Qatty tatty
ТОО «Интернет доставка».
Заказать на Chocofood
4.1
Aii Abu
Дәмсіз, баблти 0,7 заказ беріп едім 0,5 беріп тұр жұмысшы сосын чек бойынша көрсетіп едім мен бабл ти 0,7 заказ бердім деп көзімше үстіне мұздай пакетиктегі сүтті құйып бере салды🤣🤦🏻♀️
I'm Boxing
😋😋
Қатты тәтті дәмдісіне дәмді шығар но именно апорттағы филиалында кішкене грубоватые сотрудники просто на пофиг жүр адам бар ма жок па барыбыр сиякты особенно у кассы
IA
Inzhu Abdullaeva
Вообще не советую после баблти и панкейки меня тошнило 🤢🤮
Aiym Sagyndyqqyzy
Өте дамді
Asylym❤️🔥 Tileubekkyzy
Жақсы
Yedil Zharas
Дәмі піспей калған жұмыртқаға ұқсайды но бір пена жеп отқан сияқты панкейк ұнамады піспей калган жұмыртқа кускын келеді прям шоколадпен піспей калған жұжумыртка маған катты ұнамады тәтті вапше сезілмейді шоколадтың дәмі сезілмейді
ЖО
Жайык Оспанов
Апорттағы Қатты тәттінің кассасында тұрған қыз амандасуды білмейді,клиентпен сөйлесуді білмейтін адам қалай кассада тұр.Өзімізбен алып кетуге заказ берейін десек посуда жоқ деп бедірейіп тұр.Амалын тауып ұйымдастырып беруге тырыспадыда..Қызмет көрсету өте нашар👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎.Болмаса жап жас қыздарғой…Или клиент жинап алды болдыма???НАШАР👎
амина турганали
пыспей калган жумыртканын дамы шыгад
IT
ТИ
Талшын Иманбаева
Очень вкусно
Шолпан Айтлеуова
На любителя. Ожидание реальность. Ооооочень хотела попробовать, но не оправдал надежду.
D .
на вкус как вода, вообще не вкусный.
Eraly Salikbay
Было не очень панкейки очень маленькие смотришь на картинку где держат люди и на видосы они большие объемные но живую они очень маленькие ну и они на вкус были как будто сырыми что ли и не сладкие были если честно не оправдали ожидания ((
Сергей
Взяли 2 панкейка, на вид очень даже, по вкусу нежные, и сладкие -даже очень, на кассе хорошо обслужили. По вкусу яичница с шоколадом, как по мне сочетание не особо, но сочетания яичница-фисташка зашло куда лучше. После обеда как приятный бонус, вам обеспечен очень хороший и качественный поход в туалет, а главное очень стремительный.
ADAM a
обслуживание жаксы
АЙ
Арсен Йогурт
Арсен 😍😍😍😍
Shyna .
Арсен (раннер) Арсен красавчик жігіт 👍👍 Қатты тәтті базар жоқ екен. Асресе панкейк тер
Ибрахим🏐♠️
Өтте тәтті, дәмдері үнады 😍😍😍
M
Madi
Бұл жердегінің бәрі тамаша өте дәмді бәріңізге баруларыңызға кеңес беремін, әрі таза жер екен, Арсен дитін бала өте керемет жұмысын атқарады екен ! 🫰❤️
СМ
Рая .
оте дамды бары унады👍🏻😍
Д.
Данияр .
оте дамды сакура бабл ти унады и орео панкейк всем советую
Beknazar Beisembay
Asiya Akhmetova
Почему удаляете отзыв???
Арсен топ тигр
Marzhan Bekzhigitova
Только что была в апорте,заказала себе сок, кассира просто ужасно обслуживает!!! Не грамотная ! Никакого уважения клиенту, материться спокойно сотрудники между собой. Со мной никто не конфликтовал, но когда ждала очереди увидела такую картину. Думаю это не подходит статусу ресторана.
Нурайым Кадырова
Вообще не вкусно. Кремі арзан крем. Қаладағы филиал жақсы еді. Ташкентский Апортта арзан креммен жасайды вообще дәмі жоқ кремнің. Виппак,Беллария кремін қоса салған. Қатты тәтті деген аты ғана, дым тәтті дәмі жоқ. Келуге кеңес бермеймін
Бота Болатбековна
Bubble tea-лары күшті.Әсіресе Орео таза оригинал,бірақ үнемі тез бітіп қалады.Артығымен әкеліп қойса күшті болушы еді.Панкейктерін жеп көрмедік
Kadyrbek Kokebaev
Слишкам тәтті не стоит бағасына
𝐚𝐤𝐨𝐬𝐬𝐲𝐚𝐚 📍
Басында ашылганда татты еды казыр дамыде жок)👍🏻
Ильяс Калиев
Вообще не вкусно
Ulzhan Bekturganova
Не советую 👎👎👎👎👎
ZO
Zeinep Orazbai
Очень вкусно😍😍
Dian
Айбек деген бала молодец аккуратно Кассир Диана красивая и вежливая очень понравился все сладкие 😋
SI
Saniya Ismagilova
Не вкусно и дорого
Аканова Жансая
У кассира грубый, недовольный взгляд, не умеет обращаться с клиентами.
Zhibek Aqdari
Дубайский панкейки өте сапасыз жасалынған шоколад, дәмсіз. Ең арзан шоколадты базардан алып жасағандарыңыз көрініп тұр. Мүлде нашар дәмі, жей алмай 3,500 теңгем күйіп кетті.
…U
…. User
Мәә бұл жердегінің бәрі тамаша өте дәмді бәріңізге баруларыңызға кеңес беремін, әрі таза жер екен, Шыңғыс Арсен дитін ранер өте керемет балалар👍🏻🌹
Альбии ….
Шыңғыс пен Арсенн🔥🔥🔥