Barys
KI
Kali Islambek
Грязный вонючий ужасно
Алма Бокаева
Отель очень понравился, особенно девушка на ресепшене Молдир , очень приятная отзывчивая . Побольше таких сотрудниц.
ШР
Шынар Рабат
Гостиница чистая, на ресепшене ребята приветливые. Постельное белье всегда чистые, глаженные. Нам с мужем понравилось😊
aa
ashat ashat
Астанадан келген қонақтарымды осында орналастырғанмын, таза әлі жаңа отель екен, ұнады бәрі. Ресепшндағы Мерейге рахмет, көмектесіп бәріне, жақсы күтп алып, шығарып салды. Рекомендую 👍
BA
Balgin Aidar
Хочу поблагодарить ресепшн, Мерей за внимательность и отличное обслуживание. Всегда вежливая, улыбчивая и готова помочь. Благодаря её профессионализму пребывание в гостинице было комфортным и приятным.
Jan Kadirov
Рекомендую вам, очень вежливый персонал 👍🏻
KY
Kamila Yeszhanova
Гостиница хорошая, встретила милая девушка Мерей, четко все объяснила и быстро заселила, номера чистые, цены приемлемые, Вобщем все хорошо обязательно вернусь!
РБ
Руслан Батыршаев
Чистота и сервис на уровне
Асылзат Асылзат
Қымбатқа ерекше рахмет айтқым келеді не сұрасақта күліп жауап береді сұраған затыңа бірден көмектесуге дайын рахмет жаным . Алматы қаласына жұмыс бабымен келгенмін 2 gis арқылы Барыс қонақ үйін таңдадым өте жақсы,таза барлық жерге қолайлы . Келесі жолы тағы осы жерді таңдаймын. Рахмет !!!
MA
Maizhan Abdish
Той кезінде барып жатып қаитқанбыз, ауасы таза, жаңа қонақ үй екен, ресепшндегі Мерей мен Қымбатқа рахмет, сұрағаныңды тауып берші, жақсы күтіп шығарып салды. бүйрса Алматыға барып жатсақ, тағы осында келемін.
JK
Т
y 1
Ауасы жақсы таза👍🏻
Маржан Асан
Барыс отелінде маусым айында 10 күн, шілде айында 10 күн жатқанбыз. Жаңадан салынған тап-таза, у-шусыз жер екен. Ресепшіндегі мейірімді, сыпайы Қымбат пен Еділге алғысым шексіз. Еңбегіңіздің жемісін көре беріңіздер. Бибиша тәтеге де көп рақмет. Уақытымен төсек орнымыз , орамалдар ауысып, тап тұйнақтай жиналып тұратын. Шай, гель для душа, шампунь, тапочкалар күніге беріледі. Адам өте көп, әсіресе шетелдіктер( үндіс , араб, қытай мен ағылшындар). Алматыға барсам тағы да осы қонақ үйді таңдар едім. Ой қарағайға да, қалаға да жап жақын. Автобус дәл алдындағы аялдамадан зулап қатынайды екен, Сади мейрамханасынан тамақтанып, өте дәмді тағамдары әрі қол жетімді. Жарқынай, Аякөз, Қантазадан үлкен рақмет сізге! Қызымның аккаунтымен сақталған екен тугис
GH
Guljanat Huat
Barys қонақ үйіне рахмет жайлы таза Қымбатқа рахмет жылы қарсы алып көмектесіп жіберді жұмысыңа сәттілік 😘😘
Мммм
Выражаю благодарность персоналу гостиницы. Они такие трудяги - целыми днями что-то убирают, моют. Так приятно возвращаться в чистые номера. Администраторы гостиницы очень вежливы - приятно всегда к ним обращаться за какой -либо просьбой.
Диана Диана
Компания не надежная!броинировали номер заранее на букинге ,а по приезду он оказался занят! В итоге никаких извинений и пришлось искать другую гостиницу
НР
Нурсултан Рыскулов
Өз бағасына турарлық
RG
Rizabek Gulim
2 апта болдым кунде тазалап берыңдершы деп әрең тазалатасың . Жел соқса су тоқ сеть кетып қала береды Бағасы арзан бырақ қолаисыз қалаға кунде барсаңыз Звукоизоляция өте нашар Қымбатқа рақмет жұмсыңа сәттілык
Береке Амантай
Өте таза орын екен Administrator хорошо обслуживает гостей 🤗 Ok
Владимир Шальнев
Отель очень хороший, из номера прекрасный вид на горы. рекомендую!!
𝐆𝐚𝐮𝐤𝐡𝐚𝐫 𝐊
Очень приятный отель — рекомендуем! Останавливались в этом отеле несколько дней и остались очень довольны. Номер был чистый, уютный и хорошо обустроенный — всё продумано до мелочей. Кровать удобная, постель свежее, уборка ежедневная и качественная. Персонал заслуживает отдельной благодарности — вежливые, доброжелательные и всегда готовы помочь. Заселение прошло быстро и без проблем, сотрудники были приветливыми с первого момента. Общее впечатление — спокойное, комфортное место, где чувствуешь себя как дома. Отличный вариант для отдыха и перезагрузки. Обязательно вернёмся ещё раз!
努特
努尔别克 特列克
Наш отель — идеальное место для комфортного отдыха и спокойного сна. Мы предлагаем уютные и чистые номера, оформленные со вкусом, чтобы вы чувствовали себя как дома. Каждый номер оснащён всем необходимым для приятного пребывания.
Shuak Onerbek
Іші тап таза, обслуживание на высшем уровне 👍👍👍