Saq
Конный клуб
ГШ
Гүлжайна Шоғаева
Өте керемет демалыстың бірі болды. Осындай керемет жобаны ұйымдастырушы Құндыз ханымға, барлық істі ұйымдастырып жүрген Аружан ханымға және сондай жүйелі түрде жұмыс жасаған ұйымдастыру тобына айтар алғысым шексіз🫂❤️🙌🏻. Сіздерге Алла разы болсын 🫂🙌🏻. Осылай біздің ата-дәстүрімізді дәріптеп, сондай керемет, қызықты тиімді, білімге шақырып, миды жарылдырарлықтай ойындар ұйымдастырғандарыңызға, керемет көңіл-күй сыйлаған жарыңызға, рухымызды ояту мүмкіндігін бергендеріңізге, қаншама ЧЕМПИОН аруларымыздың гештальттарын жауып, армандарының орындалуына себепкер болып, атсалысқандарыңызға көп-көп рақмет 🫂❤️🙌🏻. Алла разы болсын 🫂🙌🏻✨. Істеріңізге береке берсін. Жұмыстарыңыз алға баса берсін🙌🏻, жандана берсін🫂🙌🏻✨. Алла разылығы үшін жақсы көремін және сыйлаймын 🫂❤️🙌🏻✨. Өзінің керемет біліктілігімен бөліскен Құндыз ханымға көп-көп рақмет🫂❤️🙌🏻✨. Сондай керемет энергия ұрып тұр ғой, МашАллаһ 😍🥰❤️✨. Барсаңыздар өкінбейсіздер ИншАллаһ 🙌🏻✨! Рухани байып қайдасыздар🫂🙌🏻✨
Laura Auesbay
өте жоғары деңгейдегі сервис деп айта алам, садақ ата алмасаңыз үйретеді, атта отыра алмасаңыз оны да үйретеді мохито жасап беріп хот-дог пісіріп беріп өте аотмосфеееерно демалып қайттық🥳🥳🥳 өсе беріңіздер🫶🏻
Molya🤍 🤍
Бүгін Saq Kundyz-та конная прогулкаға барып, керемет демалып қайттым. Табиғаты өте әдемі, ауасы таза, жылқылары жүйрік, энергияларын енді айта алмадым🔥🔥. Морально да, физически де жақсы демалыс болды.Инструктор Ақжолға ерекше рақмет айтқым келеді— өте мықты, сабырлы, бәрін түсінікті үйретеді. Осындай керемет серуен үшін үлкен рахмет! Міндетті түрде тағы келемін.❤️🔥
Alekaa 💥
Аттары кушты, пс,комп клубка барганша осы жерге барган жаксы, туган кунымды откыздык кушты болды Торт,шай подарок берды
Aseke K
Amazing horse club with well-cared-for, strong horses. Beautiful mountain views create a sense of freedom and peace. You can also try archery and feel immersed in the ancient Saka era. Traditional ethnic costumes add a special, almost sacred atmosphere. Highly recommended to experience the true spirit of the nomads. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Потрясающий конный клуб с сильными и ухоженными лошадьми. Красивые горные пейзажи создают ощущение свободы и спокойствия. Также можно пострелять из лука и почувствовать себя в древней эпохе саков. Этнические костюмы придают месту особую, почти сакральную атмосферу. Очень рекомендую, чтобы ощутить истинный дух кочевников.
Amina Kulbaeva
Самый лучший конный клуб! Все понравилось, классный сервис, лошад огонь. Девушки, которые там работают очень милые🥰 Инспекторы хорошие. Всем советую!
6 января 2026, официальный ответ
Amina, здравствуйте! Спасибо вам за приятный отклик 🙏 Всегда вам рады!
