Chicken Wings
3.7
3.7
НИ
Назым Исаева
Заказ береміз қабылдайды бірақ алып кетуге келсек, дайын емес 🙄
НЕ
Наурыз Ермек
Абылай Сайдахметов
Плохое обслуживание, грубая
Айгерим 😌
👍
ЖИ
Жанна Исаева
Жаман отзывтар өтірік,конкуренттар жазған шығар. Немерелеріме тек осы жерден алып беремін. Өте керемет дәмді чикен,фри еще наггетсы 👍🏼👍🏼👍🏼
Даурен Керевенов
Темагой кфс тура
AT
Almat Tezekbaev
астындагы отзывтар не соответствует действительности, барып заказ берып жеп кору керек, оте керемет советую 👍
077 YERKO
вкусно и быстро , самое главное доступно 👍
Өте дәмді, жылдам жеткізді ыстықтай👍🏻 фриларыда кушти☺️
МЕ
Мөлдір Ерғазы
очень вкусно, главное быстро спасибо за очень вкусный чикен мы каждый день берем😋😋😋
Камила Кайыртай
Ужасные стали, раньше хоть норм были. Сейчас даже не съедобные. Еще Даурен хозяин такие ужасные комментарии пишет конкурентам. Это вообще не по человечески
Asyia Kenzhebay
Не советую!
Meruert Erkinkyzy
Совершенно не советую. На кассе стояла пожилая женщина, которая грубо себя вела и сожгла всю курицу. Зачем вообще берут на работу людей, которые ненавидят своё дело и портят настроение другим? Потерянное время, деньги и аппетит.
Карлыгаш Карлыгаш
Ескі майға қуырған ба екен, дәмі нашар, майы қағаз пакетті езіп жіберген до того шылқылдап тұр, фриі жіңішке туралған тоже дәмсіз. Балалар жейміз деген соң алып едік кешке, енді бүгін асқазанымыз ауырып тұр. Иесіне айтарым: мұндай тамақтарды көбіне балалар жейді, өзіңіздің де балаларыңыз бар шығар кішкене болсын тазалыққа, сапасына мән берсеңіз. Енді алмаспын
AB
AS Bolsyn
Вкусно и быстро ещё и доставка дешёвая так что рекомендую 👍
Dauren
Оригинал рецепт от чикен вингс. Лучше чем кфс. Очень вкусные и острые крылья. Доступно доставка по Алатаускому району по 500т .
❤🥰
❤️ 🥰❤️
Кассирша ужась спрашиваешь что то начинает ругаться
АО
Аружан Оразалинова
Бугин барып алып едик,киширейып кетипти и багасына не стоит. Дами де жок. Нашарлап кетипти. Бурынгылар жаксы еди.
ЖА
Жансая Асан
Керемет, дәмді чикен👍🏼
BT
Bakutjan Taybai
Оте дамди. Кунде алып жимиз. Арзан екен.
Dauren
Оригинал рецепт от чикен вингс. Лучше чем кфс. Очень вкусные и острые крылья. Чисто и окуратно. Отличный персонал. Самое главное дешевле не найдёшь
ЖА
Жазира Асанова
Өте дәмді қанаттар!!! Кфс дан кем емес! Іші тап- таза! Керемет дайындайды! Рахмет!😘🥰