BalQaimaq_bakery
Нежный прям дамди екен
Queen 💗 kindness✨
НЕ ХОДИТЬ, ТАРАКАНЫ!!! 🪳
Guldana Dairova
«Чайный сет-3» заказ беріп едік, қонақтарымды жоғары деңгейде жайладым😍 Өте дәмді❤️ бәрі риза болды🥰 тағы да заказ беремін, бұйыртса🥹
Динара Куатова
Спасибо большое очень вкусно,Я не пожалела что у вас заказала, спасибо поварам😍🔥
ЖК
Жансулу Калиакбарова
Кыздар улкен Рахмет !!!! Очень вкусные манты 🥰 творожный пирог во рту тает 🤩 Гости все довольные спрашивают где взяли… конечно же мы вас порекомендовали 🌺 Кыздар процветания вам! Теперь попробую другой сет
Дина Билимханқызы
Кеше 60жас тойға заказ алдыртқанбыз өте қатты ұнады,тағамдары барлығы дәмді,тәттілерін айта алмадым,мантылары өте керемет,көңілімізден шықты,сіздерге көп көп рахмет,советую қорықпай заказ бере беріңіздер,барлығына жауапкершілікпен қарайды,рахмет👏🏻👍🏻🫰🏻😻🩷
AM
Aiaulym Mustafina
Балқаймақ бәрі дәмдіііі😍 Ыстықтай келеді уақытысында! Прям бәрі дәмді🥰 Рахмет сіздерге, қыздарда адам мен сыпайы сөйлеседі, капкейктары вкусно прям🥰 Қонақтарымда риза болды, спасибооо❤️
tommy
брала королевский сет очень вкусно😍😍😍😍
СА
Сауле Абдикаримова
Жұмысқа стол жайған едім бәрі өте дәмді керемет болды. Выпечкалары прям во рту таяли бәрі свежии болды Плов өте дәмді молырақ болды бәрі көңілімнен шыкты.
ГЖ
Гульжанат Жумаханова
Туған күніме осы жерден тағамдар заказ берген едім, бәрі өте дәмді болды. Рахмет сіздерге
M
M
Вкусно и точка!)
RD
Renata Dosz
Жұмысқа стол жайғанмын. Өтеее дәмді, барлығы жаңа дайындалған ыстық күйінде келді. Творожный пирог тает во рту. Манты өте дәмді, салаттың мойенезі көп те емес, аз да емес өзіне сай мөлшерде. Бауырсақ жұмсақ, дәмі тіл үйіреді. Бес жұлдызға тұрарлық
Жулдыз Узакбаева
Бәрі өте керемет,дәмді алуға кенес берем,уақытына дайындап берді,қонақтарыма ұнады,өзім жасадым деп ұялмай айтып отырдым
DO
Diana OlZHABAY
очень вкусно и сытно😍всем советую
Maikul Jordn
Өте керемет екен таттылеры😍😍😍
Сая Мамырова
Әр жиын,отырыс сайын Балқаймақтан тапсырыс береміз.Өте тәтті,бағасыда тыйымды.Әрқашан үйдегілердің көңілінен шығады.Советую 😍😍🔥
БС
Биржан Сериков
Өте дәмді рахмет сіздерге өсе беріңіздер😍😍😍😍
AR
Asel Rahimova
Все очень вкусно 😻 Огромное спасибо за вкуснейший и очень красивый торт, спасибо вам за это ваше мастерство и эту вкусную красоту✨
TB
Tttnb Bk
Все было классно, семья осталась довольна🔥
Сымбат Молдашева
Очень вкусно😍 всегда заказываем и вам советую👍🏻
Алтынай Бекенова
Очень вкусная выпечка я просто в восторге
Мухит .
