Достар
AZ
Aidar Z
Не слышит пожелания клиента
Амир Валишанов
За 1500 это вообще имба что нет быстро минут 10-15 но и качественно.Стрижка нормальная мне понравилось .()()()()()()()()()()()()()(.,.,.,.,.,.,о.?:?:
SH
Sherlock Holms
Жақсы алады шашты, рекомендую 👍
ЕА
Ергали Абдраимов
Бағасы өте тиімді👍мужеской және баллар шашын өте жақсы алады,таныстарым бәрі осында алдырады,өз ойыңыздағы прическаны жасап береді ең керемет мужеской мастер
КО
Каулан Оралжан
Кана деген узын боилы суңғақ оилы красавчик жгыт ота жақсы алады шашты , жоғары деңгеиде , оқыған тоқығын жылыгін шағып маиын шкен крч , шаш алдрсаңыздар ешқашан өкінбеисыздер !
ТС
NA
Nurdaulet Agadil
Хорошо адемы алады
Алишер Кемали
Шаш алудан шебер ай сайын барамын өте жақсы алады және ақшасы да қолайлы , Ерқанат деген жігіт өте жақсы алады екен осы братанның клиенты болам болды ,
TA
Tima Arman
Қанат жақсы молодец
ЕЖ
Еламан Женис
Хорошо спасибо большое
Ерғали
Қанат мықты мастер өз ісінің нағыз маманы шашты өте керемет алады 👍👍✊✊✊
НЫ
Нурсолтан Ыбыраев
Канат ага 👍🏼 менің шашымды өзім оилагандаи алады
ТБ
Тико Бақа
Кана отдуши брат ✊. Өз ісінің маман/
AO
Ayana Ospan
Мужу все понравилось и пакрасил так хорошо советую
Ахмеджан Толепберген
ұнада жақсы алад екен бастысы багасы кол жетімді мен бұрын 4 мын алдыртатынмын.рахмет
Елдар Ыбыраев
Жк Премерага 2017 кошіп келгем Канат шаш алып жургеніме уже 7 жыл болды маған ұнаиды багасы да тиімді балаларым шашын осында алдырам
Бауыржан Абилханов
ЖК Премьерда Қанаттан мықты шаш алатын мастер жоқ. Тура сен айтқандай етіп алып береді, адамдарды ұзақ ұстамайды, тез алады. Алдында кезек көп болсада тез жылжиды. Өз ісінің шебері бір сөзбен айтқанда👍🏻