Mir_ipoteki
Консалтинговая компания
НО
Никан Олдин
Керемет компания екенн, Ислам деген менеджерге барып едым, ойымдагы кажет суммамды алып берды
Алибек Наскенов
Ислам менеджерге рахмет, керекты акшамды шыгарып берды , осы компанияга сенып келсениздер болады
MJ
Muxt Janbosinov
Ислам менеджерге улкен рахметымды айткым келеды, банктергер барганда сураган сумманы бермеды, Мир Ипотекига келип жарты сагатта керекты сумманы алып Берды!
Адил Абишев
Менеджер Исламга рахмет. Маған керекты сумманы шығарып берді
Снежана Сумина
Быстрое обслуживание. Благодарю за помощь в оформлении менеджера Ислама
ЖС
Жанар Саменова
Спасибо менеджеру Исламу, помог мне оформить нужную сумму, качественная компания
AG
Aidargogi Gogi
Саулебек менеджер спасибо вам большое удачи вам на работе
ГТ
Галия Тастанова
Хочу поблагодарить менеджера Аблая за очень хорошую работу и выгодные условия для нас. Побольше бы таких людей, которые помогают простому народу. Ставлю оценку 5 звездочек, но можно было бы и больше
СТ
Саиджон Тойчиев
Сәулебек менеджерге көп рахмет керекті сумманы шығарып берді Конаев қаласынан болсаңыздар сол кісіге келсеңіздер болады рахмет
Айдар
Саулебек менеджер спасибо тебе удачной работы и в дальнейшем буду общаться к тебе👍
ЕЖ
Ерулан Жуасбаев
Саулебек менеджерге Рахмет керек суммамызды шыгарып берди .улкен Рахмет бакытты бол
АЖ
Арман Жубаев
Саулебектің жұмысына көңілім толды жаксы тусіндіріп берді тамаша қызмет аткарды
ЖБ
Жартыбаева Бақтыгүл
Саулебектің қызметіне ризашылығымды білдіремін!! Өте сапалы нәтижелі жұмыс істеді!! Керекті суммамды алып берді, рақмет!! Жұмыстарына табыс тілеймін!!
Айтолкын Ибраимова
Байбол деген жігіт өте керемет түсіндірді
Aibek Nurseit
Қазақтын қарапайым балдары,өте түсінікті консультация барлығы өте жақсы,барлық банк отказ берген Сейсенбек деген менеджер шыгарып берді,көп рахмет👍🏻👍🏻👍🏻🥳
Эльдар Ага
Лутчшие менеджера в кз🤝. Ходил в банки мне все отказывали пришел к ребятам помогли оформить кредит. Огромное спасибо ребятам✊✊👍👍🤝🤝 Особенную благодарность хочу выразить менеджеру Мирасу. Он знает свое дело и справляеться на все 100 помог очень юыстро и обьяснил все четко. Если вы это увидите Мирас большое вам спасибо 🙏🤝