бари керемет баруга кенес берем
Айжан Кульмуханбетова
Королевский 2 сеть алып едім, керемет дәмді болды. Уақытында дайындап берді, қонақтарыма ұнады. Мәнтілері дәмді, пирогтары күшті! 👍👍👍
КK
К Kama
Очень вкусно Быстро и вкусно
DD
Dina Dina
Все было очень вкусно, спасибо! 😍 всем советую
Aitosha Soltan
Балқаймақ ұжымына алғысым шексіз 😍😍. Тағамдарыңыз өте дәмді, свежий и сочный болды. Қонақ келіп қалса выручают. Барлық қонақтарым риза болып, дәмді деп кетті 😊😊😊
ЛУ
Лаура Унербаева
Не советую покупать выпечка вся испортилась .
AB
Aruzhan Bekbergen
40к ға жуық тапсырыс бердік.Бауырсақты салуды мулдем умытып кеткен.Творожный пирогтын асты піспи қалған.Салаттары мулде дәмсіз.Выпечки не свежие.Полное разочарование.
СЕ
Сабина Еркиновна
Заказала сет, полное разочарование, баурсаки странные на вкус, будто на старом масле были прожарены, творожный пирог весь крошится, самса безвкусная. Деньги на ветер👎
АЕ
Айнұр Есхожаева
Не советую Самсалары исі бар Сникерс ужасно 25 мынга заңаз бертп едим окініп калдым Не стоит заказать Лучше сол багада Кулпынай алу керек Енді есте болады Бауырсактары бледный Амал жок койдым дастарханга🤮
БУ
Балжан Умурзакова
Барлығы дәмді керемет
Aiazbek Kantureev
Оте нашар жане ынгайсыз жер, ешкымге кенес бермимын онда барганша бармайак койган дурыс кенесым, мумкындык болгандв 1 жулдызды да баспас едым.
Ibn Al-Timur
Тема тема 👍 правда долговато
ФН
Фатима Набикызы
Кушты дамды дастакасы оте жылдам 😋👌
Aiymaa Sergali
Өте дәмді әрі тез!
Moldir Adilhanova
Всегда заказывала было все ок , но на последнем заказе было ожидание и реальность,не полный сет отправили это одно,самса с мясом был каким то не понятным содержанием но точно не мясо
Karlygash Omurbayeva
Здравствуйте. Заказывала сет Королевский. Манты были с кашаобразной начинкой из тыквы и непонятного мяса; бауырсаки плотные недожареные; пироги были ок, но не из песочного теста, а чак-чак мы выкинули, много сгущёнки и не хрустящие. В общем, нам и нашим гостям не повезло с этим заказом... 🤔😂🤪
ВН
Венера Найзабекова
Веусно
Angel Angel
Балкаймак, хочу выразить вам огромную благодарность! Сегодня заказала у вас сет на 23 000 тенге, и это было просто божественно! Всё очень вкусно, порции щедрые, а подача – просто загляденье. Я заказала самсу, пироги (в том числе мясные), баурсаки, сладости, слоечки с яблоками и сочники. Всё свежее, нежное, ароматное – коллеги в полном восторге! Отдельное спасибо за оперативность – заказала во время обеда, а уже к 16:00 всё было готово. Всем советую Балкаймак! Если хотите по-настоящему вкусную выпечку и отличный сервис – заказывайте без раздумий. 10 из 10!
Айлин Ин
Нашар дамсиз, бугин заказ берип ем . Наны калыын самсасы срогы отип кеткен
Акбота Мекенбай
Керемет тамактары оте дамды багасыда 👍🏻
Айдана Рыскулбек
Мә дәмі өте керемет. Ризамын . Қолдарың дерт көрмесін👍✅
СД
Сандугаш Джексенбиева
Оте дамды багасы кол жетымды. Самсалары пирогтары супер.
Фируза Мусаханова
вообще рекламадағыдай болмады.Тиктоктан көріп едім,компот,мед жоқ🤷
Gulzadam Amirdinova
Пироги очень вкусные ,сытные и аппетитные и доставили быстро, Удачи вам
🫥 .
заказала сет тут, очень вкусно и сытно. накормила семерых 👍👍👍
ГБ
Гаухар Батырханова
Как сделать заказ если, на звонки не отвечаете а смс вовсе не доходит , написано что работаете с 08:30
Д
Дина
Заранее заказываю, всегда свежее, в горячим виде приходить, очень нравиться их раьоиа😍😍
MS
Maden Samal