ТойыпAll
Кафе
4.4
4.4
Өте керемет жер.Тамағы да заведения іші де,персоналдарда👍👍10/10.Бір ғана официант жігіт ұнамады.Қалғаны бәрі күшті
Zhansaya .
Кеше плов жеп ек салкын екен салатыда қатты ұнамады помидор не свежий пияздыдында дамі жоқ. Бір жұлдыз тек ыстык келген жалғыз каттамаға оған ракмет!
Sm
Super malchik
Өте керемет,22 наурыз күні сағат 19.шамасында,отбасымызбен барған едік,общий 8 адам и кішкенталар менен,қызметкер аты жөнін естен шығарып,жас жігітпен и қарындас қызмет еткен еді,чек 58940 тг.болған еді,өте керемет орын тауып үш столды қосып,әке шешеміз риза болды и бізде,сол екы қызметкер сіздерден мың алғыс,еңбектеріңізге мол табыс,күшті✊️👍
Umit Omirkhan
Тойып Ал Қалқаманға барып, керемет демалып қайттық 😍 Тамақтары өте дәмді! Әсіресе Ташкент пловы балқып тұр — жұмсақ, хош иісті, ауызда ериді 🤤 Ыстық гриль салаты да ерекше ұнады. Порциялары жақсы, тойып шықтық. Қызмет көрсетуі мен атмосферасы да көңілден шықты. Тағы да келеміз! 🔥👍
ГУ
Гулдер Умерзак
Омиримдеги ен нашар кукси ожидание реальности баска жерден жеп журм булай куксиди жасай алмаса неге жасайды самса суып калган акеп берди ишинде майлар катып калган Оданша Туграга бара салган артыккой буйтип не жегенинди тусинбей кайтканша
Alina Beknur
Тамақтары өте дәмді маған ұнады асхананың дизайнныда әдемі жұмыскерлерде мәдинетті тамақтары таза және құнарлы келіп көрсеңіздер болады
Манас
40 мың теңге ге жуық теңгеге палау курьермен алдық. Перчик салмаңдар , бөлек салыңыңыз деп өтініш жасадық қайта-қайта жазып! Сол перчиктерімен араласқан келіп тұр сол кезде алсаң алдың алмасаң палау емес ащы күріш болады. Бала- шаға мүлдем жемейді. Админге жазсақ, мен білмеймін повар салған дейді. Бұл жағдай 1 ші рет емес. Алдыңғы жолы қой сорпасын тапсырыс бергенбіз сонда отырып сиыр етімен етін алып келді. 3 рет ауыстырды 3 уінде де сол күйі сиыр етімен араластырып алып келді😬. Ол кезде де поварлар осылай құйып берді деп ақталған. Не деген сұмдық‼️ Басшылығына да бәрі бір сияқты баста мұндай емес еді. Тойынған сияқты…❌❌❌
Bahalek Shaiahmet
Қарын ашып кетіп тойдыру керек болды тойып алға келіп едік Әділ деген братанға от души тойдырды зор болды 👍🏿👍🏿 советую фруктовый нарезка четко 🤤
МЕ
Молдашев Есен
Бүгін 30.01.2026 жобамен сағат 00:30 өзімізбен сабой тамақ алып кетуге келгенде бізге 30 минут күту керегін айтты. Біз бос орынға отырып күтуімізді жалғастырдық. Сол арада менеджер жас жігіт бізге жақындап дөрекі сөйлеп столдан тұрыңдар деп қойып қалды. Сондағы әрекеті өзінің таныстарын күтіп алып, бет сұйісіп соларды отырғызды. Сонда әділдік қайда? Дөрекі менеджерлеріңізге дұрыс сөйлеуді, клентке сыпайы сөйлеуді үйретіңіздер құрметті Тойып Ал асханасының басшылары.
Айнур Торгаева
Керемет өте дәмді бәрі. Қарағандылықтарға ұнады. Қатарынан үш күн бардық. Қаланын қай шетінде болсақта.
