Bala Park
Детский развлекательный центр
1.9
1.9
Maya Batyrova
Суши просто ужасные, вам срочно надо поменять повара
Айна Сабитова
Баратын жер болмаған соң амал жоқ барамыз,өте нашар бәрі!!сендердің үйлеріңе тегін ойнауға барған сияқтымыз,бәрі тырысып жүреді!! 2-3жастағы балаларға ойнайтын жер аз,бәрі лас!! Ойын алаңда неге ортасынан ойыншық,әр нәрсені сатуға қойып қойған?еще бағалары космос!! До того ақшадан өлдіңдер ма?
Guldana Zhanibekovna🐍
Бүгін Бала Паркте болдық, вроде бы жаңа здания ғой,неге бәрі ескі🤔Тазалық жоқ шыныменде🤦🏻♀️Шариктердің астында қоқым-соқым, су төгілген.Вроде уборка пятница болды, бірақ лас😒Балаларды қарайтын қыз-жігіттер жоқ.Бәрінде бір-бір телефон😤Жұмыс уақытында неге телефон ұстатады🤦🏻♀️Бір консультант қыздарды таппадым.Клиент келіп тұрғанда кішкене күліп амандасу жоқ, "немене келдіңдер" деген видпен жүрді бәрі
Максатова Асель
Тазалық мүлде сақталынбаған ойыншықтардың көбісі сынып ойнауға жарамайды 1 жастағы балаға 2500алады кейін кірген соң көп жерлерінде 1 жас балаға ештеңе жоқ көп несе 4жастан басталады осы жердің басшысы тазалықты қолға алып ойыншықтарын жаңартса дұрыс болар еді және сол жерде жұмыс істейтіндерде құлақтарында наушник қолдарында телефон мына аппаратты қосып бересіз ба деп едік бетке қарап қойып отыра берді соңында өзіміз қостық сол аппаратты 🤦🏻♀️
аb
аlishia b.
Обслуживание,половины меню нету
Милана Багаева
Отвратильное отношение клиентам в кафе,а какой администратор у них блатной как вышибало из ночного клуба,никакой лояльности,грубая,не здравствуйте ни досвидание,мы жирную еду заказали в 21.00 у них нет хлеба,3 раза сказали,игнор,хотя можно по доставке заказать,в городе все магазы открыты,кроме пиццы нечего не понравилось,все столы не убраны после клиентов,официанты вообще ,все мимо,если не хотите себе испортить настроение,кушайте потом приходите и цены дорогие,ладно цены,сервис 0,попросили таблеточки,даже аптечки нет у них,ни от давления,ни обезбаливющего,попросили пиццу без колбасы,принесли с колбасой)))это стеб,это не столовая,нужно соответствовать всему,отношение не холодно,ни жарко,можете не плотить сказали)такое заведение открыть,и зажать на нормальном админе и персонале это вообще конечно)
Марал Бактыгожа
Обслуживание не очень , администратор так себе , грубит еще . Но кухня вкусная поварам отдельное спасибо!
MB
Marhaba Beisen
Ішінде батут және горка ғана тегін қалғандары бәрі ақша жеке төлену керек,кейбір ойындар бала жасына сәйкес келмейді(
МО
Мадина Омарова
Ходили мы в этот знаменитый бала парк, очень грязно, сотрудники не смотрят за своей территорией, каждый сам по себе. Вообще за что им платят зарплату. Не советую идти сюда, зря потратите время.
Арай Азанбаева
балалар ойнайтын жер таза болмаушы ма еди, кирден коринбейди, кубиктар жаткан жер вообще айта алмаймын енди, жерде шынылар да жатыр, антисанитария, песок ойнайтын мелкий тастары бар жер шаштан коринбейди, качелялары сынып песоктын ишинде жатыр, бардак, ужасное заведение, больше не ногой, 1 жаска дейн ойнайтын жерде жок, не советую👎👎👎👎👎👎👎👎👎
РР
Раука Рамазан
Бала парк вобщее ужас болып обслуживание ноль офицанттары потерия болып жүр прям келудің қажеті жоқ не советую уважение жоқ прям сөз жоқ офицанттард өзің шақырмасак келмиді😬😬
ЗЕ
Зере Ергали
Обслуживание 0. Не умеет как обращаться с клиентами 🤮
binashka .
өте керемет,ыңғайлы,қолжетімді
Q🕷
Quralai 🕷️
Клиенттерге деген уважение 0!!!
SZ
Shynar Zhirenbaeva
Бүгін Бала парк барып көрдік. Өте нашар. Бардак. Әркім өз білгенін істеп жүр. Сотрудниктер мулде байкамадым. Контроль жасап журген. Залды жаска байланысты болу керек. Бугин карусельдери кулап калды. Алла сактап бари аман есен. Бастыгы надеюсь оксиды мына комментарииди. Пока кайгылы окига болмай турып, тартипти колга алу керек. Все таки балалар баратын жер
𝓯𝓲𝓷𝓪 🐾
Вчера там была,очень классно обновили,но из-за какой-то женщины нам сказали слезть из вращающегося каруселя это уже…
Айерке Нурбакыткызы
Обслуживание на нулевом уровне! 0 внимания посетителям, одно только слово щяс, «когда» вопрос тоже большой? Не могут принять один заказ не один а целых 3 официанта и им все равно на гостей которые хотят сделать заказ. Фу, теперь не ногой
A1
Aleke 19
Балапарк жумысшыларга дурыс карамайды зарплатада дурс бермиді вобшем 👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
МЗ
Мика Зульяр
Не рекомендую тем у кого дети маленькие!!! Вроде открылся месяц назад но внутри все старое батуды порваные дырявые не безопасно для детей, не работают некотрорые игровые зоны, малышам до 6 лет проктический ничего нет ! Везде с 6 лет игровые зоны. Сотрудники парка ходят для галочки. Оплату берут с 1года но годик ребенку толком игр нет.