Sake-Make
Пункт замены масла
Асан Асеке
Бүгін май ауыстырдым, керемет 👍 сервис. Подарок 30 литр бензин берді, тағы автокөлік ойынына қатысуға талон берді! Рақмет жігіттерге. Бәрі таза, өз жұмыстарын тиянақты істейді. Істеріңе береке берсін, дами беріңіздер! 🤝✊️
Arni Aman
Сделал раскоксовку двигателя и заменил масло: Вышло 66.000(40.000 перевод МадиярЖ., 26.000 официально через терминал), не чего не помогло, стало хуже! Не советую! Идите в специализированное СТО! Пустая трата времени, а именно 3 часа! Молодой пацан, не смог разъяснить правильно, что да как!, понял только с его слов, что химия китайская и все! 40.000 этого не стоит! Он электрик или моторист ?! По ПМЗ вопросов нет!
Ришад Жумалиев
Рахмет поменяли очень быстро
Мерхат Сагидолдин
Ассалаумагалейкум жигиттер келиниздер сервис мыкты
PS
Progresss Sun
Пит стоп, масло заменили ну максимум в течении пяти минут
Meirbek Askar
Лучший сервис, Адилет Бекш молодцы ✊🏻✊🏻👍🏻
Саят Мухаметжанов
Бүгін 1ші рет барып коробка майын ауыстырдым жігіттерге рахмет өте жақсы қызмет Енді осы жерге ауыстырам постоянно
МР
Максат Рамазанов
Хороший сервис,чистота и качественный обслуживание мастеров
S
SDSh
Өте жоғарғы сервис
РД
Руслан Данияров
Приезжаем сюда периодически , всегда довольны! Моют машину идеально чисто ! В общем я очень доволен! Рахмет за тако сервис братья!
Barsa TNT
Сәкен Маке мамандары нағыз профессионалдар, жұмысын мінсіз атқарады, осы жігіттерге сенім артамын және баршаға кеңес беремін, майдын сапасы керемет 👍
АХ
Альмина Хамзахунова
Раскаксовка жасатайын деп жатырмыз, надеюсь поможет
Rauan Raua
Сервис обслуживает без понтова просто деньги дерут с народа
Даке Даке
Сонша мақтап еді бары едім защитканы аша алмай койды
Б
Бахытгуль
Керемет, қызмет жасағаны ұнады,рахмет
Нургелди Болатбек
Пацаны ұқыпты
JO
Jasulan Ondabaev
Отте керемет, сервис жогары дарежеде корсетеди. Мыкты жигиттер, енбектерин жемисин берсин, каладан осындай сервистерин коп болсын, сервис САКЕ-МАКЕ
Азамат
сервис нашар консултация жок мен каробка майын ауыстрдым кенес бермеймин баруга
МР
Мадина Рамазанова
Мне очень сильно понравилось обслуживание, то как они быстро и качевствено заменили масло, работают профессионалы, всем советую
Bikosh Bekzat
👎👎👎👎👎👎
AbuAibar Sv
Майды тез ауыстырып берди рахмет.