Fish Fried
Кафе
Нас выбирают! Ежедневно готовим больше тонны рыбы
МЖ
Махамбет Жабагиев
Выбран компанией
Балыкдары өте дамды келуге усыныс етем бызге Зиуат деген бала хызмет зор өте керемет болды Топ😊😊
Алия Тт
Все очень вкусно!!! Самые лучшие рыб🐟 в городе!!! спасибс большое, отдельное спасибо Гуле за хорошие обслуживание 💯Процветание!
СА
Саида Амангели
Балык керемет сөз жок Гуляга 👍👍👍👍❤️
J
Jamal
Нам все понравилось детский зона есть так приятно Зал чистый просторный Официант девушка Айдын
Dkkk К.
Улбосын Рахмет сизге бардлыгы оте дамди оте керемет катты унады ерекше алгысымды айтамын Барлыгы оте керемет дамди куштиттт ❤️❤️❤️❤️ да де керек Балыктар оте жаксы тагы келемиз барлык оте кушти
Di ✅
Приятная атмосфера, рыба сочная очень вкусная , предлагаю Обслуживала нас девушка шустпая приветливая Айдын ✅
A User
Барлық тамақ түрлері өте дәмді, отбасымызбен жиі келіп тұрамыз🥰🫰🏻 Обслуживание тоже топ 🔝 Абылайханға рахмет милашкааа😁
Айнұр Өмірбекқызы
Недавно посетили этот рыбный ресторан и остались в полном восторге. Всё было невероятно вкусно и свежо — чувствуется качество продуктов и любовь к своему делу. Особенно понравился жареный судак: сочный, нежный, с идеальной корочкой. Подача блюд красивая и аппетитная, порции щедрые. Отдельно хочется отметить уютную атмосферу и вежливый, внимательный персонал — обслуживание быстрое и очень приятное. Здесь действительно заботятся о гостях. Обязательно вернёмся ещё и с удовольствием будем рекомендовать этот ресторан друзьям и близким😊
BM
Balzhan Mugalbaeva
Все вкусно было Спасибо за Зиуату
Arailym Boss
Балықдары дәмді өте Зиуат есымды жигитке рақмет
Вова Касиев
Очень понравилось в Fish Friday! Абылайхан красавчик, обслужил быстро и чётко 😄 Всё принёс вовремя, был вежливый, постоянно спрашивал всё ли нормально. Реально приятный официант 👍 Обязательно ещё придём! 😊
Айгули Таджибаева
Балыктары оте дамди,келуге кенес беремин.Бизге кызмет корсеткен Абылайханга улкен рахмет.👍👍👍
Мардан Набижан
Отличное кафе с настоящей вкусной рыбой! Рыбные блюда всегда свежие, хорошо приготовленные и сытные, порции достойные. Атмосфера приятная, чисто и уютно. Отдельное спасибо персоналу за дружелюбное и внимательное обслуживание — чувствуется забота о гостях 👏. Обязательно вернёмся снова!
Арыс Саттар
Дуэт очень вкусный нам понравилось официантка милая Девушка Айдынка
ЖА
Жанера Ахметова
Балықтары дәмді өте жақсы Зиуатка рақмет рақмет жаксы обслуживание жасады
БИ
Балауса Исабекова
Осында келуді қаладық, қатты ұнады балықтар әсіресе грилде піскен ханбалық, қуырылған сазан. Қызмет көрсету тамаша Абылайға үлкен рақмет! Атмосфера жағымды, тыныш, интерер күшті екен❤️
Посещали ваше заведение вечером на ужин — всё понравилось) Хорошее обслуживание, особенно хочу отметить официанта Санжара: вежливый, внимательный, всё подсказывал и создавал приятную атмосферу. Спасибо!
Gulmira Yestepbergenova
Бүгін ауызашарға осы кафеге бардық. Балықтары өте дәмді. Порциялары үлкен әрі тойымды. Сеттері әртүрлі. Санжар деген даяршы - өте жылдам әрі сыпайы жігіт.
Мадя !
Зиуат, от души, хорошее место, с хорошими людьми🙌
Ongar Aida
Балықтар күшті екен ұнады
mu
madiyar utemisov
Все вкусно , Санжар официант красавчик , быстрый оперативный , очень приветливый !!!
