет общий.
!!!!!!!! ……..
Музыка слишком громкая
ЕА
Ернур Абсадык
красивые ресторан
Inabat Iskendirova
Еркеназға үлкен рақмет, обслуживание на высшем уровне🤍
Даурен А
Еркеназ қарындасыма үлкен рахмет
ЖН
Жулдыз Нильдибаева
Родственники в этом ресторане отпраздновали юбилей. Мне понравилось всё. Еда вкусная,официанты вежливые, девочки которые продавали фото приятные. Рекомендую!!!
a
asylaiiii💫
😍😍😍
ШУ
Шохан Уәлиханов атындағы орта мектеп
21.11.2025 Роял Паласта болдық. Ресторан өте әдемі 😍 Өміріңде бір рет болатын қуанышты осы жерде өткізу ең дұрыс шешім. Официанттарыда жүгіріп жүріп қызмет етті👍🏼 Дастархан моооол болды. Тамақтары керемет. Фотозона тіпті сөз жоқ😍 той жасағыңыз келсе ойланбастан келсеңіз болады🫶🏻 Ресторан ұжымына мың алғыс❤️Жұмыстарыңызға табыс тілейміз😍😘
A/S A/s
жұмыс стедік ақшасын берді но старшаямын деп 2қыз офтарды басынад , бір күн роял холга шығып едік кетіп калдындар шықпандар деп ишо танғы 4-5ке дин ұстайт жұмысқа бармая койындар .
ЖД
Жанар Дауренбекова
Локация и ресторан әдемі,бірақ музыка громкий
Салтанат Жубаева
Шикарный ресторан
Мадина Султанова
Отлично
Жамиля Кукимова
Здравствуйте. Вчепа были на свадьбе в royal palace. Сервис обслуживания был очень хорошим. Официанты относились очень внимательно и своевременно. Кухня вкусная,интерьер красивый. Из официантов хотелось отметить Мираса. Очень внимательно и аккуратно работает и внимательно ко всем гостям.👍👍👍
Айжан Позилова
Бүгін royal palace та болдық той күшті өтті Мирас офицант жаксы екен бағы жана берсін
ZY
Zhanat Yesberdiyeva
Бугынгы той унады Минас офицант жаксы қызмет етті
ЭБ
Эльмира Байтенова
Бугынгы той унады официант Мирас официант жаксы кызмет жасады
F
Fatima
Бугын royal palace ресторанына келдім бәрі ұнады Мирас деген оффицант жақсы қызмет жасады буйырса админ болсын
Сандугаш Ирисбекова
16.11 2025 ұлымның тойына тапсырыс бердім.Royal Rose ресторанына шын ниетіммен алғысым шексіз.Тойымыз керемет өтті Администрация жане де Офицанттарға улкен рахмеет.Салат жасаған қыздар салаттар берекелі порциясы улкен дамді, ыстық тамақ жасаған повор қыздар бешбармақтын наны керемет , екінші горячимыз өзі бір ерекше болды ресторан іші таза жоғары денгейде рахмет сіздерге болашакта той жасайтын еліме жасаңыздар өкінбейсіздер дегім келеді😘😘😘👍👍
Diana Yergozhina
Ресторан красивый, просторный, кухня очень вкусная.
Нурторе Самидин
Досым 6 штук түймесін жоғалтып алды осы ресторанда.Тапқан адамдарға сүйінші бар. Той 16.11.25ж болған очкидегі бала. Жалпы Royal Rose Лучший 🚀
Асем Амренова
15.11.25 рояль росе Невеста салатын да ұзын шаш араласып келді
Gozalina Janabaevna
Керемет ресторан👍 Тамактарыда оте дамди, обслужкада оте жаксы, ресторан ишинде тамаша бари жер тап таза рахмет❤️❤️❤️
09.11.2025 Все блюда были безупречны. Порадовала не только подача, но и вкус.Особенно девушки Алина и Балнур были очень внимательными — чай, еду, всё приносили, не дожидаясь, пока попросим. Когда организуешь той , совсем забываешь о себе 😅 А мои две девочки не забывали обо мне, следили, чтобы я поела. Безмерно благодарна им 😘😘 Я переживала, как же пройдёт той, но спасибо руководству ресторана — еда была очень вкусной, гости всё до последнего взяли с собой, ничего не осталось 🥰 Свояченицы, которые приехали из Турции тоже всё очень похвалили.Мы обязательно вернемся в ваш ресторан еще не раз и будем рекомендовать его всем нашим друзьям Спасибо за чудесный вечер!
