Скиф
В здании
Утеулебек Бесбаев
👍
Alisher Baiken
Жыгыттерге риза болдым ыстерын баса берсын!
Кайсар Кадиров
Басқа сақ моншалары мына моншаның жанында сасып қалып қояды екен. Бәрлығы керемет ең жоғары деңгейде болды. Әр заход әр түрлі өз ерекшелігімен. Жігіттердің қолдары алтын суйегіңне дейын қыздырып баняның бүкіл қыр сырын айтып түсіндіріп көрсетеді. Шәй,айран, сорпа, сірне есте қаларлық дәм. Киіз үй таптинақты таза. Үзіліс кезінде ps5 ойнап та үлгердік. 6-7 сағат қалай өтенін түсінбей қалдық. Уйге барып жаңадан туылған сәбидей ұқыға кеттік. Көп жазып тастауға болад бірақ өз көзіңмен көріп сезінгенге не жетсін, барлықтарыңа кеңес берем!
Айдын Нуржакып
Керемет отырыс болды 100/10
Ербол Матайбайев
Керемет монша жақсы демалдық рахмет жігіттер 👍
Аслан Куракбаев
Монша енді керемет! Бұған дейін барып жүрген "сақ моншаларымыз" бұл жердің жанында жай ғана бу бөлмесі екен. Қазақы үйдің ішінде, астыңнан жылу беріп тұрғанда, терлеп алып, ұйықтап та аласың. 6 сағатқа кіресің — уақыттың қалай өткенін білмей қаласың. Барлығы арнайы рәсіммен ұйымдастырылған. Таудан терілген шөптен қайнатылған шай, бал, лимон, апельсин, имбир қосылған тосап — бәрінің дәмі ерекше. Ал үшінші не төртінші рәсімнен кейін берілетін айранның дәмін сөзбен жеткізу мүмкін емес — оны тек барып көру керек. Сорпасы мен қуырдағы… аузыңа салсаң — ери кетеді! 😋 Нағыз демалыс, тән мен жанға шипа!
DD
DUMANOR DUMANOR
Күшті екен монша . Әдемі демалыс болды
Нурболат Мырзабек
Керемет демалыс болды рақмет жігіттерге
Жақсы демалыс болды, рахмет жігіттерге!👏👏👏
Кайнар Ермекбай
Рахметт жиги денедегі барлық суық шықты
Еламан Жоракул
Өте керемет жақсы жер екен қызметтегі жігіттерге рахмет
S7
Sultanbaev 777
Ассалаумагалейкум , өте керемет баня! 🔥🔥🔥
AN
Azamat Nurbay
Оте керемет баня жигиттерге рахмет жаксы демалдык Жоха 👍
СА
Сүлеймен Анапияя
Өте керек күшті демалыс орын екен👍
ЕА
Ердос Абдраймов
10.12.2025 Осында демалдық . Өте жақсы демалыс болды Азаматқа рахмет
БЖ
Багдат Жапсарбек
Ассалаумағалейкум!!! Кеше келіп демалдық баня өте керемет , парщик жігіттер мықты екен аямады бізді ))) Кухня енді вообще бөлек сорпа мен сірнесі 🔥🔥🔥🔥🔥 всем рекомендую ✊
ЕА
Ерлан Арманов
Всем советую классная баня
Нургиса Салихов
Бәрі әдемі паршик жігіттерге рахмет 👍
Suleimen 😇
👍
ГУ
Гани Уалихан
Очень хороший локация пацаны молодцы риза болдым
디마 디마
Всем Ассалаумагалейкум братья,с пацанами от души отдахнули,на паре мы @хуели😱,сервис сірне топ😋,всем советую братья не пожалеете приходите 🔥🔥🔥 скиф 💪
Akzhol Aibas
Вчера хорошо отдохнули сорпа и куырдак отменный пар ваше клас
ЕТ
Ернар Темеш
Баня ТОП !!! Аза, Джоха деген жигиттерге отдельно Рахмет!!!! Болек екен!!! 🔥🔥🔥
DD
Ddd Ddd
Оте керемет. Курдастармен келфп демалуга болады .всем всем советую
Алпамыс◇ Касымов
Жігіттерге үлкен рахмемет керемет демалыс болды жігіттер барыңдар өкінбисіңдер басқа сакскиге қарағанда мықты екен
Алихан Дильдебаев
Парды әдемі береді екен бауырым 👍
Nurtugan Babaibek
Керемет екендігін барганда білесің
GG WP
Баня не для слабых. Сервис супер. Тамақтары дәмді. Нағыз еркектерге арналған демалыс. Полный перезагрузка боласың
Сс
Скиф, сакская баня
21 ноября 2025, официальный ответ
👍👍👍
Konys Abdikadirov
Супер
Алматинец Алматинский
Программы изменилась, стала агрессивней, жёстче, не пойдем в следующий раз.
Yerkebulan
Были на выходных с друзьями - все очень понравилось. Обслуживание на высоком уровне, персонал внимательный и дружелюбный. Программа отличная, все прошло по плану. Еда вкусная, особенно айран просто топ! Место находится недалеко от города, с красивым видом, так что отдых получился максимально комфортным и душевным. Обязательно приедем еще.
DR
Daulet R
Баня топ
Aidarhanov Bekzhan
Баня топ
BR
Bakdaulet Rysbekov
Спасибо большое за эту баню, я давно так не кайфовал. Просто был в такой нирване, особенно авторское парение. Отдельный Рахмет пацанам Елнур и Аян, пацаны от души отправили отработали. Суп и сырне вообще тема! А ещё большой плюс купель огромная с ледяной водой
👿.
👿 .
Аян топ мастер знает свое дело
Нуржан Тастемиров
Все на высшем уровне.
Arman Bekbergenov
Жаксы демалатын жер жигиттерге рахмет пар бари адеми Скиф👍👍💪💪
К
Куатбек
Вчера прекрасно отдохнули! Атмосфера была отличной, всё очень понравилось. Особенно хочется отметить двух молодых сотрудников — обслуживание было на высшем уровне! Вежливые, внимательные. Спасибо за отличный вечер!
Дулат Сапарбек
Что ты творишь Ахиллес🤯🤯 Все было мощно, от души джиги🤝👍
ДБ
Даурен Батырбек
Ахилестер топ 👍👍👍
Gani Oralbai
Аян Ахилес красавчики👍👍👍 пар мощный, советую жіттер👍 10/10
Алишер Т
Самая лучшая сакская баня в Алмате где я был💪🏼
Нурпеис Женисхан
Отличное место, шикарная атмосфера. Еда очень вкусная. Отдельная благодарность пар-мастеру Ельнуру, от души пропарил🔥💪🏼 Все таки не детский уровень😅
ДЖ
Дархан Жексенов
Керемет монша сөз жоқ Рахмет жигиттер
Makssss
Very good👍
Damir Saparaly
Парщик өте керемет
Anvar Akim
Супер
Temirlan Askar
Адеми адеми кушти унады бирак жасыл шортикпен бала веникпен жаман кинацды екен 🤣🤣🤣 (прикол) кушти всем советую адеми демалыс болды
Айдын 123
Мощная баня, рекомендую👍 обслуживание отличное👍
РЖ
Рустем Женис
Сервис оте жақсы деңгейде, рақмет көп көп!