The Lux
Магазин мужской одежды
Asset Makhanbetov
Отличный мужской бутик The LUX — всё на высшем уровне! Большой выбор стильной одежды, качество действительно впечатляет. Отдельное спасибо Гульназ — очень отзывчивая, внимательная и профессиональная. Помогла подобрать идеальный образ, учла все пожелания и по стилю, и по размеру. Рекомендую всем, кто ценит вкус, сервис и индивидуальный подход!
farabekk .
четко✊🏻
Mado Nurseit
Өте керемет киімдер жоғары сапа Ақмаралға үлкен рахмет 3 ші рет келіп тұрмын бәрі ұнайды🫰🏻👍🏻
6 посещений
Диас Куаныш
Киімдер жоғарғы сапада 👍🏻👍🏻 Бәрі ұнады бонустары бар екен Консультанка Ақмарал өте тамаша қыз👍🏻
Айбек Т
Киімдердің сапасы кушты. Акмарал өте керемет кісі екен,киім тез тандап комектесты😍
MZ
Miras Ziyakhan
Гулназ ханым оте керемет барлығын жаксылап тусиндирип образ тандап берді коп коп рахмет
МН
Марлен Нурсеит
Гульназ деген консультант кызға үлкен рахмет 👍🏼👍🏼👍🏼
5 посещений
Kalel Sanzhar
Еркекшесін аитканда өзінікін койып тастады бұл магазин✊🏻🤙
sultansky 🪽
Сагат 10 да ашылады деп жазып койган екен мен 9 жарымда келип алдым10 да ашылатын шыгар деп куттим сагат 10 жарым болд али ашылмады сонда каншада ашылад? Енди келместей болдым👎🏻👎🏻👎🏻
Айболат Махамбетов
Ақмарал ханымга улкен рахмет киым сапасы өте жогары 30 мыннан асырып сауда жасасаныздар подарка береды
ЖШ
Жанат Шекербекова
Бағалары тиімді, сапасы керемет! 👍
MK
Magzhan Kadyrzhan
Феруза обслуживание на высшем уровне,качество топ!
Doszhan Kadyrzhan
Феруза ответственная вежливая и приятная в общении работает качественно и надежно Рекомендую
alikhan 🤟
Продавец Гүлназ деген қыздың қызметі ұнады,барлық размерлерді тауып көмектесті👍
Armat Baturbekylu
Сапасы да бағасыда жақсыы керемеет🔥 Консультант қыздарға рахмеет🤍
Н.
Нуржигит .
Качество киімдері өте жақсы, жане Феруза қыз жақсы қызмет көрсетті👍🏻
ЖБ
Жанбек Байман
приятный персонал (фируза)хороший ассортимент и качество одежды
Zhanibek Baiassyl
Обслуживание на высшем уровне 🫶🔥Особенно продавец Гульназ
G.
G .
Киім качествасы өте жақсы сапалы, Ақмаралға көп размет консултациясына, қасына жүретін подаркілеріде жақсы екен
GY
Gulvira Yussup
Магазин мужской одежды №1 — действительно №1. Качество отличное, обслуживание на высшем уровне! Отдельное спасибо консультанту Гульназ, очень приятная девушка🫶🏻Моему парню подарок очень понравился
Arailym Saparbek
Хочу выразить благодарность продавцу Гульназ! Очень милая, приветливая и отзывчивая девушка. Помогла подобрать всё, что нужно, с улыбкой и терпением. С таким персоналом хочется возвращаться снова!
ДИ
Дамир Имаш
Все понравилось консультант Лейла хороший и отзывчивый консультант , хорошие и качественные вещи , доступные цены 😘
Мухамедали Мукитулы
Сегодня был в этом магазине все понравилось Лейла очень добрая и отзывчивая помогала во всем подбирала одежды цены очень классные рекомендую
Temirlan Rakhim 🇺🇸
Консультант Лейла проявила себя очень профессионально. Помогла подобрать мужскую одежду по размеру и стилю, дала полезные советы по сочетанию вещей. Общение было приятным, обслуживание на высоком уровне.