LT
Lidiya Tauekelova
Делали свадьбу 09.11.2025 все прошло прекрасно!!! Вкусно, обслуживание на высшем уровне!!! Всем рекомендую
Арайлым Сақытбай
Ресторанның тамақтары өте дәмді🤤👍 Бүгінгі тойда асабалардың столына қызмет жасаған, Ямурға рахмеет 🥰🙌
Сегодня 8 ноября были на свадьбе в 3 зале Ильзат обслуживал ,очень хорошо 👍🏻
Albertik 💥
Очень понравилось!
Аида Асибековна
Благодарим администрацию ресторана Royal Rose за богатый дастархан, все было вкусно. Здоровье и процветаний💐🙏
Молдир Айжарыкова
Royal Rose ренстораныың ұжымына,администратор Сабринаға үлкен алғысымызды айтамыз,дастраханы мол,әрі дәмді,сервировкасы да өте тамаша!👍👍👍 Осы ресторанды ұсынамын!
Merey Zeynoldina
Классный ресторан 👍🏻👏🏻😍
СА
Султан Абдуллаев
Вчера 01.11.25г были в зале Royal Palace на азербайджанской свадьбе. Кухня вкусная, было 4 горячих. Единственное хотела бы обратить внимание администратора на поведение официантов. Мы сидели за 16столом обслуживала молодая девочка, без бейджика, со стола забирают горячее накладывают себе убирают в шкафы, на замечание не реагируют, просила второе горячее рыбу положить в целлофановый пакет забрали и с концами, даже лишний целлофановый пакет не дала, позвать администратора просили 0 реакции. Такое ощущение что они с голодного края.
TS
ㅤ Азим
Зал хороший
УБ
Узимгуль Боханова
26 Қазан тойда болдык Royal Rose той әдем өты бары щикорно болды сөзім жок Офицан Карина кызга көп рахметымызды айтамыз жұмысын өте жаксы атқарды өте пысық кыз ♡♡♡♡
ayaulym rinatqyzy
Royal Rose оффицианттары да админыде зоор😍
ГА
Гульнара Алимова
Өте ұнады, залдың акустикасы керемет,тағамдары дәмді.
Гули 🌹
Рояль Роузқа баламыздың үйлену тойын 4 октябрьде жасауға келісіп қойып, тойға бір апта қалғанда меню составлять етуге барсақ, біздің датаға басқа той алып қойған ғой, масқарааа! Шок болдық. Үш админ бірінен бірі көреді, бірін бірі сыйлап та тұрған жоқ, ең соңында басқа ресторанға ауысуымызға тура келді 🥶🥶🥶 отзывтарды оқып отырып, ресторанды ауыстырғанымызға қуанып отырмын Ресторанның админдеріне 👎🏻 Официанттары наглые деп жатыр екен, әрине админдері ол балалардың ақшасын дұрыс бермесе, еңбектерін бағаламаса, аштан аш жұмысқа жегіп қойса, кім жұмыс істегісі келеді ондай жерде ?!
Indira Amir
Красиво! Кухня вкусная!
яс 🥱
очень уютное место😍
Мейрбек Бактияр
Зор той болды😍👍
Umkaaa Umkaa
Күшті әдемі жер , тамақтарыда өте дәмді советую .
Айгерим Тыныбекова
Еда вообще не понравилось.Если поменять повара будет намного лучшее наверно.
D🫶
Danochka 🫶