Поиск
Ваучер алу бойынша 8778 577 65 76
ДК
Динара Куандыкова
8 отзывов
Өте жақсы садик Екі қызым барады! Білікті мамандар жұмыс жасайды! Қыздарым садикке асығып тұрады Самый лучший садик
НД
Назгуль Дадибаева
11 отзывов
Мен отзывқа қарап хабарласып едім, мені аяғына дейін тыңдамай сау болыңызшы деп өшіріп тастады. Бұлай сөйлегісі келмей тұрған адам баламен қалай жұмыс жасайды. 87074237771 осы номер. Отзыв жазып отырған таныс-туыс, сол жерде жұмыс жасайтын адамдар деп ойлаймын. Әйтпесе жеке балабақшалардың бір жақсысын көрмедімде, естімедімде. Сосын фотолары тек бір Наурыз жасағандағы түсірген фото, басқа сурет жоқ.
СИ
Сарбина Ималахова
1 отзыв
Ботагөз садигінің тәрбиешілеріне алғысым шексіз. Менің 5 балам да осы садиктен тәрбие алды. Дәл кәзір ұлым мен қызым барып жүр.Ең бастысы жыламай барып келеді, қарындары тоқ. Заведующий Бақыт апай өзіміздің әжеміз сияқты болып кеткен. Еңбектеріңіз еленіп, жемісін көре беріңіздер!
АТ
Керемет балабакша! 2 баламды жибердим, тамагын балаларым унатады!👍🏻
ГА
Галия Ауезбаева
2 отзыва
Бұл садиктің тазалығы және балдарға деген махаббаты ұнайды маған.Бақытгул Жарылқаповна әрқашанда құшақ жая күтіп алып шығарып салып отырады.Балаларымыз көңілді,тәрбиешілерін қимай барып келеді.Рахметіміз шексіз!
Г
Гүлзат
1 отзыв
Ботакөз бала бакшасы кушти бизге унайды 👍 менин кызым барып жүр 2 балам сабакка шыкты осы садиктен апайларыда керемет жандар ❤️
Сапаркуль Аленов
24 отзыва
♥️♥️♥️
ЖО
Жанар Орманбек
1 отзыв
Өте жақсы балабақша. Балалардың дамуы мен қауіпсіздігіне баса назар аударады. Ұжым қызметкерлері білікті мамандар.
ГА
Гульнур Амиралиева
5 отзывов
Жақсы балабақша, менің балам осы садикте болған👍 әлі күнге дейін менің садигім деп айтады
Жанна Сосина
2 отзыва
Очень хороший садик 🥰🥰🥰ребенок ходит с удовольствием
АА
Асила Абдиакимова
5 отзывов
Очень хороший садик. Братишкам барып жүр. Апайларын жақсы көреді😍 Тамақтары өте жақсыы!
Lazzat Toremuratova
6 отзывов
Очень хороший детский сад! Отлично отмечают праздники! Кормят детей вкусной и полезной едой. Рекомендуем.
ММ
Мадина Миралиева
5 отзывов
Салематсиздарма осы садик номер барма? Кеше осы садикке барп келдк есык ашпайды ешкым шыккан жок
ҒА
Ғайша Алиева
23 отзыва
Ходим в этот садик уже 3-ий год. Очень уютное и тихое место. Самое главное питание отличное. Мой ребенок приходит сытым домой. Двор просторный. Заведующая детского сада очень приветливая и приятная. Видно что детей очень любит. Это очень важно.
ББ
Бакыт Бакыт
6 отзывов
Оте керемет апайлары да басшылары да 2 балам осы садикке барады тамактары жаксы на совесть жумыс истиди балдар тойып келеди
AU
Apple User
11 отзывов
Нам садик очень понравился. Оте унады. Бала шагамыз риза.
b0rn qazaq
7 отзывов
Керемет Садик. Третий ребенок уже в этом садике. Особенно кормят хорошо. Дети дома не кушают))))
Лицензионное соглашение
политика конфиденциальности