Saq
Конный клуб
Аяулым Бердалы
Самый лучший конный клуб.Вообще девочки очень приятные🥹Вообще кайф атсомфера топ топ ❤️🔥❤️🔥❤️🔥Приходите не пожелеете💘
Арай Абдумажитова
Прям өөтее күштііі💔😍комфорт❤️
Amina Kulbaeva
Самый лучший конный клуб! Все понравилось, классный сервис, лошад огонь. Девушки, которые там работают очень милые🥰 Инспекторы хорошие. Всем советую!
Коркем Конысбай
Машаа Алла, тамаша жер😍 инструктор Амир дерзкий жігіт екен, өз істерінің маманы, фото видеоға да тема түсіреді.. Классно вообще, советую достар, куштии демалып кайтасыздар
Айгерим Амангелдина
Осы кезге дейін барғандардың ішіндегі ең керемет horse club, инструктор Амир тіптен проф жігіт,жас та болск,бпр білгенімен бөлісіп, съёмка жасап беріп,жарайсың! Шабатын жердің табиғаты бір бөлек,шыға сала ыстық шәй-тәттілер,жалпы 10/10🔥
НҚ
Нурали Қусайн
Очень круто
Nurzat Baltabay
Зоррр
KK
Kh K
У нас была запись в 15:00 Мы заранее приехали к 14:20. Ничего готово не было, нас никто не встретил. Ехали к вам 40 минут! Нормального места для парковки нет. Были две свободные лошади, но они просто стояли. Нам сказали ожидать других лошадей, мы прождали больше часа. Во-первых, мы бронировали время! Во-вторых, мы оплатили полную сумму! Ужасный сервис, пустая трата времени, нервов и денег. Испортили наш единственный выходной. Хотели маленькому сыну показать лошадей, прокатить. Очень жаль, что столько времени потратили на вас.
ДН
Дидар Нұрбекқызы
Нұрдаулетке көп рақмет, өзі жап-жас болса да бас болып бірінші рет атқа отырып жатқан бізге барлығын үйретті. Администратор Назарға да алғыс, қымыз бауырсақпен күштілеп шығарып салды бізді👍🫠
gauhar .
Нұрдаулет молодец 👍🏻 алғаш атқа мінсем де жүгенді өзіме ұстатып үйретті, бізге ұнады😍
Шопи 🤍
Идеальное место, чтобы выдохнуть и сбежать от городской суеты. Чистый воздух, тишина, очень приятная атмосфера и бодрые, ухоженные кони. Здесь реально отдыхаешь душой и получаешь кайф от общения с лошадьми. Однозначно хочется вернуться 🐎❤️
Zangar Planbek
NR
Nurdaylet Rymbek
очень отлично все понравилось👍👍
Zhora🐊 Аға
Оте керекмет жер Хаким маладец барин корсетип кадагалап журди
Акмарал Калиева
Кайырлы кун. Сак кундыз демалыс орнына барып, керемет конил кештик. Назар инструкторга ерекеше алгысымды билдиргим келеди. Айкын, Шапагат администраторга улкен Рахмет…🙏🙏🙏😍😍😍😘😘😘 Жумыстарынызга саттилик!!!
