Arunapharma
ТОО «Kaspi Магазин».
Заказать на Kaspi.kz
4.4
ARUNAFARMA
Асан здравствуйте. Квамател таблетки вы приобрели не у нас. Наш адрес К. Шарипова 206/6 рядом с салоном красоты ЖАНЕТТА! Какой век мы уже не клеем ценники..... будьте добры удалите свой отзыв. Заранее благодарю
Мустафанын Мамасы
Самые профессиональные Провизора!!!
Ақмарал Сахул
Мен Руслан, Арунафармда 3кун система алып жатырмын, коп рахмет, жаксы болып калдым, истеринизге береке берсин✊🏻
Қуаныш Ермекбай
Top
УА
Ултцсын Асан
Дәрі аларда сақ болыңыздар дәрігердің рецептімен берілетін дәріні рецептсіз саты мен оның біреуін ішіп қойдым.Асқазан ішек жараларына ішектін дәріні асқазан ауырғанға деп берді
BA
Botakoz Akhmet
Мадина деген қызға рахмет. Колы женил екен укол система кушти салады, ар кашан кулип жадырап журеди, любой дари жок болсада заказ берип тауып береди 😎
Z🇰
Zabida 🇰🇿
Хочу выразить огромную благодарность Мадине! Пришла на постановку системы — у меня очень проблемные вены, но она всё сделала быстро, аккуратно и профессионально. Очень приятно, что есть такие грамотные и внимательные специалисты. Спасибо большое! 💐
Диана Сариева
Самая лучшая аптека👍🏻Фармацевты все знают.Мадина новый персонал хорошая👏🏻♥️
Erlyk 🌪️
Супер аптека
Улмекен Аяпова
Аптека қызметіне өте ризамын😊Фармацевт өте сыпайы,өз ісінің маманы. Керек дәріні тез тауып беріп, қолдану бойынша толық әрі түсінікті кеңес берді.Рахмет!
DT
Dodo Toda
Хочу выразить благодарность аптеке за высокий уровень обслуживания.Доступные цены😍
СЕ
Сабина Ернатқызы
Отличная аптека, фармацевт Гулнур өте керемет консультация береді👍🏻. Іздеген дәрімнің бәрін таптым
Зарина Архатовна
время 21:20, аптека уже закрыта. Там расположен постомат думали успеем забрать заказы но увы безответственность аптеки испортил весь план
Аяужан Әшім
Аптека хорошая и фармацевты вежливые а самое главное цена дешевле чем у других аптеках.
N
Nariman
Хорошая аптека доступные цены
Ai Rasulovna
Парацетамол ды рецептпен беремиз дегени калай кетті ? Екы кабат болып тисим аурып турып алуға барайын деп едім,жоқ рецепт береміз.Мен білемің то что екі қабатқа тек Парацетамол болатынын.Қызық екенсіздер ...
Муниса Рузукулова
Хорошая аптека 👍не дорогая ,фармацевты адекватные могут подсказать