Asem Dauitkyzy
Өте керемет конный клуб!Табиғаты өте әдемі,ауасы тап таза.Қызметкерлері өте мейірімді, жылы қарсы алып,барлығын түсіндіріп берді.Аттар да өте әдемі екен күтімі жақсы. Садақ аттық,ұлттық киім киіп, суретке түсуге болады.Сурет пен видеоны өздері түсіріп берді, бәрі тегін болды. Атпен серуендеу ерекше әсер сыйлады,табиғат аясында жүріп,нағыз демалыс алғандай болдық.Бәрі өте жоғары деңгейде ұйымдастырылған. Міндетті түрде тағы да келемііін!!!❤️❤️❤️❤️
🥐 🧸
Бүгін SAQ конный прогулка ұжымымен керемет уақыт өткіздік! Атқа міну – тек демалыс емес, ерекше әсер мен қуаныш сыйлайтын тәжірибе екен 🐎✨ Құндыз ханымға және инструктор балаларға ерекше алғыс білдіремін! Әсіресе қыздарға қамқорлығы, сабырлығы мен жылы қарым-қатынасы қатты ұнады. Барлығын түсінікті түрде үйретіп, әрқайсымызға жеке көңіл бөлді. Ұжым өте ұйымшыл, атмосферасы жайлы әрі көңілді болды. Табиғат аясында серуендеп, таза ауа жұтып, керемет эмоция алдық 💚 Осындай керемет демалыс ұйымдастырғандарыңыз үшін үлкен рахмет! Міндетті түрде тағы келеміз және басқаларға да ұсынамыз!
ХИ
Хамал Инара
Конный клуб өте ұнады! Аттар жуас, күтімі жақсы. Қызметкерлері сыпайы, бәрін түсінікті етіп үйретеді. Табиғаты әдемі, таза ауада керемет демалып қайттық. Міндетті түрде тағы келеміз! Тұрниязға рахмет.
31 марта 2026, официальный ответ
Жоғары бағалап пікір жазғаныңызға рахмет
Samal Kudaibergenova
“Saq” ұжымына көп рақмет! Әсіресе инструктор Тұрнияз бен администратор Аружанға алғысымыз шексіз 🫰 Міндетті түрде келесі жолы тағы да келеміз! 🙌
Көп рахмет
Tomiris Malik
Были сегодня здесь с друзьями. Админ Нурдаулет и инструктор Акжол очень классные, харизматичные и веселые ребята🙌🏽 постреляли тир и стрельба из лука тоже была очень интересным занятием, спасибо всему составу, вернемся еще обязательно🤍
31 марта 2026, официальный ответ
Tomiris, здравствуйте, огромное спасибо за такой приятный отзыв! Мы стараемся!
DA
Dinara Askarkizi
Сегодня были на прогулке в этом замечательном клубе,очень понравилось,огромная благодарность инструктору Акжол,мастер своего дела. Придем еще обязательно.Всем рекомендую
31 марта 2026, официальный ответ
Благодарим, что оценили 🙏 Ждём вас к нам за новыми покупками.
Радмира Аяпберген
Керемет жер табиғаты,қаладан да алыс емес тез жетуге болады Атбегі ұлдар,қыздар бәрі жылы қарсы алады,түсіндіреді Көп көп рахмет🫶🏻🫶🏻💕
Рахмет
Jade B
САҚ - это не только место для прогулки и не только лошадки, САҚ - это - Забота - Любовь - Естесственность, Природность. Искренность - Окружение - Поддержка - Миссия 💚
ХК
Хадиша Куандык
Өтте әдемі жер😍😍 басында қорықтық кейін үйрендік ,үйретіп жүрген жігіттерде керемет қазақылық деген ұрып тұр👍👍
Жаннур Белгібайқызы
Аттары, инструкторлар бәрі күштііі🙌🏻🙌🏻🙌🏻Особенно Еркін бастан аяқ фото видеоға түсіріп бердіі рақмееетт✨✨✨ Бұған дейін бірнеше жер де болғанмын, фото видеоға түсіріп береміз деп всегда түсірмейтін. Ал мына жерде айтқан нәрсенің бәрін орындады🙌🏻🙌🏻Адрес тоже ыңғайлыыы, советууююю ойланбай келе беріңіздер✨
BM
Balausa Mazakova
Бүгін спонтанно барып, күні бойы позитив заряд алдық. Подругаммен бірге атқа мініп көрдік – басында кішкене қорқыныш болды, бірақ өте қызық екен! Инструктор Нұрасыл бәрін нақты, спокойно түсіндірді, сондықтан тез үйреніп кеттік. Атқа міну кәдімгідей терапия сияқты🔥🔥Күнді ерекше етіп жіберген орын болды – точно тағы да келеміз
Мариям Абильда
Бір күнде бұндай керемет демалыс алам деп ойламаппын, атпен серуендеп, шабып ғана қоймай, табиғатқа тамсанып, Құндыздың өз қолынан құйылған шәй ішіп, сонымен қатар садақ атып, әдемі суретке түсіп те үлгердік. Бәрі керемет, Нұрасыл инструкторымызға және осындай керемет жердің негізін қалаушы Құндыз ханымға алғысымыз шексіз!