Сымбат
The Lux дүкеніне үлкен рақмет! Таңдау өте кең, сапасы жоғары, бағалары да қолжетімді. Әсіресе сатушы Ақмаралға ерекше алғыс айтқым келеді — өте сыпайы, көмектесуге дайын, кәсіби маман. Әр нәрсені түсіндіріп, ең жақсысын таңдауға көмектесті. Осындай қызмет үшін міндетті түрде тағы келеміз!✨
Dana 🌤
Ақмарал консультант қыз өте нәзік, жақсы обслуживание жасады.Киімдер качествосы жақсы. 60к жоғары сауда үшін сағат в подарок алдық.Бәрі ұнады!💓👍🏻
Erasyl Ortai
Ерсін деген мобилогрф бала бар керемет киім жинақтап берді 50 мыңға сауда жасап қайттым качество топп
Нурислам Орынбай
Осы жерден двойка алдым, сапасы оте жаксы екен, кызмет корсеткен Акмарал деген кисиге рахмет. Жане акциямен скидкалар бар екен саудам 30 000 тенгеден аскан сон сылыйкка ременьды тандадым👍
КШ
Казбек Шакир
Спасибо огромное команда the lux. Очень качественный одежда,цена для карман удобная.Консультант Акмарал очень помог. Спасибо за сервис😘😘😘
aruan z
Магазин супер качество уау😍 девушка которая меня консультировала очень приятная, спасибо огромное Акмарал.
Nurdaulet Rashid
Обслуживания на высшем уровне Спасибо Фирузу она мне помогла мне найти что я хочу И здесь качественные одежды Советую всем
КА
Касым Асиев
Сегодня был вашем магазине Купил куртку кофту брюки в подарок получил кепку. Качество просто шикарное . Обслуживание на высшем уровне особенно понравилась девочка Феруза очень хорошо обслуживает объясняет и даже помогает чтоб одеться по вкусу .
Zharas Abylkhan
Бұл магазин — сапа мен стильдің үйлесімі! 💯 Киімдерінің бәрі заманауи, матасы да, сапасы да керемет. Бағалары қолжетімді, ал таңдауы өте көп — күнделікті де, сәнді де киім табуға болады. Қызмет көрсету жоғары деңгейде, бәрі сыпайы әрі жылдам көмектеседі. Әсіресе консультант Фирузаға ерекше алғыс! Өте мейірімді, талғамы бар, әр клиентке жеке көңіл бөледі. Осындай қызмет үшін міндетті түрде тағы келемін! 👏
Диас Тугелбаев
Заказал себе я зипку.Очень понравился,и размер тоже и материал очень хороший.Магазин отличный,буду еще там одежды покупать.Советую всем👍
9 посещений
Аv
Алия vodorod
Хороший выбор мужской одежды, зашли просто посмотреть, а вышли с покупками. Девушка-консультант очень приветливая и вежливая, помогла найти всё необходимое
Azamat Talgatuly
Хороший магазин, хорошое обслуживание Гүлназ
Didar Sherekhan
Келіңдер кушті
Aidos baidildaev
Өте сапалы киімдер тиимди бағада. Консультат өте керемет👍👍
JS
Janat Sadakbaev
Киімдері оте жақсы сапада,барлығы ұнады,консультанттары керемет.
Фардин Межитов
Акмаралга рахмет!Ким сапасы жаксы 30 мынан асырып сауда жасайсын подорка аласын👍🏻👍🏻👍🏻
Куаныш Турсынбай
Магазин өте күшті киімдері сапалы Ақмарал консультант өте жаксы жұмыс істейді 🫰🏻🫶🏻🙌🏻
Жанибек Жапсарбай
Все понравилось, консультант Гульназ хороший и отзывчивый консультант.
МШ
Мұхаммед Шаяхмет
The lux киімдері сапалы әрі тиімді сыйлықтарыда бар Ақмарал ханымға рахмет
Алиш 🎀
Очень вежливый персонал,особенно девушка на кассе Марал.Качество одежды и обуви очень понравилось
N0
Nureke 01
Феруза оте жаксы жумыс ыстиды екен Админ болатын кыз ✊✊
Аружан Азаматова
Очень хорошее качество, консультант Акмарал очень помогла😍
Akerke Abdullaeva
Киімнің сапасы керемет, бағасы қол жетімді. Ақмаралға рахмет тандасып берді.
Mukagaly Rakymbaev
Ақмарал ханымға рахмет. Киімдердің качествосыда стильіде өте әдемі
Құдірет Бердібай
Ақмарал деген қызға рахмет. Киімдеріде жақсы ұнады маған.
Imran Kudayberdiev
девушка Лейла, профессионально проконсультировала, 10/10 🚀