Адвокат Мамытов Марат
4.3
DU
Darhan Umbet
В восторге
Адвокат хороший , справился на все 100 , очень благодарен ему за его ответственность и быструю помощь !
Здравствуйте, Darhan. Благодарим за высокую оценку ❤ Были рады помочь 🌸
ЭК
Эльмира Кульшикова
В восторге
Хороший адвокат, всем бы таких
30 марта 2026, официальный ответ
Добрый день! Спасибо, Эльмира, за добрые слова о нашей работе 🙏👌 Всегда рады помочь.
Bagzhan Serikbay
Совсем не понравилось
Бұл кісінің білімі терең деп айта алмаймын. Қарым қатнасы жақсы. Бірақ, мардымды, нәтижелі ештеңе айтпайды. Онсызда түсінікті ақпарттарды берді де 10 мың теңгемді қағып алды. Надеюсь, енді жоламаймын.
Mukhtar Dodaev
В восторге
Өз ісінің нағыз маманы! Маған қиын әрі күрделі іс бойынша көмектесті. Жұмысына өте жауапкершілікпен қарап, әрбір детальға мән берді. Кәсібилігі, білімділігі және нақты кеңестері арқасында ісімізді сәтті шештік. Әрдайым байланыста болып, сұрақтарыма жылдам жауап беріп отырды. Сіздің еңбегіңізге шексіз алғысымды білдіремін! Мұндай адвокаттарды табу оңай емес, баршаңызға шын жүректен ұсынар едім❤️✊🏻
30 марта 2026, официальный ответ
Mukhtar, здравствуйте, большое спасибо, что уделили время и написали отзыв!!! Мы стараемся 🤝
В восторге
Очень хороший адвокат, настоящий профессионал своего дела 👍🏻
Добрый вечер, благодарим вас за добрые слова 💛 Будем рады вам всегда 🙏🏼
Акерке Сейдилда
В восторге
Очень хороший адвокат, профессионал своего дела! Оперативно помог в нашем деле. Быстро доведет ваше дело до конца. Всем рекомендую!
Здравствуйте. Спасибо за добрые слова!!! Приезжайте ещё 🤗