Ai
Aziza ilizova
Сегодня по стреляла с тира это вообще кайф 😎 огонь 🔥
7 посещений
Foryourlist mrs
все очень понравилось, спасибо инструкторам, очень приветливые😍😍😍 особенно Нурдаулет и Акжол😍
ДА
Дилноза Абдуллаева
Өте керемет демалыс болды, SAQ ұжымына үлкен рахмет❤️❤️🫶🏻 Инструктор топ ❤️
10 февраля 2026, официальный ответ
Рахмет, келіп тұрыңыз
Аяулым Бердалы
Самый лучший конный клуб.Вообще девочки очень приятные🥹Вообще кайф атсомфера топ топ ❤️🔥❤️🔥❤️🔥Приходите не пожелеете💘
Добрый день. Спасибо вам большое за отзыв 😌 Мы рады, что вам всё понравилось 💛
Коркем Конысбай
Машаа Алла, тамаша жер😍 инструктор Амир дерзкий жігіт екен, өз істерінің маманы, фото видеоға да тема түсіреді.. Классно вообще, советую достар, куштии демалып кайтасыздар
6 января 2026, официальный ответ
Көркем ханым жоғары баға беріп пікір қалдырғаныңызға алғыстармыз! Тағы да келіп тұрыңыз!
Айгерим Амангелдина
Осы кезге дейін барғандардың ішіндегі ең керемет horse club, инструктор Амир тіптен проф жігіт,жас та болск,бпр білгенімен бөлісіп, съёмка жасап беріп,жарайсың! Шабатын жердің табиғаты бір бөлек,шыға сала ыстық шәй-тәттілер,жалпы 10/10🔥
6 января 2026, официальный ответ
Айгерім ханым ең керемет отзыв пен суреттеріңізге рахмет!
ND
Nazym Daniyar
Кеше барып келдік. Керемет демалыс болды. Инструктор жақсы, қасымызда бірге жүрді. Өз ісін жақсы атқарды. Садақ атып, табиғатта керемет демалдық. Аттарға ғашық болып келдік. Істеріңізге береке берсін.
6 января 2026, официальный ответ
Еңбегімізді бағалап, пікір жазғаныңызға рахмет, біздің аттар сізді күтеді)
Timur Seitov
Воспользовался услугами компании SAQ, остался доволен Инструкторы профессиональные, объясняют всё и сопровождают на прогулке - нағыз өз ісінің мамандары Рекомендую👍
6 января 2026, официальный ответ
Добрый вечер, Timur, спасибо за доверие 🙏👌 Приезжайте ещё!
Альфия Кабкешева
Шикарный отдых выдался❤️ Нам все очень понравилось, отлично 👍🏻 хорошие, профессиональные ребята. Красивые и ухоженные лошади. Обязательно к вам вернемся 🌸
6 января 2026, официальный ответ
Добрый вечер! Большое спасибо, очень приятно получать обратную связь, рады стараться 😁 Зимой пейзаж…
Абдыманапова Гульжамал
Все понравилось 🥰 Персонал Инструктора вежливые,хорошо объясняют,лошади ухоженные красивые и послушные.Вид просто шикарный,всем советую✨
Спасибо за отзыв и за чудесные фотографии 🙏👌 Были рады знакомству 💛
Шынар Абишева
Атмосфера ТОП🔥
АЖ
Амир Жаскайратов
Вид әдемі екен
Anuar Kyd
Очень красивое место Вежливые ребята Обязательно будем ходить сюда на конные прогулки Кымыз просто топ Дочке понравилось все Ухоженные лошади
6 января 2026, официальный ответ
Добрый вечер! Большое спасибо за приятный отзыв 🤗 Мы всегда вам рады.
