Услуги адвоката
ШГ
Шолпан Габбасова
Адвокат М. Боленбаевқа рахмет! Үстімнен шағымданушының атынан қорқып еш адвокат алмағанда ысты қолына алып, жаладан аман алып қалғанына рахмет!
7 февраля 2026, официальный ответ
Уақыт бөліп жағымды пікір қалдырып жатқаныңызға рақмет
Акжол Темирбеков
Одни из лучших в своем деле!
Спасибо Акжол за оценку
Акан
Боленбаев Мади Каримович мы Вам очень благодарны за вашу сделанную работу. Вы очень грамотный адвокат.Огромное спасибо. Побольше таких знающих свое дело людей.Еще раз благодарим Вас!
9 января 2026, официальный ответ
Здравствуйте. Благодарим вас за отзыв и высокую оценку
ГК
Гаухар Казенов
Благодарю адвоката Динмухамеда за профессиональный подход. Он довел дело до конца и в следсвий победа была за нами. С первой встречи и с первого разговора было ясно, что он профессионал своего дела. И ради справедливости он выложился на все 100 процентов. Рекомендую как профессионала и уверенна могу сказать что вместе с ним ваше исковое заявление найдет самое справедливое решение суда! Желаю успевов и процветания адвокатской конторе! Мәди аға кезінде менің отбасылық жағдаймен қылтық істе сотта қорғаушы ретінде қатысып сот залынан “кінәсі жоқ” деп туысым танылып босатылған. Сол сәттен бастап мен үшін ең мықты қорғаушы Мәди аға. Барлық жағдайда осы қорғаушымен ақылдасып, заңгер ретінде хабарласам. Және де сіздерге маман ретінде ұсынам. Қазағым жыламасын, байда-қуатты болайық!!!
9 января 2026, официальный ответ
Гаухар ханым, әріптесім Дінмұхамед Зұлпыхарұлының атынан және өз атымнан Сізге уақыт бөліп жағымды п…
RO
Rustem Ormanov
Мәди мырза өте сауатты иманды өз ісіне жауапкершілік пен қарайтын адал АДАМ. Білікті адвокат.
9 января 2026, официальный ответ
Рүстем, еңбегімді елеп жақсы пікір білдіріп жатқаныңыз үшін рахмет
Гульмира Байсеитова
Құрметті Мади, атқарған еңбегіңізге зор алғыс айтамын! Адвокаттық қызметіңізде әрдайым табысқа жете беріңіз. Ісіңіз алға басып, абыройыңыз арта берсін. Деніңіз сау болып, отбасыңызда береке-бірлік орнасын. Барлық жақсылықты тілеймін!
9 января 2026, официальный ответ
Гүлмира ханым әумин айтқаныңыз келсін, Алла тек жақсылықта жолығуды жазсын
Ердос
Оте мыкты адвокат оз исинин шебери
Рақмет Ердос мырза
SK
Saule Kalieva
Мне сегодня так повезло, что я случайно встретила этого адвоката в суде. Увидев, что я не смогла написать грамотно апелляционную жалобу, он проявил инициативу помочь мне её написать правильно и грамотно. Очень чётко все растолковпл , быстро и кратко и грамотно. Очень ему благодарна. Сразу видно опытный и человечный. Буду все своим знакомым рекомендовать его. Побольше бы таких адвокатов в нашем городе.
ЖБ
Жасмин Баракат
Искали очень долго грамотного и в первую очередь человечного и справедливого адвоката. Среди 200 адвокатов нашли, при чем цены на услуги очень адекватные. Очень очень благодарна Мади Боленбаеву, помог нам решить проблему, суд выиграли. Спасибо большое вам, пусть вернётся вам благом 👍🏻👍🏻👍🏻 всем советую
КП
Константин Пан
Благодарю специалиста Динмухамеда за подробную консультацию и объяснение моих прав по телефону. Грамотно всё и главное - доступно! Удачи Вам в делах!
