Қаражорға
4.4
ҰБ
Ұлағат Бердібекұлы .
Совсем не понравилось
Даяшы өте нервный сыпайы сөйлесем ашулы түрде сөйлейді және жац сұрақ қойсам осы тамақпа десем “Ия көрмей тұрсыңба “ деп тұр вобще жұмыстан шығару керек 30-40 тағы әйел жаулық тағып алған томпақ
Aniat Erzhanatuly
Дәмі өте күшті
Частый гость
ЖД
Жулдыз Дуйсенова
Совсем не понравилось
Ужас мясо нет одно тесто 🙄 ет қайда? Фарш салама домашний лагманға?
Акниет Мусан
В восторге
Қаражорғаға жиі отбасымызбен келеміз, порциялары үлкен тойымда және өте дәмді. Тамақты тез дайындап акеліп береді. Бағалары да қол жетімді 👍👍😍
Жоламан Багдат
В восторге
Тамақтары өте дәмді поварларына респект. Молодцы. Отбасымызбен жиі келіп тұрамыз Сайра татеге рахметт ❤️❤️❤️
Obi-Wаn Kenobi
В восторге
Очень вкусно, порции большие, цены приятные. Нам с другом очень понравилось
Dana Baqytqyzy
В восторге
Тамақтары супер порцияны толтырып салып береді рахметт😘😘
ЕА
Еркимбаева Айгул
В восторге
Қаржорғаның тамағы өте өте дәмді және көп болып келді
сн
сырым нуржан