Быстрое питание
DT
Damir Toleuhanov
Аёка фудқа жол жөнекей кіріп, комбо донер алдым. Аш кезде жақсы вариант екен. Донері құрғақ емес, порциясы тойымды. Тағы да жолым түссе, келемін
sv v
Үйге пицца, чиккен тапсырыспен алдырдық. Дәмді екен. Рахмет🤤
Частый гость
Ля Ди
БЫСТРО ЧИСТО ВКУУУСНООО!!! РЕКОМЕНДУЮ отличный сервис Очень вкусный чиккен! Так держать придём еще Бургеры попробовать
Akzhol .
Отличное место, все очень вкусно. Хорошие добрые люди, вежливое отношение, есть доставка. Можно посидеть покушать, сделали быстро. Все чисто и аккуратно.
Botta Demm
Все очень вкусно🥰🥰🥰 Только в чизбургере не сыр а соус сырный, но все равно было вкусно🥰🥰🥰
A
Aikorkem
Очень Вкуснооо,беру хот дог и куриный бүргер , всегда все свежое и вкусное
Айкен
Второй раз беру, бургер зашел больше всего, и пицца вкусная.
СМ
Сейтомар Мырзабек
Осы жердын донерлеры унайды и батон донарлеры кушти супер бастайын осы жердер келып жеймыз 👍👍👍👍👍😁
Нурлан Рахимбаев
Самый вкусный Донер и бургеры. Чувствуется душу вкладывают, спасибо!
Abeke .
Бул жерден унеми крылышки заказ беремиз, дами ерекше унайды, дайындау адистери де баскаша, ен бастысы таза жане дамди. Молодцы балалар, осе бериндер. Оне бериндер
Ayazhan Dyussebekova
Очень вкусно, по домашнему 😍
Aibek. N
Аека фуд очень классное заведение беру у них часто еще не разу не пожалел что брал у них еду советую всем
Керемет
20 марта 2026, официальный ответ
Саламатсыз ба. Сізге ұнады ма әлде ұнаған жоқ па? 1 жұлдыз ғана қойыпсыз, түсінбедік!! 🥹
Eldik Kaka
Вкусно готовят, особенно нравится бургеры😍😋
B7
Beksh 707
Донер ваше зор екен блаа карын тояды Донер на Абая жыла бләт лучший донер на аёка да
omaric 🤎
Жеткізу қызметі тез әрі жылдам,тағам өте дәмді молодцы
Нурсулу Ибрагимова
Я сама не любитель фасфуд,особенно где-то (в молодости много где пробавала,фууу), но мне многие знакомые посоветовали Аёка фуд. И я,поспорила со знакомой что не будет как дома ни где,и поверьте я проиграла. У них котлеты сочные,мясистые.сыр плавленый не жалеют(как в некоторых заведении),зелень свежая,в заведений чисто,продукты свежие и главное приятные,гостеприимные люди. Одним словом съездите и попробуйте. Кстати можно и заказывать,когда у меня гости я заказываю много чего на дом. Мои гости также восторге,спрашивают рецепт думая что я приготовила. Мои знакомые так же заказывают в Аека Фуд. Спасибо вам так вкусно и приятно.
Ерген Абдрахманов
1 июня 2025, официальный ответ
Здравствуйте Ерген, в этот день у нас был Құдай тамақ в честь покойной 5 летней дочери!!
Ж.
Жансерик .
Лаваш сал нормально Ходок мощ екен
Муса Медет
Өте дәмді асхана советую
QK
Qizdargul Kenesbayova
Эта чикен без слов кусни
RTK NRNZ
Донер топ, домашним тоже заказал сеты. Очень очень вкусно. Так держать🤩🤩🤩
Гульнара Байтасова
Все было вкусно особенно чикен спасибо большое 😋😋😋😋😋👍👍👍
MS
Mister_D Strannik
Очень хороший вкус, чувствуется что вложили всю любовь к приготовлении 👍🏻🤝🏻
Асыл Курбан
Всегда аламыз осы жерден, дами керемет жане багасы да колайлы. Советую всем 🔥
Адема Ермуханбетова
Крылышки просто бомба, уже несколько раз берем, всегда очень вкусно 🤤😍
BZ
Wer Rtxx
Өте дәмді
ЛК
Лиля Кыдырбаева
Бургерлері өте дәмді,көлемді,тез әрі жылдам дайындап жеткізіп береді.Заказ беріңіздер өкінбейсіздер.....
