Bal Hanym
Цех кондитерских изделий
Ханбиби Уркимбаева
В восторге
Вкусные торты и по доступной цене мы заказали на семейный праздник нам очень понравилось 🥰
Спасибо за обратную связь 🤍
Anisa L
Понравилось
Маған бенто торт ұнады. Өте әдемі және ұқыпты жасалған. Дәмі де жақсы, жұмсақ әрі тәттілігі дұрыс. Кішкентай болса да, жеуге ыңғайлы. Жалпы, жақсы торт. Бенто торт өте дәмді болды. Қамыры жұмсақ, кремі жеңіл. Сыртқы көрінісі де әдемі. Маған қатты ұнады, тағы да жегім келеді 😊
Сеніміңізге кері байланысыңыз ҒА рахмет! 🤍
AD
Alua D❤️
В восторге
Ай сайын тортымызды осы жерден жасатамыз оте дамди качественный торттар жане сандегенде де оте адеми сан дейди
Маржан Зарлых 🤍
Совсем не понравилось
Не надо писать что работаете до 21:00...Если вы даже не сидите там Люди ищут по карте,ориентируется...а вас нет в рабочем месте...👎 Телефон не берут🤦♀️
moldirka ︎︎︎ ︎
Торт нежные,вкусные🌸 Советую покупать❤️ Стоит заказывать!)🫶🏻
Nur Berdybekkyzy
В восторге
Үнемі торттарға тапсырыс жасаймыз , торттары өте балғын және дәмді !
🤍🤍🤍🤍
ДВ
Денис Ватуновский
В восторге
Заказал торт. Сделали за один день , все понравилось.
Спасибо за обратную связь👍🏻
НН
Назирова Нургайша
В восторге
Самые вкусные торты и выпечка. Самое главное из натуральных ингредиентов😍 Оформление 🔥🔥
Рахмет кері байланысыңыз ҒА🤍
Ю
Юлдуз
В восторге
Ойдагыданда керемет кылып истеп беретин кондитер! Табысыныз мол болсын! Ардайым конилден шыгады
Кері байланысыңыз ҒА рахмет Алла разы болсын! 🤍
Аружан Жуасбаева
В восторге
Өте дәмді торттар, дәмі де күшті, торттың өзі де әдемі, Меренговый рулет вообще топ, дәмі тіл үйіреді🥹🫶
Т
Тина
В восторге
Заказала меренгивый рулет. Боялась что выйдет не так, как я хотела, но получилось очень нежно. Прям тает во рту. Как и хотелось🤤🤤. Она очень добрая и я рада что доверилась ей. Очень вкусно получилось, советую 🔥🔥
ГА
Гульжанат Абдрахманова
В восторге
Торт өте дәмді болды 👍💪Айжан ханымға көөөөп рахмееет 😍😘❤️🥰 Бұйырса алда тағы заказ береміз ұнады прям
Акерке Кудайбергенова
В восторге
Торттарының дәмі тіл үйірерлік. Қонақтар бәрін жеді. Маған ұнады дәмі керемет! Тағы да заказ беремін бұйыртса
Arslan Baimukan
В восторге
Торттар барлығы тәтті, керемет дәмі тіл үйіреді! Әр мерекеге Айжан әпкеден заказ береміз 😍, ісіңіз алға баса берсін, бізді әрдайым тәттілермен қуантыңыз!!!
ГА
Гүлбарша Алихан
В восторге
Айжан-қызымыздың кіндік мамасы. Өз ісіне шебер, әр қуаныштарда тек қана көңіл-күй сыйлайтын керемет кондитер. 🫶🏻Торттарының дәмі тіл үйіреді. 😋Дәмді торттары үшін рахмет ❤ Тапсырыс берсеңіздер өкінбисіздер 👍🏻👏🏻💗
Aigerim ❤️🤍
В восторге
20 жылдыққа торт тапсырыс бердік. Дизайн да дәмі де ерекше болды. Балғын болды. Қолдарың дерт көрмесін😍
Мөлдір Керимбаева
В восторге
Көптен бері тапсырыс жасаймын. Өте қатты ұнайды. Все всегда свежие, вкусные и всегда все во время. Буду и в дальнейшем заказывать ❤️
YI
Yasmina Ivraimzhanova
В восторге
Тортары өте дәмді 😍, дизайны суреттегідей әдемі қып жасап береді, уақытылы жасап береді, бағалары да қол жетімді
Гульбану Туйешиева
В восторге
Бал ханымның торттары өте дәмді, дәмі өте нәзік, ауызда еритіндей балдай дәмді екен 👍🏻 Айжан ханым махаббатпен жасалған торттарыңызға рақмет, қолыңыз дерт көрмесін.
