Школа им. Омирзак
3.3
ES
Erlanovna S
В восторге
Мектеп тамаша👍🏻оқушыларымыз өте жоғары деңгейде өздерін көрсетіп жатыр😍 Осы жетістікке жеткізіп жатқан мектеп мұғалімдері және директор ханымға рахмет😍👍🏻🥰 тек биіктер көріне беріңдер балапандар👍🏻😍❤️
zhan 🫶🏻
Совсем не понравилось
Ушла из-за того, что мне было некомфортно там учиться и в целом находиться. Мне не понравилось, как учителя обращаются с учениками. Занижают оценки, не соблюдают личные границы (проверяют сумки, личные переписки, телефон, иногда даже применяют силу и т.д) По вашему это нормально? Я вам советую лучше улучшать знания детей, а не заниматься ерундой..
Akzholtai Kamidanovna
В восторге
Очень даже хорошая школа! Грамотные педагоги. Коллектив дружный. Столовая супер👍👍. Данную школу рекомендую всем.
D
Dilnara
В восторге
Қайырлы күн. Өмірзақ мектебі өте керемет мектептердің бірі. Жаңа заман талаптарына сай, білімді, білікті ұстаздар мен мектеп басшысына көп-көп рахмет! Балаларым осы мектепте оқиды. Өте ризамын. Неше түрлі іс-шаралар өткізіліп, білімнен бөлек түрлі сайыс, жарыстарға қатыстырып, балаларды бойындағы өнерлерін ашып жатыр. Мың алғыс сіздерге!
ayana 🎀
В восторге
Шынымды айтсам, маған өз мектебім ұнайды. Мұғалімдер көбіне түсіністікпен қарайды, бір нәрсені түсінбей қалсақ, қайта түсіндіріп береді. Мектепте тек сабақ қана емес, түрлі іс-шаралар да болады, сондықтан кей күндері өте қызық өтеді. Әрине, кейде сабақтар қиын болады, бірақ жалпы алғанда бұл жерде оқу жақсы деп ойлаймын. Осы мектептің оқушысы болғаныма қуаныштымын. 😊
talshyn .
В восторге
Сәлеметсіздер ме! Мен осы мектеп ашылғалы оқып жүрмін. Жалпы айтсам, мектеп өте жақсы. Директор, завучтар, мұғалімдер өте мейірімді. Мектепте түрлі қызықты іс-шаралар өткізіледі. Оқушылары да өте еңбекқор. Мектебімізбен мақтанамын!
ansila khan
В восторге
Оқып жатырмын,өте жақсы мектеп.Апайлар балалардың қауіпсіздігіне қатты назар аударады,балалар менде жақын сырласа алады.Ұнайды💓
Nisimura Niki
Совсем не понравилось
Ужасная школа. Директор просил 100.000тенге чтобы принимать моего ребенка. Говоря что им нужны пренадлежности для школы. Государство қамтамасыз етпейді ма?!
ami zhh
Совсем не понравилось
училась здесь несколько месяцев и осталась разочарована.учителя и завучи позволяют себе обсуждать и сплетничать об учениках между собой. регулярно нарушаются личные границы проверяют телефоны и сумки, забирают личные вещи.при этом чувствуется давление, а вернуть вещи обещают только к 25 мая,якобы так ссылаясь на договор.так же просьба учителям,будьте собой.очень надеюсь что администрация обратит внимание на эту ситуацию и изменит отношение к ученикам
Бекболат Затулла
В восторге
Жана, таза, керемет мектеп!!! Мугалимдери енбеккор👍👍👍👍👍
MIRAS _
Было средне
Бәрі жақсы
A
Aizere
Я там учусь
ksq 🤍
Совсем не понравилось
ужасная школа , никак не соблюдают личные границы
Nuri💞 💞
𝙰𝚛𝚊𝚒𝚔𝚊 ♡
Моя школааа
аяя 💘
Совсем не понравилось
не стоит я не вернусь туда
АЖ
Айдана Жансериккызы
Совсем не понравилось
Қарасай ауданындагы самый ужасный мектеп,акша жинау оте коп,не вкусная еда,туалеты всегда закрытый.Директоры грубая,не умееть общаться с людми.Проверяет телефоны,личные переписки заходит в соцсети учеников
ЖБ
Жансик Бакдаулеткызы
Совсем не понравилось
Директор оте такапар адам. Адам менсинбейди, окушылар мен мугалимдерге акша жинатады. Ата-аналарды мектепке киргизбейди.Директорге окушылар амандасса амандаспайды уйге айтып келеди.
