Bauyrdaq Qazaq Fast-food
Әлы жабылыуына 25 минут қалған болсада жабылдық дегеныше🤦♂️
м мм
👎👎👎👎
Мади Жаксылык
Бешбармақ басқа «Бауырдақтардан» қымбат, әрі дәмсіз. Еттері жұқа, қазы тек май болды.
GA
Gulsim Alibaeva
Админ Акниет очень ужасно обслуживает,озин оте грубый устайды ,осындай персоналдардын кесиринен баргымда келмей калды ,келип турган гостька обслужкасы оте нашшар,бул филиалына вообще не хочу теперь!
ДЕ
Дилбар Еримбетова
Bauyrdaqta birinshi ret boliwim, fasfud bolgani men xizmet korsetiw dengeyi restoran siyaqti bizge xizmet korsetken dayashi Miyrjan ote keremet sipayi jilli juzben xizmet korseti raxmet.povirlarinada kop raxmet tagamdari ote damdi boldi.Forumga kelsek qay jerden tamaqtaniw kerek ekenin bilip aldiq tek gana Bauyrdaqta.
zB
zhazira Berdibarva
Кассирша 👎🏻👎🏻 Дұрыс естімит заказды дұрыс ұрмайды!!
SK
Symbat Kerimbek
Ужасный жер через курер заказ бермендер звандап айтсан адам кусап жауап бермиди телефонга завтрак заказ берерде ойланып бериндер буратта Турин карандар каша ол писпи калган звандасан Телефонда базарная баба отыр базарда тургандай жауап кайтарады
Sayid Libra
Вкусно.
Maksuda Adylbekowa
Кеше толагай жынағын заказ беріп едік өткенде жеген кездеде бургердің соуысының дәмі унаған жоқ еді.кеше де жеген едім әліде сол соуысы ужас.бір тістеп койа салдым офицанттары айдалада журет обслуживания 0 менюдыда озмиз аламыз шакырсак әрең келіп жатыр
A
Akmaral
Қаттамасы керемет екен. Қызмет көрсету деңгейі де жақсы, жылы жүзді сыпайы екен персоналдарыңыз❤️
QS
Qoblan Spanov
Бәрі зор бешбармақ алганмын дамы енды аузында калады сорпасы проста уауго тема го тема 👍👍👍👍
Part-Of Alan
Тагамдары кушти , обслуживание 👍
zhaksylykova 🕊️
Нам все понравилось, особенно Молдир такая добрая выпишите ей премию😍
026 Aig
Біз басқа позиция заказ берген едік, оны ауыстырып басқасын берді.(нан бауырдақ берген едік, бауырсақтағы класчикалық берді) Мейлі деп жеп отырдык,соусына цезарь салатына косатын майонез косканба дым ұнамады. Қиярлары да солып ашып кеткен. Отравление болып құсып жатырмыз. Не стоит келмей қойыңдар🙂↕️🥲
Owelek Owelekow
Бауырдактын тагамдары кушти екен,барлыгы унады Официант Гулзатка ракмет,кушти обслужка жасады
. . . . . .... . .
Бауырдактын тагамдары оте дамди, Гулзат официантка ракмет
Bilbil Haldurdyyewa
Форумдагы бауырдак өткен күштер екен,тамактары да жаксы.Гулзат кушти обслужка жасады,ракмет Всем советую
Ailar Kurbannazarova
Тагамдары оте дамдии, Гулзат офицантка ракмет кушти обслужка жасады👍👍
Динара Амангелді
Гүлзат жақсы қызмет етті алғыс
……
… …
Кеше Форумдагы Бауырдакта болдык,тагамдары оте даамди👍🏻👍🏻офицантка Гульзат моолодец, жаксы обслужка жасады, барлыгы жогары денгейде, ракмет😘👍🏻
Maral 💗
Гүлзат есімді сүйкімді,тиянақты қыз бізге өте жоғары деңгейде қызмет көрсетті.Жұмысыма жақын жерде болған соң үнемі осы точкасына кіремін,тағамдары да өте дәмді!!!
Гузи Айдосова
Тағамдары керемет официант Гулзат обслуживание 10/10👍🏻
akosya 🐾
очень вкусно, все понравилось. И хочу поблагодарить за обслуживание, официантка Гульзат очень приятная и вежливая🥰
Amina Latif
Девушка что сидела на кассе, была отключена вы телефоне . Я её три раза откликнулась чтобы сделать заказ, и на четвёртый раз когда я голос повысила она коса подняла взгляд вперёд и с недовольным лицом сказала мне че
Yelesh S
Самая лучшая точка. И офицанты и кассиры вежливые❤️
zhanatovna _
заказали сливочный рамен нету сырп внутри, официант молодец обслуживание 10/10, в белом рубашке кассирша то ли админ грубая. Заказали облепиховый чай пахнет ужасно, даже папе стало плохо. Они не хотели признать вину даже прощение не просили. Якобы мы придираемся. Отношение ужасно (кассир или админ)
Aiganym Kambar
Тамақтары нашар
РА
Рүстем Арменұлы
ТАМАҚТАРЫ НАШАР! осы қазір ғана ТРЦ Форумдағы бауырДАҚтан шықтым. Тұшпара жейін деп тапсырыс бердім тамақ кешігіп келді, тұшпара піспеген. Халықтан ақшаны құры босқа алып отыр тамақты шала пісіріп. Бұл бірінші рет емес. Дұрыстап қарау керек немесе жабу керек
Гулайым Бигараева
Все понравилось! Очень вкусно, сытно, и оффициатны работают быстро! И вежливы! Рахмет!
