Тауекел
2.2
В здании
2.2
Нұрпейіс Абдурахман
Апай жақсы, бірақ қызыма әлде сіңіліме өте өте нашар адам. Мінезі малдың мінезіндей. Бір емес, екі емес. Жазбасқа болмады. Сіздерге клиент келгеніне шүкір деңіздер. Кішкене нормальный сөйлеп үйреніңдер. Как клиент сіздерге міндетті болсада.
AА
A А
каракалпаки иббанные собрались тут права качают, кассирше надо в село туалеты мыть, мышление ее тугое только на это способно. вот вам честный отзыв.
Камила Ками
Ужасно
prost Nurik desende boladyy❤️⭕️
Тауарлардын бағасы туракты емес) әр клиентке әр турли🤦🏼♂️👍🏻 Қызмет корсету өте төмен
Dev Magician
Отвратительный продавец, обматерила меня за то что я разговариваю на русском.
Abubakr Shoaliev
Хороший магазин, добрые люди.