Mountimekz
конный клуб
Досжан Куракбай
Mountime — по моему мнению, в Талгаре именно здесь самые ухоженные и самые сильные лошади. Я бывал в разных местах — во многих лошади слабые, а здесь они действительно заряженные, в отличной форме и хорошо ухоженные. Рекомендую всем приехать и увидеть своими глазами!
Әмина Нышан
Сөзім жоқ бүкіл жағынан ұрып тұр бір бардым до конца барамын😍❤️
Sabina Sayabayeva
Это было одно из самых волшебных моментов в моей жизни К сожалению, не спросила как зовут инструктора, по моему Мухамед, парень очень уверенный в себе, знает тонкости, много интересного рассказал, повел нас в глубь заповедника,показал красоты ♥️Очень терпеливый и грамотный Сын 12 лет первый раз сел на лошадь, он объяснил тонкости Катались 2 прекрасных часа♥️Еще приедем Ехать всего 1 час от города, но красота этого места и чистые, ухоженные лошади стоят потраченного времени ✨✨✨
BN
Bekbol Nuriddinov
Керемет ипподром Аттарыда керемет өте жақсы демалуға тұрарлық
БИ
Бауржан Исатаев
Бәрі жаксы болды
Akmaral Bizakova
Бәрі керемет ұнады🔥
Амина Ашимбек
Отличное место,было весело все понравилось у них еще есть тур всего лишь 15 к стоит.🤩
Аружан Ермековна
Аттары жаксы , инструктор улкен киси болды оте нервный киси екен. Бызге боктап аузына келгенди айтты . Алматыдан Талгарга узак Жол журип келгенимиз бекер болды .. бызды таудын устине калдырып кеткиси келды жаман екен адамдары
NUR IM
Оте нашар биз бугн бардык 4 адам болып аттары жаксы ия бирак инструктор улкен киси болды фото видео турмак бизге боктап аузына келгенин сойледы оте нашар отти кунимиз
BS
Balzia Saulenbek
Прям кушті бәрі ұнады😮💨❤️🫶
D
Dana
Рахмет сизге 😍 кушти шабтык бугин, жумыстарыныз алга баса бересин🫶 клиентериниз коп болсын. Мухаммедке кушти фото видео жасап бергени ушин коп коп Рахмет 💐💐💐💐💐 Постоянно келип турамын енди, буыртса😍 катты унады аттар, инстуктлр, локация
GM
Gulya M
Мухамед инструкторға көп алғыс білдіремін☺️ Атқа бірінші рет отырдым және інімде, қатты ұнағаны соншалық , әр демалыста келеміз деп шештік! Аттары тап таза және өте жақсы түсіндіреді! Советую
Alina Islamqyzy
Уже 1 год хожу на mountime — и каждый раз как в первый 💫 Спокойствие, природа, лошади и полная перезагрузка. Лучшее решение для души Лошади просто замечательные 🐎 Ухоженные, послушные и с очень хорошей энергетикой Мухаммеду спасибо большое очень хороший добрый понимающий внимательный весёлый парень 🙌🥰
Ayaulym Islamkyzy
Сегодня приехали на этот конный тур. Больше всего понравилось то, что лошади очень чистые и ухоженные. Инструкторы всё подробно объясняли, обучали и постоянно помогали. Лошади очень спокойные, хорошо обученные. Также заходили в юрту — внутри было очень чисто и тепло. Если приедете, точно не пожалеете, это искренний отзыв. Мы здесь уже в третий раз. ❤️🫶🏻
NK
Name Kaz
Қонак жайлы жер екен, дастархан жайып, бақытты күн өткіздік, балдарым аттардан қорқуды қойды, Жақсы түсіндіріп көмектесіп атқа жақын болуды үйреткендерің үшін Рахмет, енді келесі аптада кездескенше ❤️🙏
ZO
Zhanel Oralbayeva
Отличный конный клуб. Уже дважды была здесь. Ухоженные лошади, шикарные виды и приятная атмосфера. Инструктор Мухамед очень отзывчивый и хорошо снимает видео на галопе.
Аконя Абдика
Mountimekz ат клубына барғанымызға өте қуаныштымыз! Аттары өте әдемі, күтімі керемет, мінездері тамаша, ақылды әрі бапталған екен. Табиғаты да ерекше ауасы тап-таза, айналасы тыныш, демалуға таптырмас орын. Ең бастысы, ат иелері мен нұсқаушылары өте мейірімді, сыпайы әрі бәрін түсінікті етіп үйретеді. Алғаш рет мінген бізге де қорықпай серуендеуге көмектесіп, бірге жүріп бағыт-бағдар көрсетіп отырды. Өте жауапты әрі өз істерін жақсы көретін жандар екені бірден байқалады. Жалпы әсеріміз керемет болды! Табиғат аясында атпен серуендеп, керемет эмоция алдық.❤️
Adik 11
ең кушті ат прокат
NU
N U R ✊
Аттары жақся шабады, Мұхаммед бауырым рақмет барлығы ойдан шықты, жақсы демалыс болды
Адилет Абсемет
31.01.2026 7 адам болып атқа келдік. Инструктор Мухаммед барлығын түсінікті жеткізді, өз ініне жауапкершіліпен қарайды. Аттары енді🔥🔥🔥 Барлығына келуге кеңес беремін. Қыста барғанның өзінде табиғаты деген өте керемет👍 Ризамыз✊🙌
Aruzhan Yermekkizi
Провели выходные с подругами всё понравилось)Отличная погода, свежий воздух, красивый вид на горы и классный конный тур. Рекомендуем:)
Меруерт Калдыгулова
Барлығы күшті болды! Өте ұнады😍 Алмат аға рақмет сізге!
