Нотариус Конысбаева А.Н.
Нотариусы
Aqmaral Volk
Очень рекомендую этого специалиста всем, кто ценит качество, порядочность и профессионализм!
ЖК
Жанар Карамурзина
Нотариус Конысбаева Асель Нурбековна, очень грамотный, компетентный, щепетильный специалист. Профессионал своего дела. Очень ответственна. Рекомендую. Өз ісін жақсы білетін маман.
Диана .
Асель Нурбековна өте жауапты және тәжірибелі нотариус. Құжаттарды жылдам және мұқият рәсімдеп береді. Күрделі жағдайларда да шешімін таба біледі. Әрқашан сыпайы, түсіністікпен қарайды. Қызметіне толықтай ризамын!
Алиса
Очень приятная нотариус, быстро оформили документ
Шаимов Мукан
Быстро всё оформели .
A
Aisat
Өз ісінің жақсы маманы
AT
Aybek Tyshtybayev
Советую всем. Быстро оперативно грамотно.
Д
Динара
Білімді өз ісінің маманы
БТ
Бакытгул Тыштыбаева
Білімді,қызметті өте жоғарғы деңгейде көрсетті.
Маржан
Woodman Casting
Пришли, закрыто
ГМ
Гуля Матыбаева
Давно не встречала такого грамотного нотариуса. Проводит даже самые сложные сделки. Рекомендую
Indira Abdykalykova
Заходила заверить документ. Очень вежливая девушка. Оперативно, профессионально выполнила работу. Очень довольна.
ЖК
Жанерке Кыргызбай
Өз ісінің маманы екені көрініп тұр. Жақсы қызмет көрсетті. Үлкен рахмет!