Fish Fried
Кафе
Номинант 2026
Нас выбирают! Ежедневно готовим больше тонны рыбы
Aida Azimkhan
Заказали рыбный сет, все было очень свежим, вкусным и хрустящим, все как в инстаграме! Атмосфера ресторана классная, есть игровая зона для детей, обслуживание хорошее, спасибо Санжару👍🏻 Не ожидали, что будет почти полный зал, в следующий раз забронируем заранее)
Бакыт Кайрдыновна
Очень понравилось заведение! Свежая рыба, всё вкусно приготовлено. Отдельное спасибо официанту Муртазе — вежливый, быстрый и внимательный. Обязательно вернёмся!👌👌
Айнура Умирбековна
Недавно посетили этот рыбный ресторан и остались в полном восторге. Всё было невероятно вкусно и свежо — чувствуется качество продуктов и любовь к своему делу. Особенно понравился жареный судак: сочный, нежный, с идеальной корочкой. Подача блюд красивая и аппетитная, порции щедрые. Отдельно хочется отметить уютную атмосферу и вежливый, внимательный персонал — обслуживание быстрое и очень приятное. Здесь действительно заботятся о гостях.🥰
Kk
KundiZ kundizovna
Нам всё понравилось 😊 Официант Абылай очень хорошо обслуживал. Кухня , сервис , всё понравилось 😊 благополучие и успехов вам
Адема Нурланкызы
Рыба была очень вкусным, нас обслужил официант Абылайхан, спасибо ему большое Придем еще раз, нам понравилось сет сочный🫰🏻
7 посещений
КН
Камила Нурайева
Очень приятное место. Сразу видно — следят за качеством и сервисом. Всё сделали быстро, без лишней суеты, персонал вежливый. Остались только хорошие впечатления, буду рекомендовать знакомым. — Абылайхан лучший
э.
эльнурааа .
Игровой площадка прям очень понравилась чистый уютный Мы кушали изобилие Форель насыщенная вкусная рыбку Официант Айдынка молодец
LK
Liliya Kalinina
Очень классное место рыба шикарная , замечательный персонал , хочу выразить отдельно благодарность официанту Зангару очень внимательный ))))
NB
Nelly Borambaewa
Өте дәмді. Балықтың түр түрісі бар екен. Тап таза іші және де ұқыпты. Қатты ұнады. Енді ата анамды алып келемін. Абылайхан есімді официант өз жұмысын жақсы біледі. Көп күтпедік, заказ тез арада дайын болды. Столда керек нәрсенің барлығы болды. Келетін жер екен. Поворлар өз маманының иесі екен, профи своего дела. Это много чего значит. Респект.🔥 Желаю процветания. Много клиентов. 🔥🔥🔥
Акерке Сейсенбаева
Өте ұнады, балықтары балғын және дәмді! Зиуат деген даяшыға ерекше рахмет! Бәрі жоғары деңгейде👍🏻👍🏻👍🏻
a m ira
Тағамдары ұнады, балық сеті өте дәмді екен, басқа том ям мен қой етінен жасалған сорпалары, салаттары да өте тамаша. Біз жақында бардық, ораза болғандықтан адам аз болды, қызмет көрсету сапасы жақсы, қыздар жиі келіп, қызмет етіп тұрды, жалғыз ұнамаған жері, екінші қабатқа дейін қиын баспалдақтармен үлкен кісілерге шығып түсу мәселесі. Басқасына сын жоқ
IK
Ilya Kenzhe
Балық жеу үшін арнайы келдік, бәрі өте ұнады 👍 Балықтары балғын, дәмі керемет, порциясы да көңілден шықты. Қызмет көрсетуі жоғары деңгейде — әсіресе официант Мұртазаға ерекше алғыс! Өте сыпайы, жылдам. Міндетті түрде тағы келеміз, ұсынуға тұрарлық орын!
Moldir Alpysbay
Сегодня посетили все очень вкусно, сервис хороший отдельно спасибо официанту Абылайхану очень приветливый, обслуживал на высшем уровне👍🏻.
А.
Асем .
Абылайхан сондай керемет обслуживать етті, өте керемет, сүп сүйкімді өзі 🥰🥰🥰 рахмет үлкен 🤩🤩🤩қатты ұнады
ДЛ
Денис Лигай
Всегда свежая вкусная рыба и морепродукты. Обслуживание официанта Санжара идеальное, быстро реагирует, создает условия чтоб клиенту было комфортно! Ставлю 5 звезд из 5. 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
MA
Madina Amangeldi
Өте керемет жер екен.Балықтары дәмді.Қызмет көрсету сапасы өте жақсы.Гуля даяшының кәсібилігіне риза болдық.Рахмет.Істеріңізге береке берчін.
А🇰
Алма-ата 🇰🇿
Были впервые. Пришлось немного подождать, была очередь на посадку, что означает полную загрузку зала. Для детей есть специальная зона с горками, шариками. Рамен с курицей и крылышки терияки 🌶️🌶️. В сете «Рыбное изобилие» форель на гриле на любителя. Всем всё понравилось, вкусно. Официант вежливый. Есть 6 филиалов, в следующий раз посетим поближе к дому. Заведение рекомендую.