ГК
Гульжан Кулшыманова
В восторге
Айжан – біз үшін жай ғана кондитер емес, жақын досымыз. Бірақ бұл пікірді достық үшін емес, оның шын шеберлігіне риза болғандықтан жазып отырмын!🥰 Оның торттары мен десерттері – әрқайсысы жүрекпен жасалған. Дәмі де, сыртқы көрінісі де мінсіз. Қандай тапсырыс берсек те, Айжан бәрін ерекше ықыласпен, махаббатпен дайындайды. Өз ісін жақсы көретіні бірден сезіледі. Әр мереке сайын қуанышымызды тәтті дәмімен еселеп жүргенің үшін рақмет, 💖💖Айжан! Біз сенің шеберлігіңе сенеміз және әрдайым қолдаймыз!
Аккайын Даулет
В восторге
Торт өте дәмді болды, во рту тает прям! Жұмысыңыз табысты берекелі болсын💗🫂Үлкен рахмет👏
21 июня 2025, официальный ответ
Сіздің жылы пікіріңіз үшін алғысымыз шексіз! 🍰 Осындай жағымды сөздер бізге үлкен шабыт береді. Та…
Аружан Аубакир
В восторге
Торттары күшті еще дәмді😋 Бенто торт заказ бергенмін, мағанда күйеуіме де ұнады😍 Всем советую 🫶🏻
Almira Smagulova
Торттарыңыз өте дәмді,оформление де күшті әдемі болды👍 Рақмеет 😘
Adema Shaiykova
В восторге
Заказывала торт молочная девочка,очень вкусный и очень нежный торт😍😘
Диля Мусабаева
В восторге
Хочу выразить огромную благодарность за вкусняшки😍 на все семейные мероприятия заказываем торты и каждый раз удивляемся шедеврами. Огромная благодарность за тотальное внимание к каждой детали и божественный вкус ❤️
Жанеля 🫶🏻
В восторге
Заказ бергенбіз , өте дәмді әрі әдемі торт😍
Оксана Каталицкая
Просто супер ...вкусно..мастер своего дела...рекомендую 🎂😘❤️
Спасибо за обратную связь🤍
ЗЮ
Зухра Юсупова
В восторге
Супер сладкие торты, всегда у них заказываю. Вкусно и красиво
Спасибо🤍
Арайлым Даулетхан
В восторге
Постоянно торт заказ беремін,оте дамди,уакытылы дайындап береди,озиме оте унайды😍
Добрый вечер. Огромное спасибо, что выбрали нас. Ждём снова ❤
Акниет Сакенкызы
В восторге
Торттые дәмііі прямм күштііі,всегда осы жерден аламын🙈🤍
NA
Nora Akhanova
В восторге
Всегда кызымнын ай сайынгы торты осы жактан аламын. Дами деген оте керемет бизге унайды 😍😍
Таннур
Совсем не понравилось
обращение очень отвратительное, Как будто за бесплатно делают.
11 ноября 2025, официальный ответ
Түсінуім бойынша сіз жоғарыда отзыв жазған қыздың құрбысысыз❤️
Aru Abashova
В восторге
Торт өте өте дәмді🥰🤤дизайн барлығын дәл мен айтқандай жасап берді Айжан апайға рахмет көп көп.Клиенттеріменде жақсы сөйлеседі😁🥰Мен түнімен жазып бос емес болсада кері байланыс жасап отырды рахмет көп көп
Madina Botpayeva
В восторге
Сегодня заказывали медовый торт и меренговый рулет🤩🤩🤩🤩🤩 Нуууу оооочеень вкусноо😋😋😋 и чувствуется вкус натуральных продуктов… и самое главное, не такие приторные👍🏻👍🏻👍🏻 прям идеальный вкус💯💯💯💯💯💯
Евгения Кушкова
В восторге
Торты невероятно вкусные и нежные, второй раз уже обращаюсь и все шикарно. Доставляют вовремя . Буду заказывать теперь только тут☺️
21 июня 2025, официальный ответ
Спасибо большое за такие тёплые слова! 💛 Нам безумно приятно, что вам всё понравилось — и вкус, и с…
Айдана Бауыржанқызы
В восторге
Торттары өте дәмді👍🏼 натуральный жақсы продуктыдан дайындайды сенімді👍🏼 әдемі, дәмді👍🏼 Айжанка молодец еще үйге дейін әкеп береді ғой
Alpesh Syzdykova
В восторге
Заказывала на семейные мероприятия. Как всегда на высшем уровне: нереально вкусно, доставка своевременная, оформление ТОП!!! Всем советую!