ML
Mr Lider
Комбо 3 забыли шашлыки положит, а так вкусно очень постоянно берем
A
Alii
Тамакдари оте нашар екен тамактари озгептты келгенге окинп кайтик
Nunn _
Барлығы өте дәмді болды рахмет😌 Табыстарыңыз көбейе берсін) Адлет қызметкерге рахмет внимательный👍
EE
Edil555 Edil555
Ассалаумагалейкум! Жаксы оте дамди тагамдар. Кенес беремин. Ернур баламыз оте сыпайы официант рахмет
Айбек Бектурганов
Дәмді палау бар. Ауыз ашарда жақсы отырдық. Сұлтанға рахмет👍
GUZEL AUDUN
Было ожидание реальность Обслуживание нашар екен клиентты тындау билмейди
Ердаулет Кансеит
Тамактары оте дамди офицанттар оте сыпайы конилден шыкты осы жердеги кызметкер оф Жанибекке бауырыма рахмет...
AR
Ayan Rakishev
Арнайы шашлык жеуге алыстан келип едим катты агаш сухой шашлык жей алмадым, 2 баранина заказать етип едим отте катты кургак шайнай алмадым Не советую шашлык жеуге
Тамактары Дамды ия , бырак плов салкын кылып берген ыстык емес, официантка кызга шашлык берсек 1 палочка осы тамактардан болек , 1 палочка ушын мангал жакпайды, екеу беру керексыз дейд не сумдык🤦🏻♀️ админдары не адекватная залда сотрудниктерге бакырып урсып жур, базардагы столовый да откандай болдык Отзывтардын кобысы Отырык сиякты, басты тарга кенесым лучше шынайы отзыв сурап конактардан дурыс емес затты дурыстау керек Баруга туратын жер емес
5 посещений
ai.ru.ka. si.
Рис не очень вкусный сколько раз заказывали вообще не вкусный то он не до вареный то холодный и без вкуса вообще советую не заказывать ужасный рис
БД
Балауса Дарбаева
Посещаем не первый раз, и с каждым разом в восторге от заказанных блюд. Особенно кесе самса супер, как полную порцию қуырдақ покушали. Спасибо большое
ВА
Волк Асссссссс
Тамақтары онша емес Чай кофе салқын етіп Қайнаған суға жасап береді(отдуши) 20-25 минут та тапсырыс әкеліп бермейді Жұмыртқаны қуырып беру уақыты 45-минут Тауықтары тумай қалғанба Жаңа жылда Қораз ішіп кеткенба Кешіктіріп алып келеді Асығып тұрсаңдар тамақтанатын жер емес!!!!! Админ дұрыс емес не істеп отқанын не істеп жүргенін білмейді Жұмысты қадағалап тұрмайды!
SA
SG AD
Тағамдар өте дәмді Қызмет көрсету төмен Жақындамайды даяшылар айналып көрмей жүре береді 3 ай бұрын администраторға айтқанмын күнде келіп тамақ жеп жүргенде ,ешқандай өзгеріс жоқ Даяшыларға кішкене сервис оқытсаңыздаршы ,сапа бақылаушысы деген қызметкер жоқпа,первое ,второе деген не екенін білмейді ,первое второе тапсырыс берсең второе салқын болып келеді Второе деген екеуін бірге ұрып күте тұру емес ,бірінші тамақ келгенде екіншісін дайындап бастау Стакан ,пиала деген зат болмаса сұрап алуын керек ескермейді ештеңе
Сандугаш Усманова
Тамактары оте дамды, бары жылдам, официанттар жумыстарыде кушты,но минус бар. Шайды шайнекпен беред, бир сменага тусесын кружка десен шайды кружкамен алып келеды, баска сменге туссен шай только шайнекпен деп турады, жарайд онда кофе 3 в 1 деп айтсан, бир сменде кофе бар, баска сменге туссен даже кофе жок. Маган бир озыме шайнек коптеу болады, калып кетеды, ище алмаймын коп, кружка ынгайлы. Но оларда ондай жок екен. Зачем мне заказывать целый чайник чая, если я его одна не выпью? Неужели системага 1 кружка чая енгызе алмайсыздар? Зачем мне переплачивать за целый чайник, когда я могу попить кружку чая?
🌹!
🌹 !