БК
Бекарыс Кудырет
В восторге
Өмірзақ мектебі маған өте ұнайды. Мұғалімдері жақсы түсіндіреді, оқушыларға көмектесуге әрқашан дайын. Мектептің атмосферасы да жақсы, бәрі бір-бірімен жақсы араласады. Түрлі іс-шаралар мен жарыстар жиі болады, сондықтан оқу ғана емес, қызықты уақыт өткізуге де мүмкіндік бар. Жалпы, Өмірзақ мектебі – оқуға да, дамуға да жақсы орын деп ойлаймын.
Асель Тлеулес
Совсем не понравилось
Бұл мектепте мұғалімдер арасында өсек көп ,мұғалімдер жиналып алып оқушыларды күндеп өсектейді. Мұғалімдер өздерінің тәртіптерін түзесін. Қыздарға тисіп ұлдарды жақтайды Завучччч, балалар сабаққа барғанда түрмеге барғандай қорқып жылайды барғымыз келмейді деп, мына басқада отзывтарға қарап жағамды ұстап отырмын мұғаліммен 10шы сынып оқушысы жүрген делінген, масқара, қыздарға талаптары көп!!!өзім журналистпін егерде маған қосылатын ата аналар болса маған шығыңыздар барлық теле арнаны редакциямен алып келемін ,мектептің ішкі тәртібін білейік?
IZ
Indira Zhusypali
В восторге
Мектеп жаксы апай агайлар жаксы мейрымды😊 уйымшыл мектеп❤️екінші баламды да бұйыртса осы мектепке беремін 😊Директор өте қарапайым кісі🙏🏻жаман жазатындарды түсінбеймін,ұнамаса ақылы оқытуға берсеңіздерші😁біз бұрын условиясы жоқ мектепте оқыдықғой😅қазір жақсы барлық жағдай бар😁
MK
Makhmud Koshchanov
В восторге
Мектеп тамаша! Директор да өте мейірімді, бәрін түсіністікпен қарап ақылмен шешеді! Ата ана ретінде жазып тұрмын, өте керемет мектеп👍🏻👍🏻👍🏻
Алаш Қарамай
Совсем не понравилось
мектепте ата анадан спонсор бола аласыз бар деп сұрап көп суммалы ақша талап етеді. директор кабинетіне телефон алып кіргізбейді.мен не үшін спонсор болуым керек? ата ана мектепті қамтамасыз етуі керек па?қай заңда жазылған?мектеп директоры адамды менсінбейді, өте кеудесі жоғары адам. үкіметтен әрбір мектепке қаржы бөлінеді.сол қаржылар қайда кетіп жатыр? менің нақты дәлелім бар, осы тугисқа видеосын сала аламын. жоғары жақтан тексеру керек. осы мектепте оқып жатқан ата аналар қорықпай пікірлеріңізді жазыңыздар.
Райан Балтабай
Совсем не понравилось
По моему опыту и опыту других родителей и учеников, в школе возникают вопросы по обеспечению базовыми вещами. В других школах, где я училась, хозяйственные товары (моющие средства, бор, тряпка, стенды, туалетная бумага и т.д.) предоставлялись за счёт бюджета. В этой школе часть таких расходов перекладывается на учителей и родителей. Также тут заставляют учителей покупать фильтрованную воду, украшения для кабинетов, стенды, жалюзи, бор, моющие средства и другие вещи за свой счёт. А если состояние учителей не позволяет этого, конечно будет просить деньги у родителей. При этом не всегда понятно, как распределяется школьный бюджет. Хотелось бы большей прозрачности и официальных разъяснений со стороны администрации!!!!!!
Amy Rae
Совсем не понравилось
Ұят қой мынау, директор 2гис отзывтарды сатып алған ‼️ До такой степени ужасно тут Мектепте ақша жинау ужасно көп. Әсіресе Шетелден келген балаларға қатысты ақша сұрау жағдайлары көп болды. 100 000, 60 000 теңге талап етілген. Кей ата-аналар ақша бермесе, баланы қабылдамаймыз немесе білімі жоқ деп сыныбын 1–2 жылға түсіреміз деп айтты. Осыны қарастырыңыздар!!!
Л.
Лаура ....