A
Aidos
В восторге
Бал Ханымның торттары бал тамған тез керемет өсе беріңіздер өне беріңіздер керемет дәмді ала бергім келеді
GB
Gaukhar Baspakova
В восторге
Торты от Bal hanym превосходные, вкусные и легкие, на любое торжество не прогодаете. Әдемі, тәтті, дәмді😍
ДТ
Дастан Талгатулы
В восторге
Өте дәмді керемет. Рахмет Сізге. Алла ісіңізге береке берсін. Аяқ қолыңыз дерт көрмесін. Өз ісіңіздің маманысыз.
. .
В восторге
Все десерты свежие, очень вкусные и красиво оформлены. Особенно понравились фирменные торты — просто шедевр! Персонал вежливый, атмосфера уютная. Теперь это мой любимый кондитерский магазин! Рекомендую всем!
Акнур А
В восторге
Барлығы жоғарғы дәрежеде дайындалады😍 всегда осы кісіге заказ беремін. Любой торт, любой сложность, любой мераприятиеге жасап береді😘 Қолыңыз дерт көрмесін.( сіздің тұрақты клиентіңіз🥰)
ekon kk
В восторге
Хочу оставить отзыв о замечательной кондитерской! Здесь готовят невероятно вкусные торты — каждый кусочек просто тает во рту. Все торты выглядят красиво, с аккуратным оформлением и сбалансированным вкусом — не слишком сладко, но очень насыщенно. Чувствуется, что готовят с душой и из качественных продуктов. Всегда радует, когда сладости не только вкусные, но и свежие. Обязательно вернусь ещё!🤍🤍
BA
Boss AINA
В восторге
Мне больше всего нравится что Айжан очень быстро реагирует и оперативно доставляет заказ! А торты и пироги очень вкусные всем рекомендую! Цена доступная
УТ
Улан Тайшабар
В восторге
Огромный выбор красивых и главное вкусных тортов. Брали "карамельный мальчик". Это просто восторг! Нежные тонкие коржи, пропитанные мягким нежным кремом с насыщенным карамельным вкусом. Как сказала наша доча - это братик "молочной девочки" Сотрудники магазина очень вежливые, всегда проконсультируют по поводу вкусов, в магазине можно спокойно посидеть, попробовать пироженки и чаем! Довольно уютная атмосфера! Рекомендую!
KN
Korkem Nurseitova
В восторге
Айжан сіздің тәтті тортыңыз дәмі тіл үйіреді, өте дәмді, және дизайн ерекше, кәсібіңізбе береке тілеймін🤲🏻
Aitolkyn Alzhanbaeva
В восторге
Айжан ханымның тортары керемет.Дәмі енді айта алмаймын пирогтары жақсы аузында ериді.Жұмысыңыз алға баса берсін
нТ
назерке Толендиева
В восторге
Хочу поделиться приятным впечатлением от посещения этого чудесного магазина! Заказывали торт на день рождения, и остались абсолютно довольны. Сам торт — выше всяких похвал: нежный бисквит, гармоничный крем, не приторно, а оформление — просто произведение искусства! Видно, что здесь работают с душой и профессионализмом. Отдельно хочется отметить большой выбор сладостей — от классических эклеров до оригинальных авторских десертов. Все свежее, вкусное и красиво упаковано. Персонал вежливый, помог определиться с выбором и учёл все пожелания.
Altinai Altynai
В восторге
Заказывали торт, было нереально вкусно и красиво, гости остались довольны
AM
Alua Makash