Шашлык заказ берген едім, беріп жібергені осы екен, соуспен деп айтылды бірак соусы бітіп калды дейді келген сон тамак бірак.Крылышки шашлыктын количествасын жазу керек ау менюге🙄 Осы уакытка дейін 2 штук крылышки шашлык келуі бірінші рет, дәмі де онша болмады.
ЛА
Л А
Один раз самса Кесе просто сгоревшая
TT
Tagir Takhtarov
Тамақтары дәмсіз екен, неге соншама адам осы жерге жабысып алған, түсінбедім! Шайлары да өте нашар, плов заказ бердік, еті қатты, құрғақ. Блюда вообще не вкусные, мне жалко поставить даже одну звезду, очень плохо. Ушли без настроения, хотели вкусно поесть, но это место точно не то, где можно вкусно поесть! Очень плохо! Остались недовольны этим заведением!
Дастан Сайранбеков
Приехали с мужем после работы нормально покушать, невкусные все что мы покушали , не советую Люди приходят хотят нормально покушать а не ***** Еще ожидаешь долго Пока ждешь заказ колаға тойып аласын
Тогжан Калдыбаева
Сервис лучше ,чем в некоторых ресторанах👌 после тяжёлого дня самое уютное место! Официанты шустрые вежливые! На входе прям с улыбкой встречают,так приятно. Будем сейчас кухню пробовать
Nurlibek Z
Өте дәмді екен рахмет !
Erkosh Eeee
Тамақтары өте дәмді стабилна клентімін
9 посещений
Алтай Куспанов
Жақсы екен өсе беріңіздер👍🏼💚
Жандаулет Аяпберген
Тамақтары өте дәмді Офицанттар вообше четки жігіттер екен өте тез арі жылдам келді рахмет 🤝👍🏻
Traveler
Плов просто шикарный!
Рахымжан Исабеков
Қызылордадан келген қонақпын Керемет дәмді тамағымдары. Қызыметкерлері өте сыпайы .керемет жұмыс жасайды .осындай кафелер көөп болсын
Меирлан Ауесханович
Керемет дәмді барлық тамақ.Әр кез келеміз отбасымызбен демалуға тамақтанып.Қәзір де осы жердеміз.Қуырдақ мощщщ
Айбек Организатор
Бифстрогонов нашар болды. Сіңір көп , тұзы ащы. Хан плов ДЕРЗКО болды. Соған қойдым 2 жұлдыз. Ташкентский Чай тәттісі слишком көп. Таба Нан ыстық ДЕРЗКО болды. Обслуживание ұнады. Қара торы келген қыз қызмет көрсетті. Жылдам 👍
Жанибек Жетей
Мына жер керемет екен! Обслуживание бары жаксы, тамактары жаксы! Алия официантка рахмет! Тары сутпен шай керемет екен!
ДЕ
Данияр Ерболат
Тамақтары өте дәмді. Бычий хвость өзіме қатты ұнайды. Арнайы іздеп келіп жеп кетемін. Жұмыстарыңызға береке берсін. Біздің қасымызда 2 жігіт отырып тамақ жеп, екінші тамақ кешікті деп шу шығарып счет толемей кетті көріп отырдым. До того бәле іздеген малдар болады екен. Кеңірдегінен қалай ас өтті екен. Счеттары офицант жігіттің мойнына ілінеді екен. Бізге қызмет көрсеткен Жандос деген жігіт. Өте сыпайы қарапайым жігіт. Еңбектеріңізге АЛЛА береке берсін! 🤲🤲 Қазақи асханаларды қолдайық! Тағыда айтамын тамақтары өте дәмді!
Шолпан Нурлыбек
Кайырлы кеш бугин жолдасыммен Тойып ALL кафесине келип кешки ас иштик оте керемет тагамдары дамди ыстык куйинде акелип берди Жандос есимди даяшы кызыметине коп рахмет керемет отырдык
А.
А .