AZ
Aizhan Zhumabekova
Санжар балам молодец! Жылдам барин акеп берип, алдымызды жинап, кайта кайта келип конил болип журди. Оте жаксы конилди отырыс болды. Рахмет
Аружан Бекбосынқызы
Бүгін Fish Fried-ке барып, балық жедік — бәрі өте керемет болды! 🐟 Балықтары жаңа, дәмді, жақсы қуырылған, порциясы да көңілден шықты. Атмосферасы жайлы, таза, отбасымен де, достармен де келуге ыңғайлы жер. Ерекше алғыс официант Санжарға — өте сыпайы, жылдам қызмет көрсетті, мәзірді жақсы түсіндіріп берді 👍 Осындай қызметкерлері бар жерге қайта-қайта келгің келеді. Жалпы, бәрі ұнады, міндетті түрде тағы келеміз! ⭐⭐⭐⭐⭐
Оте дамды балыкдары келуге усыныс берем барыде дамды балыкдары прям четко Зиуатка тоже отдельно рахмет зор обслужибание жасады🤝👍👍
НД
Назимкул Дуйсен
Керемет дәмді балық👍 даяшы Санжарға көп рақмет🤗 сүйкімді, сыпайы жігіт екен) жылдам қызметіңіз үшін ракмет☺️
Ж1
Жанара 1
Зиуат.... Саган мында бир алыс. Ар берген закамызды бес минут отпей жатып алдымызга амелич оте улкен дарежеде кызмет керсетті... Жане де осы балыкты дайындаган шебер аспазшыгада коп рахмет
NT
Nurislam Toktamys
Бугын достарымыз бенен бырге Fish Fried ға балық жеуге келдық келуге турарлық екен балықдары дәмды официант Зиуатка көп рақмет өз ысының маманы🤝🤝
J
Jamal
Мы заказали на вынос всё было вкусно Ещё раз закажем 👍🌸
Арыс Саттар
Айдын официатқа рахмет вежливый , обслуживание керемет тамақтарыда ұнады тағы келеміз 😍🫂🫂🫂❤️🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻
Ravaills s
Зиуат есымды жигитке рақмет қызмет зор жасады балықдары өте дәмды
ЗС
Зангар Спабек
Балықтары дәмді өте бауырымызға рақмет айтамын 👍 тагыда келемиззззз оте керемет ТТ
Айгерім Рахимова
очень сытно и вкусно официант Айдын хороший сэт предлагали молодцы обслуживание топ✅
Dkkk К.
Уля Рахмет улкен барлыгы оте дамди оте куштти ерекше болды Балыктар оте тамаша Рахмет
brvndson
Өте дәмді, бағалары да жақсы. Заңғар есімді официант жігітке рахмет.
Қайдасын Аллоооо
Сэт большой очень изобелие Официант хорошо обслужила Айдын
ББ
Бақберген Беркінбай
Отличный рыба отличный обслуживание Айдын қызымызға көп көп рахмет форел ұнады
Алтынай
Все понравилось спасибо официанту Абылайхану, рыба вкусная
IO
Indira Ospangalieva
Очень понравилось заведение!!! Уютно, быстро готовят, еда вкусная! Вежливый персонал! Все чисто!
NU
Nazym Uasheva
Официант Зиуатка рақмет жақсы кызмет жасады.Балықдары дәмды өте келуге турарлық.
K.
KAS .
Тагамы оте унады! Зиуат официанттын жумысына риза болдык! Рахмет👍
ZA
Zura Ametova
Балык оте дамды екен , Уля улкен Рахмет керемет кызмет корсеты
Орал Замахун
Балық өте дәмды айталмайм Зиуат есымды жигитке рақмет өз ысын жақсы аткарды
NZ
Nuraidan Zhalgas
Балықдары дәмды өте Зиуатка рақмет қызмет жасаған келуге турарлық👍👍
Аяулым Куандык
4 ші рет келіп тұрмыз. Балықтары өте дәмді. Зиуатқа деген бала жақсы кызмет көрсетті,үлкен рахмет🫶🏻
Лаура Кабанбаева
классное заведение! официант Зиуат очень любезный)) благодарим🫶🏻
All_Hattab Razak
Спасибо большое очень вкусно. Отдельное спасибо Зиуат тигр очень грамотный.
ЗН
Зияда Нагматуллаева
Балык дары дамды Зиуатка ракмет обслуживание зор жасады👍
. .
Балықтар өте дәмді.Сервис жоғарғы деңгейде.Официант жақсы жұмыс жасады.Админге үлкен рахмет😊
ГК
Гульнар Конарбаева
Классный сервис, официанту Зиуат огромное спасибо. Очень вкусно готовят, рекомендую.
Айдар Муратов
Балыкдары дамды Оте Зиуатка Рахмет обслуживание зор 👍
Deleu Mansur
Балык Адемы, дамды екен. Керемет 👍👍👍. Зиуат красавчик ризамын.
Asem Kasymbekova
Балықтары өте дәмді әрі тойымды😍 Зиуат деген балаға көп рахмеет жақсы қызмет көрсетті😎
Мөлдір Мендибаева
Рахмет өте күшті, ұнады тамақтарыңыз👍 даяшы Зиуатка үлкен алғыс, өте сыпайы, Жұмыстарыңызға сәттілік
Даулет Сакенов
Рахмет көп көп сіздерге барша Жұмыс жасап жатқан жандарға