Школа №214
КГУ Общеобразовательная школа №214
4.4
Алина Төлеш
В восторге
Очень красивые школа очень уютная мне нравится эта школа и айшуак учится нашей школы
Әқ
Әрбір қазақ жалғызым Әр бір қазақ жалғызым
В восторге
№214 жаңа мектебінің ашылуы құтты болсын! Бұл білім ордасы өскелең ұрпаққа сапалы білім мен өнегелі тәрбие беретін, ел болашағына қызмет ететін киелі шаңыраққа айналсын. Мектеп түлектері білімді, елжанды, жауапкершілігі жоғары азамат болып қалыптассын. Ұстаздар қауымына шығармашылық табыс, қажыр-қайрат, ал оқушыларға жарқын жетістіктер тілейміз.
era🤓
Очень хорошая школа
Zhumabek Aidar
Совсем не понравилось
Первоначально планировалось что школа хороший но на самом деле там все агрессивно не потому что есть плохие дети а само завуч такой человек, 1) факт того что не можеть отвечать вопрос фактично. 2) мы не можем говарить свою мнение не в том что плохо что там все плохо учиться за первый год. 3) штрафует сразу детей даже если ему не дали предупреждение. 4) не какой уважение нету на детей а не себе мне на самом деле все ровно на это школу честно я бы хотел что другие дети здесь не поступили
9 посещений
Berikov Darmen
Совсем не понравилось
Мен Жұмағали Дармен 09.04.2026 жылы 7 сыныптар арасындағы ойын өте әділетсіз судья 7«а» классы жане 7«д» классы ойнағанда судья 7«д» сыныбына очко қосып отр жане судьяда 7 сыныптын баласымен мадина апай отырды завучтар мен директор таза жемқорлық ағайлар қайда қарап отыр😑😑😑😑
Анель 𓆸
Понравилось
По сути школа очень даже хорошая, обеспечена всем комфортом для учеников и учителей, есть половина хороших учителей и завучов. Но так же есть минусы, некоторые уч./зав. просто так орут на детей и обвиняют их без причины только за одежду и обувь, в школе очень мало отличников из за чего нет конкуренции что бы нормально учиться. А учителя постоянно наглеют, и унижая весь класс за учебу
sheker go
Совсем не понравилось
столовыйда баска балалардын тамактарын баскаларга араластырып береды , таза тамактарды столовыйда жумыс ыстейтындер болип аладыда не свежийларды балаларга тегын тамакка кояды ужас кудайдан корыкпайтын адамдар кудай сактасын ол жактан тамак ышпесын балалар
Alishka Genii
Понравилось
Хорошая школа,новая учителя отличные добрые щедрые
Ілімжан Әділхан
Норм школа ток мне 6 балов на зе что ставят даже если написал хд
Каусар Толағай
В восторге
өте күшті мектеп бірақ мұғалімдері қатал өз сыныбым және апайым жақсы ма деп қалдымғой
Ruslan Nurzhanu1yy
Выйграли всех и стали Чемпионами(по спорту гандболл)Школа 208Гимназия
Gaper 08
Совсем не понравилось
Өте жаман мектеп қол көтеруден жалықпайды телефон жинап алады
ҚС
Құралай Сыздыкова
Было средне
Аяжан апаи өзімнің мұғалімім Аяжан апаи біз сізді қатты қатты жақсы көреміз
077 e.h
Понравилось
школая хорошая , учителя приятные. Но За каждую ошибку вызывают родителей в школу , говорят что будут ставить на учёт , завучи грубые , некоторые учителя подставляют учеников , могут даже соврать на счёт учеников.
Saida Sako
В восторге
Алина апай химия апай и Анар басқа да апайлар енді сөз жоқ өтте керемет апайлар сіз дерді жақсы көреміз ❤️
Анар Асханова
В восторге
214-мектеп білім мен тәрбие қатар берілетін, өте жақсы оқу орны. Мұғалімдер ұжымы тәжірибелі, өз пәндерін жетік меңгерген. Мектептегі тәртіп, тазалық және қауіпсіздік деңгейі жоғары. Оқушылар үшін түрлі үйірмелер мен іс-шаралар ұйымдастырылған. Бұл олардың жан-жақты дамуына мүмкіндік береді. Балам осы мектепте оқып жүргеніне өте қуаныштымын. 214-мектепке үлкен алғыс айтамын!
Еркинбек Букарбеков
В восторге
Алина апай тарихтан беретін апай сабақты күшті түсіреді әр дайым бір үшін дайын тұрады всегда күліп жүреді!!!