Микош Толеухан
Атқа мінер алдын қауіпсіздік ережесін өте жоғары деңгейде түсіндіреді,инструкторлары да өте жақсы кісілер. Инстуркторлар тіпті жеке мобилографыңыз бен фотографыңыз болып береді😂 Демалысыңыздың ерекше және жақсы өткенін қаласаңыз осы жерге келуге кеңес беремін😊
Айгерим Кожамуратов
Оте керемет демалыс болды🙂 бизге катты унады, тек осында демалатын болды енди🤍Рахмет 🙏
Inzhu Askarbek
Өте әдемі локация инструкторлары өте күшті түсіндіреді барлығы күшті болды үлкен рахмет 😘
𝓚ã𝓾𝓼𝓪𝓻𝔂𝓶 𝓓𝓪𝓼𝓽𝓪𝓷𝓸𝓿𝓪🤍
Бүгін бардық күшті бәрін түсіндіріп , қарап жақсы апарып жақсы алып келді 🥹🫶🏼 И то бір қызымыз құлап қалып еді барлыш жән тәнің беріп қарап апарып дәрісіне дейін іздеп кеттіғой рахмет🥰
aneliyyaaa 💘
😍😍😍
AQ
Aman Qoshanov
Детский жер Полковник деген айгырга мининиздер советую🔥🔥
Зако💞 Серік💞
🔥🔥🔥
Татары керемет🔥🔥🔥
ИМ
Ислам Мусаев
Лошади мощные,Мухаммед пацан красавчик,здраво всё объяснил,показал
ШК
Шынар Каденова
Всем советую, очень хороший конный клуб👍 Лошади ухоженные и послушные, нам всё очень понравилось🫶🏻
Era Kabyllbekoov
Вид просто сказка, лошади ухоженные красивые и для опытных и для него опытных клиентов есть лошади, персонал вежливый всем советую
МҚ
Мухамедияр Қожахмет
Маршрут очень красивый — виды на горы, тишина, природа. Идеально, чтобы отдохнуть от городской суеты.Рекомендуем всем, кто любит активный и природный отдых. Спасибо за атмосферу и заботу!
Aksh🌿 .
Хоррошое место
Diana Orazbekova
Күшті,ұнады!😍😍
Qntvnaa🍃 🍃🍃🍃
Күштіі жер😍😍😍
Balymai Abdi
Очень красивая природа вокруг, свежий воздух, спокойная атмосфера. Лошади ухоженные, инструкторы вежливые и опытные. Обязательно вернёмся ещё раз.
K✨
Kalmatovna ✨
Куштууууу жер кен😍
Dinmukhamed Aibekuly
Аттары да табигаты да оте керемет.
Nazym Kairatkyzу
Особенно понравилось, что маршрут продуман так, чтобы одновременно было интересно и расслабляюще. После прогулки остались только тёплые впечатления, улыбка и желание вернуться снова!
Бауыржан Серикбаев
Сразу почувствовал гармонию с природой: зелёные просторы, свежий воздух и умиротворяющая тишина вокруг. Лошади очень доброжелательные и послушные, а инструкторы — настоящие профессионалы, которые помогли почувствовать себя уверенно даже новичку.
АЖ
Аягоз Жаксылыкова
Тема аттары да біз қыздар болып постояно барамыз Мухаммад деген бала күшті атқа қалай отыру кереек бәрін үйретіп бізді,Біз даже атқа отыра алмайтын болғанбыз 😜 Өте керемет жер барсаңдар өкінбейсіңдер басқа жерлер сиякты емес соны айтқым келеді самый лучший жерр
Ерболат Кадирбек
Табиғат пен аттары өте керемет😍
Gulnaz 🪞
Аттары өте таза. Рутинадан демалуға керемет жер!🌷
Askar Asanuly
Жылқылар жуас жәге табиғаты бір бөлек😍
IZ
Imangali Zhamaubek
Бірінші айтатыным бұл жердің табиғаты дегеннн 😍😍😍 . Қызмет көрсету жоғары деңгейде. Мықты әрі тәжірибелі инструкторлар . Жылқылары күтілген, таза , мықты ,жылдам және ерекшелігі міну тәжірибеңізге қарап жылқыны таңдап береді . Осыған дейін 2-3 рет бардым ,тағыда барғым келеді .Рақмет сіздерге үлкен ✊️ кеңес беремін демалысқа таптырмас жер !
Алия Суранчиева
Атпен серуендеуге бардық,территориясы таза екен,аттары таза әрі сасымайды, киіз үй және орындақтары ,әжетқаналары ынгайлы етіп жасаған ,маған қатты ұнады отбасымен баруға тұрарлық жер
Kamila Mussabayeva
Өте керемет конный клуб! Бұл жерге 1,5-2 жылдай келемін, және де келген сайын өзімді ерекше жайлы сезінемін. Аттар жақсы күтімде, таза әрі тәрбиелі. Нұсқаушылар өте сабырлы, мейірімді және әрбір адамға жеке көңіл бөледі. Атқа мінуді енді бастап жүргендер үшін де, тәжірибесі бар шабандоздар үшін де тамаша жағдай жасалған. Табиғаты да әдемі, таза ауада атпен серуендеу жанға күш береді. Шын жүректен ұсынғым келеді! 🌿🐎 Келгеніңізге өкінбейсіз.
Айгерим Нуртазина
Конный турға барып, ерекше әсер алып қайттық. Аттары керемет, мінезі де, жүрісі де тың! Барлығы таза күтімде, өз маманының қолында тәрбиеленгені бірден байқалады. Жол көрсетушілер де өте сыпайы, нағыз ісінің шеберлері. Табиғат аясында атпен серуендеу — жанды тынықтырып, күш береді екен. Кімге де болса ұсынар едім!»