БЖ
Бейбарыс Жаксылык
Очень понравилось. Обслуживание на 💯💯 Еда вкусная и девочки на обслуживании очень вежливые. Нас обслуживала Гульзат, милая, вежливая. Спасибо, Бауырдаг! Всем советую
MA
Miko Abdualy
👍👍
Ера .
Хочу выразить благодарность Гүлзат официантка за прекрасное обслуживание! Очень вежливая, внимательная и с улыбкой. Благодаря ей вечер прошёл замечательно 🌸
Aigerym Ganibai
Хотим поблагодарить Гүлзат официантка за отличное обслуживание! Всё было организовано, быстро и очень приятно. Желаем успехов и благодарных клиентов!
Nuraikaa__ Yerlanqyzy
Очень понравилось. Обслуживание на 💯💯 Еда вкусная и порции полные, девочки на обслуживании очень вежливые. Нас обслуживала Гульзат, милая, вежливая. Спасибо, Бауырдаг! Всем советую
Sary 💛
Гүлзат Официантка просто чудесная! Добрая, приветливая и быстрая. Всё было вовремя и с отличным настроением 😍😊
merey .
Отличное обслуживание! Гүлзат Официантка вежливая, всё принесла быстро и с улыбкой. Спасибо за хорошее настроение!😍
Oleg Romanov
Вкусно и бюджетно
Zari 💗
Тағамдары өте дәмді Гүлзат официант қыз өте сыпайы және күлімдеп қызмет көрсетті. Бәрі таза, жылдам және ұқыпты болды. Рақмет үлкен!
Гулжан Жамбилова
Гүлзат Очень милая и приветливая официантка! Всё быстро, аккуратно и с улыбкой. Обязательно приду ещё ❤
Г
Гульнур
Я очень рада что у вас самый лучший ресторан заведение и вкусная еда.Уютно.Нас обслуживание приятная девушка по имени Гулзат.остались очень довольны её отношением.
Жан Д
Сегодня заказывала бауырсак-бургер. К сожалению, была неприятно удивлена нарушениями санитарных норм. Девушки трогали еду без перчаток, а одноразовые перчатки (которые предназначены для того, чтобы есть бургер) клали прямо под сам бургер — не в упаковке и голыми руками. То есть этими же перчатками, к которым дотрагивались руками после уборки чужой посуды, мы должны были есть. Очень разочарована тем, как обращаются с элементами гигиены. Надеюсь, руководство обратит внимание на этот момент и улучшит стандарты обслуживания. Потому что на вкус еда, возможно, и хороша — но такие детали сильно портят впечатление.
Асылжан Сатыбалдиева
Неткен керемет дәмді тағамдары. Гүлзат офицант жылы жүзбен мейіріммен қарсы алады екен. Көңілім көтеріліп қалды. 🥰😊
Дильназ Нурланкызы
Гүлзат Официант қыз өте мейірімді, ашық жүзді және сыпайы екен. Қызмет көрсетуі жоғары деңгейде, бәрін уақтылы орындады. Осындай адамдар жұмысты сүйіспеншілікпен істейтіні көрініп тұр. Рақмет үлкен! 🌷😍😍😍
أليخانوفا 💕
Тағамдары ұнады!Гүлзат Официант қыз өте сыпайы және көңілді екен. Тапсырысты мұқият тыңдап, бәрін дұрыс әкелді. Осындай қызметкерлер үшін қайта келгің келеді. Рақмет! 🌸
SZ
Shynar Ziabek
Тағамдары өте дәмді!Мекемеде қызмет көрсету ұнады, Гүлзат официантка ерекше назар аударып, барлығын күлімсіреп жасады. Осындай жылы қарым-қатынас үшін үлкен рақмет! Жақсы жұмыс тілеймін.
ЖМ
Жансая Мирали
Бүгін кафеде Гүлзат есімді официант қызмет көрсетті. Өте сыпайы, күлімдеп қарсы алды, тапсырысты тез әрі дұрыс қабылдады. Барлығы уақытында әкелінді, көңіл-күйімізді көтеріп, жақсы әсер қалдырды. Осындай жауапкершілігі жоғары қызметкерлер көп болса екен.
Aikerim 🤍
Тамактары өте дәмді!Гүлзат Официантка өте жауапты, сыпайы және клиентпен жақсы қарым-қатынас жасайды. Барлығы уақытында, таза және әдемі. Міндетті түрде тағы келемін! ⭐️😍
fariza 🫀
Тамактары өте дәмді уакытында келеді! Гүлзат офицантка өте керемет өте сыпайы 😍
ZM
Zarina Musadina
добрый день🥰 я рада что у вас такой хороший огромный ассортимент по блюдам мне все понравилась 🥰 обслуживала нас Гулзат ей спасибо большое👍🏻хорошенкая девушка,мы с Шымкента пришли были очень рады 😁 придем ещё 🫣😍😍😍
Сымбат Тагаева
Тамақтарыыы күштіііі😋 Гүлзат официант жақсы жұмыс жасайды екен,мейірімді,көңілді, тазалыққада жақсы❤️ маған өте қатты ұнады. Тапсырымыз тез дайындап ыстықтай әкеліп берді😋