UA
Uldaulet Ayezbaeva
отлечный адвакат оте карапайм жаксы тусиндиреди барыныздар
Дияр Магамедов
Отличный адвокат, очень грамотный, знает свое дело!!
Света
Қорғаушы Бөленбаев Мәди мырза өз ісін жаксы біледі. Бәрін жаксы түсіндіріп, жұмысын адал атқаратын қорғаушылар қатарынан. Алғысымды білдіремін. Және Мәди қорғаушыға сенім білдіруге болады. Жеңістер тілеймін жұмысыңызға.
Yelaman Rashitov
Спасибо большое, за грамотное разъяснение моих прав, без личных волокит, уже знаю как поступит, рекомендую 👍
KP
KRIS P SMI
Кушты адвокат
Амангайша Ташкенбаева
Қорғаушы Мади Боленбаевқа алғысым шексіз,өз ісінің білікті маманы.
ГМ
Галымжан Макеев
Қорғаушы БөленбаевМади мырзаға үлкен рахмет.Таза өз мамандығын таңдаған заң аясында толық мағлұмат береді.Өз ісіне жауабкершілікпен қарайды.Алған заң іс қағаздарына толықтай жауаб бере алады.Қазақстан заңдарының алдында адал .Уақтылы кері байланыста .Алғысым шексіз
8 декабря 2024, официальный ответ
Уақыт бөліп жағымды пікір қалдырып жатқаныңызға үлкен алғыс. Сізге де көп рақмет
AC
Ahmad Ch
Ответственные, честные, помогли с вопросом, объяснили доходчиво, что и как должно быть. Буду обращаться. Спасибо.
Гоха Сапаровна
Коргаушы Мади Боленбаев Ка алгысым шексиз .Оз исинин биликти маманы.толык накты жауап алып отырдым.Алган жумысына жауапкершиликпен карап маглуматты толык накты берип отырады .жеке басым бул коргаушыга толыктай сенемин.
AT
Akbota Temirgali
Рахмет, аз уақыт ішінде тегін консультация берді. Тиімді пайдалы жауап алдым рахмет !
4 ноября 2024, официальный ответ
Алтын уақытыңызды бөліп пікір қалдырып отырғаныңызға көп рақмет
ЖО
Жулдыз Оспанова
Мади Каримовичке алғысым шексіз өз ісінің маманы.Енбегініздің жемисин кориниз.
16 августа 2024, официальный ответ
Рақмет Жұлдыз, айтқаныңыз келсін
EA
Erzhan Alimbaev
Я Маркина Татьяна Яковлевна, пенсионерка, от души благодарен их работе, в мае соседом из за пожара мне в суде предъявлена сумма 1 миллион 700 тысячи тенге, так юристы сразу сказали, что не стоит переживать, сумма уменьшиться до 800 тысячи тенге, так и получилось, четкая тактика их действии, в общем спасибо им!
МТ
Мадина Турсынбаевна
Бүгінгі күн бізге жақсы күн болды Аллаға шукір🙏🤲Көмек қолын созған Мади Каримовичқа Алғысым шексіз 🤲🙏Өз жұмысын білетін жоғарғы денгейде жүргізе алатын маман👏👍Сізге екі өмірдін рахаттын тілеймын🤲бізді ардайым қолдау көрсетіп👍және өз қойған жауаптарына қарсы келмейды сот орындаушы мырзалар👏👏👏Мади Каримович сіздей қарапайым халықты қорғап қоршап жұргенізге Аллам разы болсын🙏әр қадамынызға Аллам нұрын шашсын🤲Жұмысыныз алға басын🤲бұл менін шын көнілімнен жазылып отырған сөздерім🥲кәзір көп Адвакатар бірақта табыу қыйын Шын жүрегімнен сізге Аллам разы болсын 🙏Балаларыныздын рахатын көрініз🤲😘😘😘шын жұректен шықан сөздерім 🙏🤲😘👏
1 июля 2024, официальный ответ
Мадина адал ниетпен жазған пікіріңізге көп көп рақмет . Айтқаныңыз келсін. Аллам тек жақсылықта ғана…
БХ
Болат Хисамидинов
Алла разы болсын бул кисиге. Оте сауатты ,билимди адам. Жумысыныз алга журип,жемисин жениз. Оз жумысына оте берик каншама жумыстарымды онынан шешип берип
15 мая 2024, официальный ответ
Рақмет Болат. Алла жақсылықта ғана кездестіруді жазсын
Aibol Omirzaq
Спасибо большое за работу ,за качество и профессионализм 👍🏻
6 мая 2024, официальный ответ
Aibol, добрый день! Спасибо большое за ваш отзыв 🙏👌 Успехов вам!
