Yason
Стоматология
NA
Nurila Askarbek
Бүгін қатты тісім ауырып бардым. Стоматолог Нұрмұхаммед мырзаға мың алғыс, жұмысқа тиянақты екен. Ауыртпай, жылдам емдеп берді. Жұмыстарыңыз алға бассын!
Nurlan4ik Кайпназаров
Жақсы дәрігер ! Өз ісінің маманы 👍
Aruzhan Mukhamedzhanova
Лучший стоматологияя советуюю🔥🔥
Жансая Калдыбек
Өте жақсы стомотология,советую👍
Zhadyra Fayzullaeva
Мүлдем ауыртпай жасайды көп рахмет♥️
Almas Kozhakhmetov
Қолы жеңіл, білікті дәрігер.
Ali Aliyev
Доктор профессионал обслуживание отличное. Советую всем.
Акалтын Сарсенбаева
Ата анасына мын алгыс Алла разы болсын аты затына сай нагыз оз маманынын егеси воскресенье тоже жумыс жасайды сол жери тоже унады
УС
Улбосын Сарсенбаева
Керемет тис даригер колы женил ауру сезбейсин.. жок тисимди бар кылды..рахмет алла разы болсын
MS
Malika Seytniyazova
Кушти стоматологлар👍👍👍
🎀 🌸
Выполняют свою работу быстро, четко , безболезненно и недорого! Спасибо за профессионализм 👋
БМ
Бауыржан Мырзабек
Дым ауыртпай жаксы емдит екен Рахмет коп коп
ГМ
Галина Мая
Өте жақсы стаматология,советую вам 🤩
Андрей Малахов
Мы очень благодарны стоматологу за достойное качественное лечение, за его Золотые Руки, терпение, многолетнюю верность своему делу и мастерство наивысшего уровня в области стоматологии. За его энтузиазм совместно с удивительной решимостью и надежностью в работе. Всем рекомендую приходите👍
GR
Gulsimai Rysnazarova
Тамаша стоматология! Қызметкерлер өте мейірімді, дәрігерлер кәсіби, емдеу сапалы өтті. 👍
Zhenis Urinbaev
Өте керемет стамотолог келіңіздер!!👍👍