Nasil Zhannur
В восторге
Алина апай,меным сүйікті де сүйкімді апайым❤️ Алина апай тарих пәнін өте күшті түсіндіреді,яғни мен тарихты Алина апай аркасында окып кеттым, себебі ол апай кызык кылып әрі әр түрлі сайттармен өткізеді,жаксы бағалар койады Алина апай жүректе 🌚
Aitolkyn Tokbaeva
В восторге
214 мектеп – балаларға жайлы орта қалыптастырған, білікті ұстаздары бар мектеп. Оқушылардың білім алуы мен дамуына барлық жағдай жасалған🔥🔥🔥
GA
Gulsezim Abdrakhman
В восторге
214-ші мектеп өте жоғары деңгейлі мектеп, мұғалімдері де керемет, оқушылардың тәртібі жақсы, мектеп басшылығы өте мәдениетті, білімдері жоғары, жалпы супер мектеп👍🏻🔥🫶🏻
Мадина Нагашалиева
В восторге
Мектеп комфорт дейтіндей бар екен, балаларға демалыс орнына дейін қарастырылған. Ұстаздары да күліп жүреді.
Қайрат Нұртас
Совсем не понравилось
Ужасная школа.Низкий рейтинг ПО учебе.Ужасное отношение к ученикам,также постоянных прилирки и проверки. Могу в -6 отправить домой из-за отсутвие сменной обуви.Снаружи красивая комфорт школа,но многие учетиля обделяют,занижают и показывают писхологичпское и физическое давление.Басқа мектептерге қарасам,көзім қызығып кетеді.Дискотека адам ұқсап өтпеді.Штор ашып қойды,1-ақ сағат болды.Форма туралы тағы айтып аламын.егер уважительный себеппен форманы ұмытып кетсең-қатаң жазалайды.Мен №214 Жалпы Білім Беретін мектепке қарсымын.Жабылса өте қатты қуанамын.Жансая және Нәзгүл завучтарды жұмыстан шығарсын,директоры мен қоса.Дироктор балаларды аямайды,аптасына екі рет жеті сабақ болады.Бұл мектепті Алматыдағы ең төмен деңгейлі мектеп.
Айгерим Жумабай
Не понравилось
К самой школе не какой претензий! Школа красивая! Но Директор извините меня! У людей в других школах мероприятия как к нормальных людей проходит! А у нас… все через ж…у! Мы даже элементарно нормально не смогли с Азбукой попрощаться! Директор запретила проводить праздник в Акт зале! В итоге все были в маленьком кабинете! Директор очень грубо и не уважительно обращается с родителями! Хочется перевестись в другую школу! Но учительница у нас Золото!
7 посещений
BY
Beksultan Yermakhan
Было средне
Я в этой школе учусь там завучи строгие учителя не строгие кроме истории. Еда там холодная но там есть микроволновка когда нам пришла комисия возле нашего кабинета поставили стол для настооьного тениса типо наши ученики играют на перемене и потом шарик попал в какуюту училку и она забрала шарик и не отдавала
Dostiyar Yergali
Совсем не понравилось
Учителя и завучи вынесут душу. Я из 208 школы пришел в кроссовках ушел без. Так ещё и побили короче не советую так бы ноль поставил.
✞ thousand.cursed.enemies
Было средне
есть чутка минусов насчет охранников некоторых и уборщиц, учителей, завучей заместителей директора само здание хорошее красивое но не адекватные школьники портят школу очень строгие завучи и заместители директора а еще они иногда даже врут.. лишь один зам.директора признал мой факт это позорно
... ✨
Лучшая школа
𐰌diass .
Не понравилось
Честно школа не очень все тут злые и агрессивные
Bekzat Karim
ДБ
Дина Батырхан
Крутоо💝💝❤️❤️
𝒜 😶🌫️
Не понравилось
Там капец учители строгие
Ulzhan Torekhan
Не понравилось
Ну нормолное школа
Ясмин Әлиқожа
В восторге
Классная школа и вкусно кормят
Айым♥ Өмірзақ
Школа крутая
ZA
Zhanyl Almas
Өте жақсы асхана тамақтары
Нұрай Жасұланқызы
Өте керемет мектеп
Yasmin Alikozha
Понравилось
Хорошая школа👍
Баблгам .
Учится брат и сестра
ry
r y
Совсем не понравилось
Быр кесек боқ завучтары черт
Tako
Қабылдамат 👎
Dж
Dau житель
В восторге
Мектеп жоғары деңгейде жабдықталған барлығы бар мұғәлімлері өте жақсы
М.
Мика .
В восторге
Мектеп өте жақсы, оқушыларға жайлы орта құрылған. Мектепте тәрбие басты орында . Супер
Liliya Papoi
Понравилось
Нормальная классная школа.Классные чистые кабинеты
сб
сарсенбай б
Мектеп өте керемет. Барлық жағдай жасалған. Бізге ұнайды
AI
Amina Imangali
В восторге
Чистая,комфортная и уютная школа.Учителя добрые и у них очень интересные уроки.Самое то☺️❤️
JJ
Jumadullakyzy Jansaya
В восторге
Мадина тарихшы күшті апай😘сабағы күшті🫶әдемі апай😍