Шардара
Кафе
Aknur Abubakirova
Не понравилось
Обслуживание ноль. Ішінде 2 ақ официант. Жеген балык мусорды кеткенше алдымыздан алып кетпеди. Сеть Алматы заказ бергенбіз, мантыда қойдың құйрық майын қосқан, жеу мүмкін емес. Сағат 17/30да Алматы сет заказ бергенбіз сағат 19:47 болды әлі тамақтың жартысын алып келмеді.Қосымша креветки заказ бердік, креветки кішкентай жүзіммен бірдей үлкендігі 2500тг ге 10шт алып келді, еще қуырылған ұнамады. Балық ұнады. Тек балық жеуге баруға болады. Чек ровно 40мың теңге болды 5 адамға…
GB
Gulden Baybaba
Совсем не понравилось
Ауыз ашарға келіп едік, келгенімізге ӨКІНІП ҚАЛДЫҚ.Сонша ақша алады, мәселе ақшада емес әрине просто адалынан ас берсе жақсығой балықтарының иісі бар еще фотода көріп тұрғандай салатына келетін болсам бәрінен қалған салатты жинап бергендей ачучук деген аты ғана салаттың суы шығып кеткен еще даяшылары свежий деп бізбен сөз таластырып тұр . Басшылық осы мәселені қолға алыңыздар . Ужасно😠
Аяжан Елен
Совсем не понравилось
Балықтары жақсы жиі алып тұрамыз , осы жолы чикен заказ беріп едік иісі бар , балықтың майына қуырылғанба,маринады нашарма жей алмадык . Ұны деген сонша қалың зілдей крылышки аларда қарап барып алыңыздар босқа желінбей қалды обалды болып .
Асель Саркытпаевна
В восторге
Молодцы, сегодня повели кудай тамак на 60чел, официанты молодца все оперативно накрыли, подача была во время. Всем понравилась рыба жаренная и беш был очень вкусный👍🏻 Хозяйка молодец все оперативно объясняла, не нужно было по 10 раз говорить, гости довольные- успехов и процветания✨
АО
Айгерим Оралгазина
Совсем не понравилось
Обслуживание воще ноль. Официанты кутесин заказ Алу ушин жарты Сагат тамак акелуи воще счет толеу ушин официант артынан озин жугиресин счет берш деп .
ББ
Бекзат Бозов
В восторге
Банкет жасатып едік керемет болды
РД
Раушан Душова
Совсем не понравилось
Балықтары с собой деп заказ береміз, телефонмен дайын дейді, барсаң ешқашан дайын болмайды. То бітіп қалады, заказды өмірі дұрыс қабылдамайды, барып алып тағы 30-40мин күтіп отырасың. Обслуживаниесі 0
ЗИ
Зарина Ибрагим
В восторге
Было очень вкусно😍 Обслуживание на высшем уровне,официанты внимательные и шустрые.Обязательно вернемся сюда снова!
Crazy Lady
Совсем не понравилось
Ужасное место! В зале стоит отвратительный запах — дышать просто невозможно. Обслуживают только тех, кто пришёл на ауызашар, а остальных заставляют ждать больше часа. Кошмарное заведение. Если вы не на ауызашар — ни в коем случае не приходите сюда!
Александр Кок
Понравилось
Жаренная Рыба на все 5 звезд. Но салаты тянут на 2 звезды. Цезарь и греческий делают не по рецепту. Мелко в кашу. Много майонеза
РН
Руслан Николаев
Совсем не понравилось
Ужасное кафе! Заказал плов и палку шашлыка. Плов старый,мясо в нём ещё старее. Шашлык не дождался! Не советую.
Zhaudyr Orazymbetkyzy
В восторге
Рыба очень вкусная, мне очень понравился шашлык 😃 Ммм, вкус прямо во рту остаётся.
ЕРДАУLET 🫦
В восторге
Заказали сет Шопи все хорошо дәмі ауызда қаларлықтай
Ernur Turdaly
Было средне
Балыктын майын ауыстырып турыныздар кеше не то боп капты
ДБ
Динара Башарова
В восторге
Очень вкусно,но за сет цены слишком высокие,сравнивая в других местах
Наурызбай Сұлтанхожа
В восторге
Привет всем,я тут не в первый раз и всегда в восторге на сколько все оперативно ,орентирно,гостеприимно,и самое главное кухня бомба , и шашлык вкусно ,просто оргазм от вкусно приготовленной еды,официанты сама вежливость ,рекомендую приходите не пожалеете😍👍
Alibek Ospanov
В восторге
Шынымды айтсам, балық пицасы нағыз топ! Дәмі керемет. Официант қыздар да көңілді, жақсы қызмет көрсетеді. Қысқасы, келуге тұрарлық кафе — бәріне совет!