Mazhokka Alibekovaa
Даже 1 жулдыз жалкого.Вы не обижайтесь просто я реально говорю что именно мен жеген бургер не очень болды.Журекті айнытып әлі отырмын кешкісін барп алп кетп едм.Бургер ішінде куриныйдын ну типа крылышки сиякты болад деп ескертетпеді де.хоть мен тоже кассир болп істегемда блем и калай обращаться ету керектігін.Бірінші рет алп турмын,фридің майы ужасно еще прям ауыстырмаган секілді көптен бері.
21 bekaaa
Донерлары оте керемет,өзім семейден келдім қарын ашып кіріп едім порциялары зоор енді,Донер жасайтың братанға ризамын.Жұмысың жеңіл және үлкен табыстар алып келсің
Елдос Шингиспайулы
Купили три донера, очень вкусно капец как понравилось а продавец очень приятный на общение и отзывчивый
Mukhtar Bekzhigit
Вкусный донер
Ali Abdisabir
Оте демді донер обслуживание на высшем уровне, очень вежливый персонал.
СП
Станислав Пак
Готовят от души и быстро... Советую!!!!
Рома 🇰🇿
Айраны кушті екен
EY
Emirkwx Yusupov
Капец вкусно постоянно заказываю ❤️✊
Мейрам Серик
Дәмі ауыздан кетпидіғо😍😍😍😍
Нұрмахан Досымхан
Өзіме қатты ұнады жылдам әрі дәмді 😘❤️
Алдияр
Все очень вкусное
Alan
Все очень вкусно, мороженое очень понравилось!
Ualikhan Tolepbergen
Зашёл чисто перекусить — вышел влюблённым. Мясо такое, будто у повара личная вендетта с моим голодом. Соус не просто вкусный — он, походу, подписал договор с дьяволом, чтобы так заходить. Лаваш свежий, как утро без будильника. Если честно, после такого донера все остальные кажутся шавермой из сна. Вернусь? Ещё как. Я уже там мысленно.
Ануар Аманбаев
Очень вкусно готовят, молодцы! давно таких крылышек ни ели😋 лучше чем в KFS
ЖС
Жандарбек Сапар
Не советую
17 мая 2025, официальный ответ
Здравствуйте. Спасибо что оставили отзыв, можете ли поделиться что вас не устроило?!,
Данчо 🤙
Донер Адемы Чоткий
Алина Ли
Өте күшті әрі дәмді тамақ жасайды😍✅, апта сайын келіп алып тұрамыз, бургер және крылышки, әрдайым свежий тәтті болады, және тиімді бағамен👍👍👍
Али Темирязев
Сегодня посетил этот донерный, Мне все очень сильно понравилось , так как отличаются от других донерных и рецепты тоже думаю сами создали . Спасибо огромное И Вежливость Кассиршы 😍😍
а я
Очень вкусно , больше порции, качественный продукт,обслуживание топ, клиентоориентированность 👍🏻 2гиста шыгыпты гой, отзыв жазгым келип жур еды тема , алдында l’m нен жегенбыз и AÉKA FOOD пен салыстырып коргем астында фото калдырып кеттым оздерыныз корыныздер енд, багалары да оте тиымды главное кымбаттатып жыбермесе болды
Адель Аскарова
Мен осы жердің тұрақты кілентімін. Енді айтар болсам жасаған әрбір астары өте дәмді адамның көңілінен шығады. Әр бір адамның аузынан еститін сөзім Аека фудтың донері сол жерден заказ берген әрбір асы ерекше көркем сөздерге лайықты. Мен тек осы жерден аламын.Біраз уакыт осы жерге ремонт болған кезде жасыратыны жоқ келіп есік терезесін сығалап жүрдік қашан ашылады деп. Бірақ Акеркеге өтініш жасап алып жүрдік. Жақсының жақсылығын айт деген қазақта келген келетін жылы жүзімен ерекше мейірімімен қабылдайтын Акеркеге улкен рахмет айтқым келеді. Қандай жағдай болсада әр адам өзінің жасаған асын мақтайды бірақ мен Аека фудтыкіндей донер кифсиді еш жерден жеп көргем жоқ мойындаймын. Әрбір істеген істеріне өте тиянақты доставкасыда тез келеді.Ешқашан кешігіп келген емес. Әрбір алған клиенттерге айтарым шынайы ниет пікірлеріңізді қалдырып кетіңіздер. Айтарым Аека фуд одан сайын үлкейіп көркейіп жұмысы алға баса берсін. Клиенттері бұданда көп болып аты әлемге танылсын дегім келеді.Рашит аға мен Ақеркеге айтарым тек алға қолдарың қуаттана берсін. Мейірімді ақкөңіл кіленттерің көбейе берсін. Тек алға.♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