a m ira
Тағамдары ұнады, балық сеті өте дәмді екен, басқа том ям мен қой етінен жасалған сорпалары, салаттары да өте тамаша. Біз жақында бардық, ораза болғандықтан адам аз болды, қызмет көрсету сапасы жақсы, қыздар жиі келіп, қызмет етіп тұрды, жалғыз ұнамаған жері, екінші қабатқа дейін қиын баспалдақтармен үлкен кісілерге шығып түсу мәселесі. Басқасына сын жоқ
LM
Lyazaat Mahambetleyva
Келуге турарлық балықдары дәмды Зиуат есымды жигит жақсы кызмет жасады
З♡
Зарина ♡♡♡♡
Балық дары дәмді өте Зиуатка көп рақмет
СанЖик 777
Биз семьямызбен балык жегимиз келип осы кафеге келдик атмосфера деген керемет балалар ойнайтугын жериде кушти жасалган кирип келгеннен бизди админ жыллы жузбен кутип алды официанттарда оз жубыстарын жаксы биледи екен Санжар деген бауырым жаксы кызмет корсетти барлыгы ойдагыдай оте тамаша болды Алла разы болсын рахмет👍
MS
Mira Spataeva
Біз бүгін фиш фридте тамақтандық, көрсеткен қызметтері керемет. Сая деген администратор мен Санжар деген даяшы жігіт бізге жақсы көмек көрсетті. Риза болдық, рахмет
РС
Райса Сейполдаева
Я посетила заведение Fish Friet, блюда из рыбы было приготовлено очень вкусно, обслуживание было приятное, блюда принес во время Санжар, спасибо огромное.
НЖ
Назгул Жармуханбетова
Санжар🫰спасибо за классное облудивание✨
Гарифолла Серали
Рахмет
Fish Fried, кафе
25 февраля 2026, официальный ответ
Здравствуйте, спасибо за отзыв, подскажите, что испортило ваше впечатление, почему вы поставили только 1 звезду?
Нургуль Муслимова
21.02.2026г.Пообедали с подругой.Отличный сервис и обслуживание.Очень вежливый официант Хамза.Рахмет.
ЖС
Жамиля Серикова
Сегодня были в этом заведении. Очень вкусная рыба. Официант Санжар очень приветливый молодой человек. Обслуживание на высоте.
Адия Бактыгаликызы
очень вкусно, санжар красавчик. очень добродушный и доброжелательный человек. 💜
A
Almaty
Кухня как всегда на высшем уровне👌 Вчера была со своим парнем, обслуживал официант Санжар, очень вежливый и приятный. Спасибо большое!
Абдыкалыкова Гульдана
Бізге Зиуат оф қызмет көрсетті. Очень внимательный, өз жұмысына ұқыпты. Заказдарымыз ыстық болып келді. Рахмет! Балықтары дәмді екен.
Zhanchik Tasmaganbetova
Отличное место для любителей рыбы, рекомендую.
ТА
Тулегенова Айсауле
Было очень вкусно рекомендую, обслуживал официант Зиуат, все прошло на высшем уровне!
Arailym Ernarkyzy
Балықтары өте дәмді😍Санжар офицант қызмет көрсету өте жоғары,көп ракмет ол кісіге👍🏻
Nurgul Uaisova
Все очень понравилось! Вкусно очень! Заказывали рыбу сазан и том ян вкус 👍👍👍 рыба хрустящая , порции большие! Персонал очень вежливый. Если хотите поесть вкусно обязательно советую!
LD
Laura Dauletpayeva
Балықдары дәмді және хош иісті екен Зиуатка рақмет зор кызмет жасады,✊✊
Егор Чуклин
Ресторан отличный, Официант Санжар внимательный, обходительный, обслуживание отличное
Орал Замахун
Балық өте дәмды айталмайм Зиуат есымды жигитке рақмет өз ысын жақсы аткарды
Ш
Шолпан
Бүгінгі күнгі жеген балық өте дәмді болды Рахмет. Сонымен бірге бізге қызмет көрсеткен Ұлбосын қызымыз ға көп Рахмет айтқым келеді.
Асем Байгалиева
Балықтары өте дәмді, қандай сет алсақта керемет болып шығады! Гуля деген қарындасымыз әрдайым керемет күтіп жібереді, алыс ол кісіге💐
Кеш көңілді болды осы жерді таңдағанымызға өкинбедік көңілімізден шықты қызмет көрсету жақсы супер муртазаға рақмет көп көп
AZ
Asel Zhumakojaeva
Балыктар Жаксы унады кызмет корсету керемет муртазага ракмет
АҚ
Ақжарқын Қ
Комбо1 алғанбыз, судактың тұзы аз екен..сонда да бәрі дәмді болды, рахмет! Тағы айтайын дегенім есіктегі жазуды Дұрыстаңыздаршы! Өзіңнен емес - Итеріңіз деп жазыңыздар! Орысшадан от себя деген аудармасы өзіңнен дегені дұрыс емес!
А.
Алексей .
Отдельное спасибо хотел выразить официанту Зангару, отличный официант, хорошее обслуживание, еда тоже вкусная и стоит не так и дорого
Алексей Абрамов
Хорошее кафе, еда вкусная, отдельное спасибо хотелось сказать официанту Зангару, порядочный, ухожий и отличное обслуживание
КН
Камила Нурайева
Мне все понравилась приду еще раз, спасибо Абылайхану за обслуживание, все классно Спасибо.❤️❤️❤️😘😘😘
apma 002
Зангар официант лучший очень хорошо обслужил очень хорошие обслуживание отличный сервис чисто ухоженный ресторан красиво и вкусно прекрасный интерьер