Gulzira Salon
Салон красоты
Наз Ерке
Сізге үлкен рахмет, Гүлзира! Алла ісіңізге береке берсін. Мадина — нағыз өз жұмысының шебері екен. Маған өте қатты ұнады: бетім жып-жылтыр, тап-таза болып, өзімді жеңіл сезініп қалдым. Баршаға міндетті түрде ұсынамын! Командаңызда сіз сияқты өз ісін жетік меңгерген, мықты мамандар жұмыс істейді. Әрқашан сыпайы, таза,аурасы күшті сұлулық мекені !💐😘
ПК
Перизат Кадамбай
кірпік істеттім мастеру Айгерім огромное спасибо,держится долго а делается быстро главное качество и хорошее обслуживание,комфортно и чисто🥹😍😍
ЛИ
Лиана Искандарова
Спасибо тебе Гульзира за макияж и за прическу , все очень красиво , я была самая красивая ❤️
Raikosh Bekbolatovna
Өмірімдегі ең маңызды күнге осы салонды таңдадым🙌🏻,барлығы керемет ұнады стойки макияж и прическа,қатты ұнады.Еш өкінбеймін❤️❤️🙌🏻👍🏻
Daria Spivakova
Зарина прекрасный мастер по ресницами сделала все быстро окуратно, и поболтали с ней в добавок, рекомендую
Анжелина
Мне очень понравилась работа мастера все очень окуратно и красиво
Nurasyl Baskanbaev
Мастера нет
Назым Колдасова
Гулзира тате Рахмет жумысыныз катты унады👍