М-Ломбард

Ломбард
Знакомые займы стали еще выгоднее
РекламаТОО М-ЛомбардТОО «М-Ломбард». Лицензия № 02.21.0002.L. от 9.03.21. АРРФР.
ТОО М-Ломбард
СТ
Светлана Темиргалиева·1 отзыв
ГМ
Галия Мастикова·1 отзыв
19 апреля 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Біздің жұмысымызды жоғары бағалағаныңыз үшін рахмет. Біз қызмет көрсету сапасын, деңг…
GS
7 апреля 2026, официальный ответ
КМ
Куралай Мураткызы·2 отзыва
5 апреля 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Біздің әріптесіміздің жұмысын жоғары бағалағаныңыз үшін рақмет! Сөзіңізді әріптесімізге жеткізетін боламыз. Құрметпен, М-Ломбард!💛
ЛИ
Людмила Иминова·1 отзыв
Максат Макс·4 отзыва
28 марта 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Біздің әріптестеріміздің жұмысын жоғары бағалағаныңыз үшін рақмет! Сөзіңізді әріптесімізге жеткізетін боламыз. Құрметпен, М-Ломбард!💛
AO
Assel Ospankulova·5 отзывов
Совсем не понравилось
30 марта 2026, официальный ответ
Добрый день! Благодарим за отзыв. Нам важно, чтобы в любой ситуации клиенту давали корректное и поня…
Инеш Омарова·2 отзыва
Гульжанат Усенова·4 отзыва
17 февраля 2026, официальный ответ
Мадина Нарбота·3 отзыва
15 февраля 2026, официальный ответ
Здравствуйте, Мадина, спасибо большое за ваш отзыв и оценку. Приходите в гости ещё 🤝
QQ
Qwe Qwe·1 отзыв
NS
Nurligul Serikovna·2 отзыва
22 января 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Жылы сөздеріңізге көп рақмет. Клиенттерімізге жоғары сапалы қызмет көрсетуге әрқашан дайынбыз. Құрметпен, М-Ломбард! 💛
Арман Асыл·11 отзывов
21 ноября 2025, официальный ответ
ГА
Гаухар Абижанова·1 отзыв
20 ноября 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Жылы сөздеріңізге көп рахмет. Клиенттерімізге жоғары сапалы қызмет көрсетуге әрқашан дайынбыз. Құрметпен, М-Ломбард! 💛
Alinur Murat·1 отзыв
15 ноября 2025, официальный ответ