Казахский Национальный Аграрный Исследовательский Университет
Совсем не понравилось
Бомждар
Чупа Чупс
Совсем не понравилось
Жатақханада кейде темекі иісі сезіледі, түнгі уақытта шу болады. Кейбір ережелердің сақталуын бақылау күшейтілсе жақсы болар еді. Барлық студенттерге талаптар бірдей қолданылса, тәртіп жақсарады деп ойлаймын.
Частый гость
Daryn Temirbai
😘😘🫡🫡
Частый гость
ЕТ
Ерасыл Толықбай
Не понравилось
Сымбат апай оте керемет сымбат апай оте күшті кураторр және мейрімдіі оте керемет апай оте керемет апай оте керемет кураторр оте мейрімді апай жақсы апай сымбат апай
Ade Ade
В восторге
Хз не училась тут норм рядом донерка
6 посещений
ABUMANSUR 😎
Университетім
Samira Mamedova
В восторге
Самая лучшая место где можно получить хорошие образование,все учителя очень комфортные,сразу помогут объяснят. Ирада куратор самая лучшая,добрая и красивая,так же другие кураторы. Всем советую сюда приходить🥹❤️