DT
Daenerys Targaryen
Все очень понравилось, сотрудники приятные, вежливые и отзывчивые и цены приемлемые. Осталась довольна конной прогулкой. Можно еще пострелять из лука и попить горячий чай в юрте. Отличное место чтобы отдохнуть от городской суеты
6 января 2026, официальный ответ
Daenerys, благодарим вас за доверие! Рады стараться!
Erkenaz Alpysbaeva
Өте керемет әсер алатын жер. Атқа осы жерде шауып үйрендім,аттары өте шапшаң,жылдам шаба алады. Таудың етегінде әдемі көрініс. Инструктролары да көңілді адамдар екен. Садақ,фото зона,қазақша шапандар бар фотоға түсем десеңіздер. 100% кеңес беремін баруға 🥰☺️
6 января 2026, официальный ответ
пікіріңіз бен фото сурет үшін көөөөөп рахмет 💕
Зарина Машанло
Одни восторг😍, если вы так же первые на верхом то рекомендую посетить конную прогулку, а Алина инструктаж с её подходом и объяснениями еще больше вдохновила для повторного посещения 🥰 Свидания с мужем удалось ! 🤓
Зарина! Благодарим вас за ваш отзыв и оценку 🙏👌 Рады сотрудничеству ❤
. .
ДЕВУШКИ НЕ ХОДИТЕ ТУДА‼️‼️ Сегодня 18.10.25 мы с подругами посетили этот ипподром. ОДИН МУЖЧИНА СМОТРЕЛ И СКОРЕЕ ВСЕГО СНИМАЛ (мы слышали звуки видео) пока мы пользовались туалетом ДВАЖДЫ (с интервалом +-1,5 часа) и было видно по пассивной реакции персонала и по тому как удобно он вооружил себе сиденье из двух кирпичей что это НЕ ПЕРВЫЙ СЛУЧАЙ! Он тупо сидел скрывая свое лицо и ушел когда мы заметили его! Сотрудники сказали что это парень 20 лет зовут вроде Расул и он живет прямо рядом с конюшней, его белый дом стоит прямо близко‼️ сам ипподром тоже хромает, там всё грязно и воняет, запах остался даже на одежде и на коже. Лошади были слабые, худые. Еще и ходить неудобно, одна из нас ударила голову об трубу и в целом ветки ударяли по лицу. Еще и шлемы грязные и поломанные. Реклама у них была шикарная но на деле оказалось не очень. доказательства снизу:
аyau .
Ходили с подругами покататься на лошадях. Сначала всё понравилось и место, и лошади, и сотрудники были нормальные. Но потом случилось неприятное,хотим предупредить девушек. Уборная там далеко, дверь закрывается только снаружи. Мы заметили мужчину, который подсматривал через щель, возможно даже и снимал, потому что слышали звуки камеры, а потом просто ушёл, когда мы начали ругаться и снимать его. Сотрудники почти не отреагировали. Было очень страшно и неприятно, поэтому ДЕВУШКАМ туда точно не советуем идти.
Нелля Кунесбаева
Бәрі қатты ұнады, бәрінен де балаларым бақытты болды.
6 января 2026, официальный ответ
Нелля ханым, пікіріңізге рахмет! Балалардың бақытты сәттері көп болсын 💛 Бізге келіп тұрыңыздар!
Isakova Gulzada
Спасибо вашей заботливой команде. Все понравилось. Очень ответственные ребята. Еще приду даст Аллах. Наверное уже на обучение
6 октября 2025, официальный ответ
Isakova, добрый день. Благодарим вас за доверие! Будем стараться и дальше!