Asmakyn Bakdaulet
Бәрі қатты ұнады Шапагат әпкемен барлыгы ұнады өте керемет күшті шаптық🔥🔥
Aryn😸 Yakov
Шапағат апке кушты добрый и жылкылары жүйрікко👍👍👍
MT
MADINA TAKABAYEVA
Инструктор Ерданага улкен рахмет👍🏼
Alu🖇️ Kudaibergen🎶
Очень красиво,мне понравилось советую ☺️
Aruzhan Zhumabaeva
Ердана классный инструктор
Батыр И
Нурдаулет жаксы инструктор, барлыгын оте керемет тусындырып берды🙌🏻🙌🏻
Suleyman Annayev
Нурдавлет инструктор керемет жумыс корсетер екен ✊🫂
KD
Ka D
Данияр,Назар деген инструкторлар жалпы бәрі өте сыпайы,аттары да күшті,рахмет.😍❤️
Ak Ra
Өте керемет , инструкторлар барлығы вежливый 🥰😍 әсіресе Назар және қасындағы балалар аттарын ұмытып қалдым🤲🏻♥️
ЖС
Жанар Сембекова
Данияр Назар рахмет керемет жақсы серуен болды 🙏 Өте жақсы демалыс жақсы коныл күй, адреналин алып қайттық. Біздің қазақтың жігіттері өте мықты Аттар өте жақсы керемет. Ризамыз
МТ
Мадина Тузелбаева
“Saq” ипподромына бүгін келдік, өте керемет! Бәрі жақсы өтті, аттарда жақсы. Инструктор алып жүрді, мейірімді, көңілді бала екен. Жұмыстарыңызға береке тілеймін!
ND
Nazym Daniyar
Кеше барып келдік. Керемет демалыс болды. Инструктор жақсы, қасымызда бірге жүрді. Өз ісін жақсы атқарды. Садақ атып, табиғатта керемет демалдық. Аттарға ғашық болып келдік. Істеріңізге береке берсін.
Timur Seitov
Воспользовался услугами компании SAQ, остался доволен Инструкторы профессиональные, объясняют всё и сопровождают на прогулке - нағыз өз ісінің мамандары Рекомендую👍
ҚА
Қызжібек Ахмет
Өте керемет жер! Мен түнде отбасыммен келемін деп жазылсамда, таңертенге орын тауып берді. Өте әдемі атқа отырғызды, тап таза, ақылды. Амир инструктор өте жақсы бала, аттар туралы көп нәрсе біледі екен. Ал Шапағат образымды толықтыруға көмектесті😍 Мен атпен серуендеуге кеткенде қызым мен жолдасым садақ атты, солай керемет уақыт өткізіп қайттық🫶🏻
aruzhan bazarbay
Прекрасный сервис и заботливое отношение как к гостям, так и к лошадям. Всё организовано на высоком уровне и самое главное-очень красивый вид😍😮💨Спасибо команде клуба!
Takhmina Rozievvaa
Жаным Кундыз🫶🏻🫶🏻🫶🏻
Альфия Кабкешева
Шикарный отдых выдался❤️ Нам все очень понравилось, отлично 👍🏻 хорошие, профессиональные ребята. Красивые и ухоженные лошади. Обязательно к вам вернемся 🌸
Мадина Алимжанова
Были сегодня на конной прогулке, было супер! Провели активный отдых с семьей! Инструкторы очень внимательны, профессионалы своего дела!
ЮК
Юлия Ким
Были с дочкой на днях , нам очень все понравилось 🥰 нас очень радушно встретили , привезли яблоки лошадям , покормили . Рассказала ребёнку о лошадях , после знакомства такого ребёнок сам захотел поехать верхом . Инструктор Алина сопровождала дочку . С радостью прокатилась галопом 🏇 Спасибо Данияру за съемку 😍 Нас даже подбросили поближе к «цивилизации» , потому что были сложности с вызовом такси . Попили чай в юрте 🔥 Процветания вам и удачи ребята 🙏🏻 А мы по возвращению домой начинаем с дочкой заниматься в конным спортом , это была любовь с первого взгляда 👍🏻
Абдыманапова Гульжамал
Все понравилось 🥰 Персонал Инструктора вежливые,хорошо объясняют,лошади ухоженные красивые и послушные.Вид просто шикарный,всем советую✨
Asemma Khasanovna
Инструктор, менеджеры классные
Aruzhan Botabaeva
Инструктор Айкын топчик 😍😍😍
Umka Toreniaz
Аттар өте жақсы, күтімді, ал инструкторлар жылы шырайлы әрі көмектесуге дайын,бізге Айқын көмектесті барлығын күшті түсіндірді,рахмет Айқын уан лав🙌🏼😍😍😍Атпен серуендеген сәт ерекше релакс сыйлайды. Міндетті түрде қайтып келемін!