В восторге
Ең жақсы мектеп деп есептеймін. 👍🏻👍🏻 Мұғалімдері білімді керемет. Балалардың тәртібі мен біліміне өте керемет қарайды. Барлық жағынан керемет 👍🏻👍🏻👍🏻 Білім сапасы өте жоғары! Өте әдемі таза жаңа мектеп
ИЖ
Индира Жубанова
В восторге
Күшті мектеп,қызым биыл ауысып келді осы мектепке👍🏻 Мектеп басшысы жылы жүзбен қарсы алды. Апайлары да жақсы екен😊 Өкінбеймін осы мектепке бергеніме қызымды👍🏻
ДД
Дулат Дулат
В восторге
Бұл мектепке келгелі баламның ой өрісі кеңейді, білім деңгейі жоғарылады. Мұғалімдері де әр бір оқушыға жеке-жеке көңіл бөлуге тырысады. Қайта бұл мектепке көп рақмет, бұл мекемені басқарып отырған басшыға да алғысым шексіз
әқ
әмір қадірғали
Совсем не понравилось
Мұғалімдер мектеп территориясына машинамен кіреді, что не безопасно для детей.Среди родителей и учащихся имеется информация о возможных нарушениях при трудоустройстве педагогов, включая предполагаемые неформальные денежные требования и сомнения в наличии у отдельных сотрудников необходимого профильного образования. Просим проверить законность приёма педагогических работников и соответствие их квалификации установленным требованиям.
КТ
Керуен Талгатович
Совсем не понравилось
Обращаемся с просьбой провести проверку деятельности администрации и педагогического состава данной школы. Родители и учащиеся выражают серьёзную обеспокоенность условиями обучения, организацией образовательного процесса и вопросами финансовой прозрачности. В частности, среди родителей неоднократно обсуждались случаи сбора денежных средств на нужды школы (в том числе на приобретение шахмат, оборудования для актового зала и другие школьные принадлежности). При этом школа является государственной организацией, что вызывает вопросы о необходимости подобных сборов и порядке использования выделяемого финансирования. Просим проверить законность данных сборов и их целевое использование. Также, по словам родителей и учащихся, высказывались утверждения о неформальных денежных требованиях при трудоустройстве педагогов. Данная информация требует проверки компетентными органами, поскольку подобные практики могут негативно влиять на качество образования и кадровый состав школы. Дополнительно вызывает беспокойство организация учебного процесса и дисциплина: - наблюдаются случаи формального проведения уроков и недостаточного уровня преподавания; - отсутствует должный контроль за соблюдением школьной формы и посещаемостью; - фиксируются факты пропусков занятий и нарушения правил поведения учащимися; - имеются сообщения о небезопасных ситуациях, связанных с поведением учеников в здании школы. В связи с вышеизложенным просим: 1. Провести проверку финансовой деятельности школы и фактов сбора денежных средств с родителей. 2. Проверить соблюдение законодательства при приёме сотрудников на работу. 3. Оценить качество образовательного процесса и уровень дисциплины в школе. 4. Принять меры для обеспечения безопасной и прозрачной образовательной среды. Просим рассмотреть данное обращение
БК
Бейбарыс Койшыбай
Школа нравится
41NG1Z
Совсем не понравилось
Директор нееответственный человек. У учеников нет книг. Школа новая но без учебников. Браво!!! Почему никто из органов власти не проверяет эту школу.
ТІ
Таппайсындар Іздемеңдер
Завуч,директор оқушыларды менсінбиді ұлдарды 11дер қорқытады
SS
Shan Shunshun
Совсем не понравилось
Мектепте әр нәрсеге бір ақша жинайды оқушылардан,білім жок мектеп
MI
Make It Right
Совсем не понравилось
Директор болуга лайыкты емес, жемкорлык жасап отырганы
Асем Испатырова
В восторге
Жаңадан ашылған жақсы мектеп, таза, кең, енді баланың білімін көтеруге жұмыс жасаса болды!
Арайлым Алғабек
В восторге
Күшті мектеп, апайлары да жақсы ..😘
san sun
білім жоқ мектеп
Aktan .
Совсем не понравилось
осек коп,балдар кунге урад тебед,апайлар осекшы
Er
E rhan
Совсем не понравилось
Ушел с той школы и не зря
urtyddelse none
Совсем не понравилось
жду огурцы с тестом в столовой
Akniet Karakoishiyeva
Очень классная школа