Тамақтары дәмді, бірақ кассада тұратын қыздар грубая, тегын алгандай боламыз тамакты. Собой 15-20 минутта дайын болады дейды . Бырак 30-40 минут кутемыз. Кассир кыздарга адамдармен сойлесуды уйрету керек
Baglan Ajibekova
Тамағы дәмді , шашлығы жұмсақ, әрі дәмді . Тары шәйін айтсаңшы 🤗 . Рахмет сіздерге "Тойып ал " қызметкерлері . Бүгін Әшімовадағы Тойып алда бізге Әділет қызмет көрсеті ,өте жақсы деп айтамын . Біз бұл кафеге бірнеше рет келуіміз . Советую всем , придти в кафе ☺️🤗🫱🏻🫲🏼
Guldana Abieva
Адам өте көп, парковка жоқ! Тамақ суып келді, асып ьара жатқан ерекшелік те жоқ! Туалеттің алдына дейін стол тұр! Сквозняк кірген кезде аяғымыз қатып қалды! Адам көп баратыг себебі залық көп жүретін дер деп те ойлаймын! Рахмеет жалпы оразамызды аштық, кіргенде перегородка ғана тұр үш туплеттің аллында! Ұшына жаздадық! Неге есік қоймайсыздар екі помещение арасына?
Аис Аис
Баруға кеңес бермеймін , цезыр салатта үлкен тарелкада үш жапрақ туралғпн тауық еті жүр жараид оны үндемедік , ал масқара шашлыкті үш рет ауыстырдық , бәрі бір шикі берді , ет мүлдем балғын емес тұрып қалған сасық исі бар , кім білсін қандай ет әкеліп қолданатынын , админның көзіне қызыл қан шығып тұрған етті көрсетіп тұрсақ өзімізді мазақ қылды еттің соус деп , жараид тауық тез пісед деп тауық әкелді 3- рет бұлар емес өзіміз ұялдық желінбей қалды , не енді мынау
sas. .ro
Сегодня решили заказать еду себе на ауызашар. Заказали в 17:10, но в итоге ждали 15 минут. Кассир был возмущён тем, что мы берём слишком много еды. Мы взяли пепперони и две пачки фри. Когда мы уже хотели озвучить свой заказ, перед нами встала девушка, и мы пытались ей объяснить, что это мы заняли очередь первыми. Но кассир сказал, что мы не первые, хотя за нас заступились другие люди.Далее мы уже ждали целый час обслуживания никакого нет, только косые взгляды. Всё это происходит прямо у нас на глазах. В этом месте мы кушаем уже не первый раз, и это не первый случай, когда с нами такое происходит. Но раньше мы думали, что ничего страшного, можно потерпеть, потому что еда у них действительно вкусная. Однако обслуживание здесь нулевое. Мы ждали по часу и до сих пор не можем дождаться своего заказа. Платили налом.
7 посещений
Aizada Nurbolat
Спасибо ТойыпAll за тёплый прием.Еда вкусная, порции хорошие. Отдельное спасибо, что поздравили дочку с днём рождения, было неожиданно и очень приятно. Отдельное спасибо Бекблат за хорошое обслуживание. Рекомендую!!!
БА
Бакдаулет Акимбеков
обслуживание нашаар оте, уакытында емес бари, ораза тусынем брак кеш бари не советую шумно как в алтын орде, официанты не корректные
AT
Akerke Tleu
Тамағы өте дәмді. Обслуживание керемет. Сұлтан деген жігіт өте керемет қызмет көрсетті. Бәрі тамаша👍👍👍 ұнады. Келіңіздер
Gulmira Akhmetova
Кормят вкусно! Все понравилось! Только картошку в куырдак по больше бы, так то в целом все нормально! 😌
SJ
Sofuna Jumka
Это кафе стало для меня настоящим открытием! ✨ Честно, давно не получала такого удовольствия от простого похода в заведение. Атмосфера очень тёплая и уютная, играет приятная музыка, всё чисто и красиво оформлено — чувствуется, что продумана каждая деталь. Меню разнообразное, есть из чего выбрать. Всё, что мы заказали, было невероятно вкусным 😍 Блюда свежие, ароматные и красиво поданы — прям хочется сфотографировать перед тем как есть! Порции хорошие, полностью оправдывают свою цену. Отдельное спасибо персоналу — очень доброжелательные и внимательные ребята. Обслуживание быстрое, без задержек, при этом никто не торопит, можно спокойно отдыхать и наслаждаться вечером. Это идеальное место для встреч с друзьями, семейных ужинов или просто чтобы поднять себе настроение. Однозначно 10/10 ⭐ Обязательно вернусь ещё не раз!