RRA R
Отлично провели время, прекрасный свежий воздух. Чистые лошади, плюс еще в добавок успели пострелять. Весь персонал очень приятный Куанышу отдельное спасибо за инструктаж. Досжан отлично провел нам маршрут и помог во всех вопрос. Бауржан всегда помогал и решал возникшие у нас вопросы. Очень рекомендуем❤️🔥
МU
Медина User
Прекрасный конный клуб для отдыха и чтобы набраться энергии. Спасибо большое хочется сказать инструктору Турнияз, помогал, успокаивал и находился рядом. С девочки шикарно отдохнули.😍😍😍❤️❤️
Добрый день. Спасибо за отзыв! Приезжайте ещё 😉
Юрий Макридм
Просители данное место, все классно. Лошади чистые , быстрые , выносливые. Админ Арнур красавчик, организовал поездку на высшем уровне!!!
31 марта 2026, официальный ответ
Добрый вечер! Спасибо вам большое, что уделили время и написали отзыв ❤ Обращайтесь 🤗
Aizada Karash
Восторженные комментарии, создают ощущение, что их оставляют люди, которые не понимают, как должны выглядеть нормальные условия содержания лошадей. Мне искренне стало жалко этих животных после прогулки. 1. Лошадей гоняют по асфальту, включая галоп, что крайне вредно для суставов и копыт 2. У одной из лошадей была явно травмирована нога, но ее все равно пускали на галоп по асфальту вверх! 3. Седло было неудобным и, судя по скрипу, в плохом состоянии или неправильно подобрано 4. У лошади было тяжёлое астматическое дыхание, между прогулками им вообще не дают отдохнуть 5. Шерсть совсем не ухоженная, будто никакого ухода за ней нет. Очень хотелось бы, чтобы владельцы пересмотрели условия содержания и эксплуатации лошадей. Пока что впечатление крайне негативное.
YL
Ya Leriaaaa
Сервис на уровне От администратора до инструкторов Сама основательница Кундыз очень приятная и добрая девушка . Успокоила рассказала показала , расположила к себе Инструкторы Иман и Акжол профессионалы своего дела , все показали и рассказали были очень внимательны Остались под впечатлением Еще вернемся обязательно
31 марта 2026, официальный ответ
Огромное спасибо, что выбрали нас, ждём вас снова 🙏🏼
667 adk
Өте жақсы.Барғаннан күтіп алып,садақ атқызып.Инструктор мықты екен.Бірден үйретті.Шауып келген соң,ыстық шай беріп фото видеоларды жіберіп берді.Өте керемет.Жақсы демалып қайтасыздар.Келсеніңдер өкінбейсіздер!!!
Пікіріңізге Рахмет
БС
Бану Сембаева
Сегодня побывали на Батыр балакай. Сыну 10 лет, очень понравилось. Вопросы викторины были очень познавательные. Перетягивание каната, стрельба из лука, асыки 👍🏽👏🏼 и на лошадях покатались
31 марта 2026, официальный ответ
Добрый вечер, Бану, огромное спасибо за доверие 😌 Ждем вас в гости снова и снова.
Жаныл Реймбаева
Өте керемет конный клуб. Инструкторлар өте мейірімді,жауапкершілігі мол. Аттары энергичный. Квадциклмен серуен вообще огонь,адреналин алдым. Барсаңыздар өкінбейсіздер.фото видео күшті түсіріп береді. Жоғары деңгейде🫶🏻👏🏻👏🏻👏🏻👍👍👍 Тир атқызды еще керемет👍👍
Leila Agybai
Условия практически отсутствуют. Обледенелая лестница, ведущая к юрте-непонятно это юрта или сарай. Дверь в юрту может зацепить верхнюю одежду, об эту дверь можно порезаться железная обивка торчит во все стороны. В юрте холодно, и очень пыльно. Условия ожидания не безопасны. Записывались заранее на определенное время, лошадей предоставили через 50 минут после назначенного времени. Лошади-ок, и это единственное что было не плохо.
Zhannel Maratkyzy
Когда я приехала начался дождь, но персонал молодцы проводили в юрту, Мухтар показал как кататься галопом, несмотря на погоду все прошло классно✨
💕 💕
Сәлеметсіздерме рахмет сіздерге Акжол деген жігт жаксы кыдырты шауып үиретті. Жаксы суретке түсірді жаксы болды рахет көп көп енді сіздерге келіп турам
Artem Barabash
было все идеально мощьно все понравилось не жалко было денги на это было потратить инструкторы вобше тема все четко замутили советую это место всем