Гульден Дюсембекова
В восторге
Очень вкусная рыба. Советую не пожалеете. Уютно, чисто и очень вкусно. Благодарность повару. Процветания вам!!!
SS
Shaydaxan Shanazarova
Совсем не понравилось
Қызмет сапасы төмен балығы жақсы
ТТ
Тоты Туздыбаева
В восторге
Өте керемет балық оте дәмді
AN
Azilkhan Nurmukhanov
Балык дамди
zhadyra salicheva
Рыбы ооооооооочень вкусные
Рабия Усманова
Бары вкусно
Мухтар Буриев
Не понравилось
Өте нашар. Заказ көп күту керек
НА
Нурик Абди
Совсем не понравилось
Самый ужасный завидения👎👎👎👎👎очень долго готовит...
Арманбек Муталиев
В восторге
Шындығын айтсам мынадай балық қаладан жемедім. Қалада қаншама кафелерден балық жедім, бірақ осы жердің барлығы керемет екен. Әсіресе сазаны керемет дәмді екен 10/10
Жанарыс Акимжан
🔥🔥🔥
Нурлан Сманов
рыба не очень
ДА
Дина Абдухаликова
В восторге
Балық өте дәмді іші уютна екен
Айару Рахаткызы
өте керемет 😍
Нуркыз Абдикаримова
Балық енді өте дәмді .
Дулат Сулейменов
В восторге
Сағыныш асың дәмді болсын!
Аманжол Нурсапанов
Керемет маған ұнады 👍👍👍
Dh
Den hz
Совсем не понравилось
Заказали на семью, по отзывам думал будет вкусно а в итоге ожидание реальность пережарили до ужаса а внутри сырое мясо. Не советую никому
Н
Нурбол
Совсем не понравилось
Доставкамен заказ бермендер оте нашар кап кара болып куйген чиккен жиберген еще айтсак мойындамайды куратын майын ауыстырмайды
Бота Дилдебаевна
В восторге
Керемет...10адамға отырып қайттық.Құда жекжат боп. Келіп,сенбі ,жексенбіде жақсы демалып қайтуға кеңес беремін. Қыздары да жақсы,қызмет еткен..
My love❤️ ❤️
В восторге
Очень быстро обслуживают, персонала очень вежливые, и главное еда ооооочень вкусная 💜💜
Kema Shongalova
В восторге
Өте жақсы мейрамхана. Балық дәмді, қыздармен арасында барып отырып қайтамыз. Бірақ официантар әрең жүреді.
НЖ
Назерке Жаркынбаева
В восторге
Кішігірім 30 адамға шілдехана өткіздік. Өте керемет ұнады. Балыққа сөз жоқ. Басшылығына мың алғыс. Және де Зарина, Жәудір деген қыздарға ерекше рақмет. Өте жұмыстарына адал қызметкерлер. Бабаларымызға қарасып, көмектесті. Қонақтарымызға ла қатты ұнады 💯🌹🌹🌹
Еркебулан Кудайбергенов
👍👍👍
B
Bereke
В восторге
Кәуәптарына сөз жетпеиді дәмді екен
БС
Б С
Не понравилось
бағасына тұрарлық емес 10/4 бал
ayazhan .
В восторге
Өте керемет қызмет көрсетуде жақсы балық дәмі өте жақсы келуге кеңес беремін😍😍😍🤩🤩
N.
N24jjgali .
Совсем не понравилось
Өте нашар, тұрып қалған майға пісрген. Жесең изжога болады, майларын ауыстырмайды. Алуға келмеңдер!
Злиха Жуман
Совсем не понравилось
Ужасно е суы жоқ е наны жоқ алдымызға шашлык қойа салды бармаңыздар офицанттары ужас
Акбота Даулетхан
В восторге
Өте дәмді балықта, шашлыкта бізге ұнады!!!
Azamat Albanbayev
Балық👍
5 посещений
JE
Jaidarbek Embergenov
Совсем не понравилось
Өте кымбат и балык унамады
Уалихан Калым
Очень вкусный сазан 😋
СД
Салтанат Джумагазиева
В восторге
Туған күнді жасадық. Керемет өткіздік тамақтары өте дәмді, және арзан 25 қонақты күтіп алдық