Хозяюшка
4.1
Жан❤️ ❤️
👍🏻👍🏻👍🏻 бәрі күшті
Берик Перде
очень хороший магазин все что ищешь можете тут найта и продавцы очень вежливые очень активные все что просишь мигом находять и цены у них разумные и товары качественные мне очень понравилось
Ернур .
Лучшие цены в городе всем советую
Санжар Жунусов
Цены просто бомба✨
BsKP
Очень хорошо цены нормальные
Тилектес Дарибаева
Оте арзан, продавецке Рахмет, барине комектесып керекты заттарды тауып берди, керекти нарсенин барлыгы бар екен
AMAN DARIBAEV
Ценый нормальные 👍 Не стойт верить комментариям
🌷🌷🌷 .
Продавец менсинбей турады Кашан барсан. Кирип Озин Кара не керек деп. Кай жерде тур десем мен кайдан билем аралап карасай Озин деп айтты. Принципе ишинде бари бар, бирак продавец ужасный киргин келмейди. Биринши сураганда баска цена айтады, толеп жатканда баскаша айтады.
Ерлан Сейлханов
Корсетилген номерге звандамаякта коиыныздар..мен ештене билмим оздериниз барыныздар деп жауап каитарады
Айым Отеген
акша косады, бир куни бир цена, екинши куни баска цена. кымбат.
Aisulu Rakhimova
Каждый раз разные цены говорят🥲
Нигора Рахимова
Очень низкие цены!супер!
Акнур Турсынбекова
Я там была, купила жидкий клей, араматизатор, и вроде бы еще что то, хорошая хозяюшка!