VXV XX
Решили проблему быстро и четко! Спасибо 👍🏻
Добрый вечер! Огромное спасибо за приятный отзыв 💛 Будьте здоровы 😁
Куншибаева Гулнар
Мади Каримович өте қарапайым, жауапкершілігі мол өз ісінің нағыз маманы. Көп рахмет ! Жұмысыңызға шығармашылық табыс, істеген ісіңізде әрдайым береке болсын !
Рақмет. Жұмысым көңіліңізден шыққанына қуаныштымын
Э
Эльмира
Хочу выразить свою благодарность Адвокату Боленбаеву Мади Каримовичу за проделанную работу. Хочется отметить его высокий профессионализм, компетентность, инициативность, готовность быть на связи в любое время суток! Очень довольна скоростью и результативностью его работы! Буду рекомендовать этого юриста всем своим знакомым! Мади Каримович очень основательно подошел к моему делу и на суде очень хорошо защищал наши интересы. Очень благодарна и желаю Адвокату Мади Каримовичу процветания и успехов в работе!!!
3 мая 2024, официальный ответ
Добрый вечер! Спасибо большое за высокую оценку!!! Нам очень приятно ❤
Sultan B
Очень хороший и грамотный адвокат, помог урегулировать дело
2 мая 2024, официальный ответ
Спасибо за положительный отзыв. Рад был сотрудничать
Nikita Samoilov
Благодарю за помощь Мади! Отличный адвокат, быстро помог разобраться в проблеме 👍🏿
2 мая 2024, официальный ответ
Nikita, спасибо, очень приятно получать обратную связь 😌
Caps lock
Спасибо огромное за помощь! Я ранее обращалась и к другим специалистам, есть с чем сравнивать, так сказать. Ставлю 5 звёзд за ответственность и лояльность.
6 мая 2024, официальный ответ
Добрый день. Огромное спасибо, что оценили 💛 Приходите к нам ещё!
Jamal А
Очень хорошо мне помог и проинформировал обо всем, что я хотела знать, благодарю!🤍🙌🏻
30 марта 2024, официальный ответ
Спасибо Вам за отзыв. Рад, что оказался Вам полезным
Александр Архипов
Грамотный адвокат. Знает свое дело. Советую 👍
27 декабря 2023, официальный ответ
Спасибо Александр
НБ
Нуржан Балкыбаев
Өз ісінің маманы! Білімді, білікті, сенімді адвокат!
TT
Taке TZ
Шын ниетпен жазып жатырмын. Талғар ауданында орналасқан Ақтас психологиялық емдеу орталығынан ағамды шығару барысында, іс сотқа жеткенде осы Мади мырзаға істі тапсырып едік. Адвокат ретінде ізденіп, сот отырыстарына дұрыс дайындалғаны ұнады. Сот процессі кезінде де өзін ұстауы және білікті адвокат ретінде көрсете алды! Осындай өз ісінің нағыз мамандары көп болсын! МАДИ мырза Сізге рақмет айтамыз және сәттіліктер тілейміз!
5 декабря 2023, официальный ответ
Уақытыңызды бөліп алғысыңызды білдіріп жатқаныңызға көп рақмет Талғат мырза. Алла тек жақсылықтарда…
Rv
Rinat vvvs