Оптомаркет
3.7
Актоты Кукенова
Каспе ред барма
Ерома
Негативти догарайык ,екеуинде мыкты магазсындар,ана магазинде жана арендаторлар зиянын тигизбейк.оширсек типти жаксы.
Архат
Негатив жазуды токтатайык, мен жана арендатормын. Алдыңғы хозяевамен не болганын билмейм араларында, бир биримизге зиянымызды тигизбесек. Уят болады. Жана жылдарынмен. Сендер жазбандар бизде жазбаймыз хорошо.
ZY
Zhansaya Yessenbek
Іздегеннің бәрін табасың. Бәрі әдемі, ұқыпты, жинақы жиналып тұр... ең бастысы бәрі төмен бағада...
Анар
Очень хороший магазин, мне все понравилось, все чисто и окуратно. Обслуживают на отлично, обязательно еще вернёмся сюда.
Акерке Турарбек
Осы райондағы арзан дүкен, ең жақсы жері барлығы бар! Сатушылары да сыпайы, сұраған затыңды тауып береді!
ЖЖ
Жанель Жанұзақ
Жақсы дүкен! Керек заттың бәрін табасың, бағасы да жақсы
Anel Serik
Отличный магазин! Большой выбор продуктов, всё свежее и аккуратно разложено
П
Полковник
Райондагы дохлый маркет блааа, енді келмеспын.
Азамат Серик
Керемет магазин! Ішінде не керек бәрін табасың. Сатушылар сондай сыпайы, әрбір сұрағыңа жауап беріп тұр. Іші таза, кең, жарық! Асықпай жүріп керегіңді аласың, бағалары төмен!
Nurbol Burxanov
Маған ұнады тек осы магазиннен азық түлік аламын
ZA
Zhadyra Abdimanapova
Магазин отличный , . Все продукты на полках аккуратно, чисто. Продавцы отзывчивые вежливые. Спасибо за отличное обсуждение. 🔥🔥🔥
Т
Торр
Как то не очень, обслуживание на нуле.
ДD
Доха Dmxmsmmsm
Магазин жаксы но сатушылар онша емес екен действительно, сал сыпайы болсаныздар дурыс болар ед а то клиент жогалтасыздар астында жаксы магазиндер бар
A
Aika13
Без слов... 👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
ДЕ
Даулет Ермеков
Что за магаз,что за обслуживание ужас
KK
Kuralbek Kettebek
Нашар магазин екен.. Сатушылар сал пал куама бирдене...
Д
Диля
Что за обслуживание вообще, как вы разговариваете с клиентами больше не приду. На кассе женщина какая-то не нормальная. Идите отдыхайте. А так рядом много хороших магазины есть.
NZ
Nurmakhan Zhumakhan
Самый худщии магазин в этом районе обслуживание на нуле теперь больше не нагой сюда
Bax .
Отеее нашшар магазин сатушылар кызметы ноль кеттык Айбарга
О
Олигарх
Магазин норм продавцы не умеет клиентами работать. Теперь не ногой больше. Лучше идти в Айбар.
Ергали
Самый дохлый магазин, клиентпен калай сойлесу керегин билмейд. Бармандар общи чатка тастаймыз. Уже киси болып калыпты ашылган кезде кандай единдер. Клиент всегда прав дегенди умытпандар. Сендер сол клиент болмаса калай кун коресиндер. Лично озим енди аяк баспаймын.
БТ
Бек Техас
Оте нашар кызмет корсету сапасы 0000
Молдир Серикбаева
Кісіліктеріңді көт..ңе тығыңдар. Клиентпен қалай жұмыс істеу керек екенін білмейсіңдер, тексеріс жіберу керек срочно.
As3m
Арзан баға
НҰРЛАН МАЛИКА
Очень низкие цений
NN
Natalya Nazarova
Отличное обслуживание
Akylxx.13 🦅
Прадавецтеры жаман,клиентке деген уважение совсем жок,магазинге келуге не советую
ДА
Диляра Абуова
Очень понравились цены и магазин 👍🏼
Ibat Nazhmiden
Очень классный магазин радует иногда ассортимент
Tom —
Очень низкие цены и всё есть
Жаннур
кушты магазин ышынде бары бар
ГЛ
Георгий Лазарев
Хозяива cherti, чисто по-человечески 10тг не хватило, отменили всю покупку, никому не советую, ужасное обслуживание!!! Оценка -100
Р
Рауаж
Про
АҚ
Айдар Қожағұл
Өте жақсы рахмет 2 гис
A3
Asem 3А
Отличные цены, недорого. Приятные продавцы. Чисто, аккуратно. Мне понравилась... Так держать!!!
Айбек Аташев
Отбасылық дүкен, базарға бару қажет емес, жаныңа керектің бәрі бар. Құстың сүті мен жылқының өтінен басқасын түгел табасың. Қызмет сапасы өте жоғары, Алла береке берсін!!!
E
Emy
Осы магазин ашылғалы, үйге бүкіл продукты тек осы жерден аламыз. Кеше акциямен кола алып кетіп риза болдым 😃
AZ
Arailym Zhaksibekova
Іздегенімнің бәрін таптым. Бағасы арзан және магазин өте таза екен. Сатушыларына да риза болдым.
АО
Абылай Обаев
Хорошие магазин. Всегда свежие продукты и приветливые продавцы. А еще иногда бывают акции
ЖК
Жамбул Киятов
Бағалары өте қол жетімді, іздегеніңнің барлығы табылатын дүкен екен.
Марат Баялиев
Керемет әрі арзан, әрі қол жетімді, іздегеннің бәрі бар. Қымбаттатып жібермеңіздер енді халыққа тиімді баға болып тұр. Ербол деген сары жігіт көңілді екен адамдар мен тез тіл табысады екен.
РН
Рая Нуканова
Обслуживание супер👍 Ішінде керек заттың барлығы бар екен, әрі бағалары да арзан екен🔥🔥🔥🔥
СН
Саят Нуриденов
Дукендеги багалар тиымды, маган унады!!👍👍👍
АЖ
Айнур Жапарбай
Магазин кушти👍ишинде барлыгы бар😍
NN
Nazgul Nukanova
Бағалары өте тиімді! Іздеген заттың бәрін табуға болады, продуктылары всегда свежий! Всем советую👍👍👍
Тимур Алпысбай
Жаксы магазин екен! Барлык товар бар екен!!! 👍👍👍
РО
Рысбек Ордабаев
Жаксы магазин! Әсіресе сатушы сары жігіт қателеспесем Ербол 👍 берекесін берсін
AN
Ainur Nurkaidarova
Магазинның ашылғаны қандай жақсы болды🙌 Бағалары өте тиімді. Ішінде бәрін табуға болады. Рақмет қызметкерлеріне🙌
Marzhan Ordabayeva
Есть все что хочешь. И цена вкусная . Продукты всегда свежие 👍 что очень важно !