BaldaiBobek
Магазин детской одежды
ТОО Balbobek
Assem Koishibayeva
Магазин өте жақсы. Роддомға керек барлық заттарды осы жерден тауып, сумканы өзіміз жинадық. Сапасы жақсы, бағасы да қолжетімді. Рахмет 🌸
ЖД
Жибек Дауренбек
Өте жақсы магазин👍 қол жетімді бағасы , сапасы өте жақсы ❤️
АЖ
Айгерим Жумадиллова
Рахмет барлыгы сапалы😍
Айдын
Собрали сумку в роддом в одном месте, спасибо. Все есть в наличии
ЕИ
Елена Исамидинова
Приехали специально для вещами для новорожденных, качество бодиков,слипиков, ползунков и всего остального просто отличное. Там есть все и готовые сумки в роддом и можно собрать самим, вещи такие мииилые😍нам все понравилось!
Мархабат Шодияров
Өте жақсы магазин! Барлық керекті затымызды таптық! Бізге көмек көрсеткен консультант Гульназға рахмет!
Аккенже Мадреймова
Очень хороший магазин. И йены ниже чем в других магазин. Спасибо
Асел Сабырова
👍🏻👍🏻🥰
Светлана Юн
Хороший магазин советую
Альмира Бабасова
Багалары жаксы. Комекшилер комектесип береды
Назира Демесинова
45 мыңға барлық керекті киімдерімді алдым. выбор көп, консультанттар сыпайы, бағасы да тиімді. рахмет, ұнады
Ж
Жанна
Отличные цены и обслуживание! Рекомендую
ME
Musakhan Elvira
Приятные продавцы! Отличное качество! И цены доступные!!!
София Салиева
Рахмет үлкен, өте жақсы магазин
РБ
Рамазан Б
Выбор көп, бағалары тиімді, сыйлыққа рахмет👍
Алия Сугирбек
Альбина консультантқа көп көп рақмет🥰 Онлайн, через видеозвонок жинап беруге көмектесті. Барлығы күшті качествода келді, өзіме барлығы ұнады. Рақмет сіздерге🥰🫶🏼🫶🏼
Молдир Абилкасымова
Хороший магазин. Доступные цены
BM
Bakytbek Marzhan
өте керемет унады магазиын сапалы
кк
Күшті магазин сапасыда жақсы
Arzigul Turgunova
Классный магазин👍👍👍
Нургозел Гурджиева
Нам очень понравилась все товары мы очень рады нашли такую магазин спасибо вам 😍
UM
Ulataeva Malika
Сапасыда багасыда жаксы
ГМ
Гульназ Мансурова
Отличный магазин , всем рекомендую 🌼
AN
Albina Nurdunova
Очень хорошие цены. Прям рекомендую всех прийти сюда и собрать всё необходимое для роддома.
DK
Diana Karaeva
Маған магазин өте ұнады, сатушылар да керемет болды, олар маған басынан аяғына дейін көмектесті. Жай ғана супер.
FT
Fatima Tutadze
Прекрасный магазин я в восторге
ZS
Zarema Suleimenova
Отличный магазин, разнообразный выбор, хорошие цены, сервис на уровне👍🏻
Екатерина Табакова
Очень хороший магазин👍Приятные цены🥰Все что нужно есть 🫶
АЗ
Айгул Закенова
Инстаграм аркылы издеп келдик. Багасы бари арзан. Сатушы Кыздар да кассир да Оте сыпайы. Кимдердин Сапасы катты унады. Керекти нарселеримнин барин таптым. Коп коп Рахмет. Жумыстарынызга Аллах береке берсин🤲🤲🤲
ЖН
Жазира Нұржан
Өте керемет👍бағалары қол жетімді👍👍👍👍
zuu Maakhunova
очень классный магазин,много выбора 😍😍😍 качество и цены такие вкусные❤️🔥❤️🔥❤️🔥и самое главное продавцы консультанты очень вежливые,подскажут помогут выбрать правильный размер😍😍😍
Гульжан Мусаиф
Выбор көп күшті 👍🏻
BS
Birzhan Suleimen
Спасибо очень все качественно и все так дешева
MB
Moldir Bektemissova
Сапалары жаксы заттардын. Барин бир жерден таптык. Персонал жаксы. Бари сыпайы. Бизге бари унады.
ЖА
Жанаргуль Абишева
Мен Арқалық қаласынан почта арқылы осы магазиннен онлайн заказ беріп, өзіме және балаға қажетті барлық затты бір жерден жинап алдым. Маған сумкамды шын ниетпен жинап берген қыздарға үлкен алғысымды білдіремін. Бағалары қол жетімді, почтаға дәл жинаған күні жіберіп берді.
КА
Каракат Абжанова
Киімдер өте сапалы әрі қолжетімді бағада 😊😊👍 Ана мен балаға керектінің бәрін таба аласыздар 🫶Барлығыңызға осы жерден алуға кеңес беремін 🤗 Балдайбөбек сіздерге тек табыс тілеймін. Клиенттеріңіз көп болсын 🙌😘
Зубира Даулеткерим
Советую, заттары Оте сапалы, Бир жерден барин алуга болады от и до! Оте ынгайлы, багалары кол жетимди!
MS
Meruyert Saduakas
Выбор коп магазинде кыздар да молодцы жаксы комектеседи, балага анага бари бар. Рахмет багалары да колжетимди. Всем советую по корману не бьет.
Акбота Нурсултан
Отличный магазин
ВД
Валерия Данилкина
👍🏻
ЖА
Жадыра Адеханқызы
Заттары сапалы әрі қолжетімді бағада онлайн заказ алдым Гульназ продовецке рахмет!👍
Assem Shiderova
Купила сумку в роддом, все очень красиво и цены приемлемые, очень довольна. Девочки быстро все подобрали и помогли, им отдельное спасибо!
Азиза Шайтакова
Бағалары өте арзан жақсы осы жерден алыңыздар өте ыңғайлы бағада маған өте ұнады
Адема Кенжебаева
Качественные вещи ,низкие цены.Очень хороший магазин. Спасибо продавцу помогла с выбором.Купила всё что хотела, процветания вашему магазину 💕
НТ
Назира Тойбаева
Супер цены и качество 👍🏻
БР
Балжан Разуева
Күшті магазин барлығы бар👍 Консультарттарыда керемет көмектесіп бәрін тауып берді
Ayaulym Kayrova
Қызмет көрсетулері керемет, комфортно, бари бар👍🏻
Akkerbez Khairmanova
Магазин керемет! Багалары кол жетимди👍 заттары сапалы👍