DT
Daenerys Targaryen
Все очень понравилось, сотрудники приятные, вежливые и отзывчивые и цены приемлемые. Осталась довольна конной прогулкой. Можно еще пострелять из лука и попить горячий чай в юрте. Отличное место чтобы отдохнуть от городской суеты
Алина 🫶🏻
Инструктор Алихан топ, барин кушти тусиндирди🥰
Gira Lira
вообще стараюсь негатив не писать но тут не могу пройти мимо. у вас так много плохих отзывов, может надо сделать выводы какие нибудь??? 1. заметила в отзывах 5 звезд ставят сами сотрудники себе. не позорьтесь господи. сотрудники все школьники никому не советую это место. и они сами себя лайкают 🤡 2. очень плохая локация дороги нет отвратительно!!! 3. самое главное лошади уставшие, голодные , грязные. зря потраченные деньги. 4. ах да, в конце обувь джинсы да все было в грязи и лужах и провоняли навозом. в рекламе одно в жизни совсем другое. дойти до локации без машины или на автобусе невозможно. только если есть машина или такси.
Gulgaisha Abdrassul
Инструкторлары жас болсада жылқы жайында жақсы біледі вежливый сұрақтарыңның бәріне жауап беріп көмектесіп жүреді аттарыда шаршаңқы емес локацияда әдемі жерде орналасқан қатты ұнады рақмет🥰
Назеркем Кенжебек
Аттар өте таза, сотрудниктері асты үстіңе түседі. Маған қатты ұнады💕
Erkenaz Alpysbaeva
Өте керемет әсер алатын жер. Атқа осы жерде шауып үйрендім,аттары өте шапшаң,жылдам шаба алады. Таудың етегінде әдемі көрініс. Инструктролары да көңілді адамдар екен. Садақ,фото зона,қазақша шапандар бар фотоға түсем десеңіздер. 100% кеңес беремін баруға 🥰☺️
Жасұлан Абдрахман
Вообще не советую Гостеприимство По телефону заранее позвонили предупредили что приедем, но когда пришли они даже не в курсе Никого там не были 30минут стояли ушли Еще из города час пришли Хорошо рекламируете базару нет Нету слов Но должны как то к этому соответствовать !!! Бізбен сейлескен Акмарал ханым ватсап желісінде не жауапта бермеді келген кезде,конырауга жауап бермеді ! Сәл жұмыстарыңызға жауапты Қарасаныздар дұрыс болар еді!!! Осы сөздерімді ескеріп жұмыстарынызға белсенді қарайсыздар деген ойдамын !!! Ассалаумағалейкүм!!! Жақсы кунде жүздескенше сау сәлемет болыныздар !!!
Айс А
Полное разочарование! Фото видео , наряды , стрельба из лука ничего из этого нет, а пикник зона вообще где ?!возле сарая с как*шками?!лошади уставшие,еле ходят! Ожидание и реальность!!!зря потраченное время и деньги !!! Добирались туда еще на такси!!не советую!!!
Farizok Khamit
2.11.2025 барғаньыз. Сондағы адамдар барлығы жақсы түсіндірді. Адаммен сөйлесулері жақсы болды. Аттан қорқатын маған Боран деген жылқыны берді. Жақсы жүріп қайттық. Бірақ чай болады, фото видео мобилограф түсіріп береді деп айтқан, болмады. Сұрадық білмейміз деді🥲. А потом алаңқайға шыққанда жер өте лас болды. Мусор пакет ужас. Соны тазалатуға қою керек. А так вид әдемі.а еще жариы сағаттай күтіп қалдық. Жазылған уақыттан. Шамалы ретсіздік бар
Yera Moni
Да лошади были слабыми 1 уставший 2 не мог повернуть голову в левую сторону вид классный и луки тоже за это 2 бала можно добавить или нам не повезло с лошадью или все такие