Vip Beauty Studio
Салон красоты
Абдусамат Рысбек
В восторге
Сіздің әдемі бейнеңіз — біздің жұмысымыз 💈✨ Сән салонымызда әр клиентке жеке көңіл бөлінеді. Мен — Абдусамат, 6–7 жылдық тәжірибесі бар шебермін. Сапалы қызмет пен нәтижеге кепілдік береміз. 📞 Қабылдауға жазылу: 87056679705
Ерболат Игиликов
Абдусамат брат отдуши
Аяулым Косуакова
В восторге
Просто супер! Мало кто умеет делать детскую стрижку аккуратно) мастер с прекрасным опытом! Но не помешала бы хорошая уборка, паутинки во всех углах((
AR
Abdusamat Rysbek
В восторге
Горилланың дәмі маған қатты ұнады.
Айбол Аға
Совсем не понравилось
Сарылау жас қызға таныстарының шашын алып үйрену керек сияқты басқа адамдардың шашын бүлдіргенше опыт өте аз жұмысына сәттілік атак
serik_janovna ✨
В восторге
оте кушты солан екен, касымда кушты кылып жасап берды😍😍
.. ..
В восторге
Өте керемет шаштараз шашты әдемі жаксы алады екен ✊️📍🔥
AZ
Akarys Zhasbolat
Совсем не понравилось
Очень Плохлй очеред болшая простагландиндер час променя забыли и не потстрикся
Arman Sultan
Совсем не понравилось
Не очень понравилось! Молодые без опытные девушки постригают. Начальник тоже какойто грубый чтоли. Не советую
. .
мастер Айгерим😍унады,советую
ALI_imn_087 Togtokh ALI
Абдусамати Аль Гибадати братаа рахмет
Zhuldyz Khuangan
Керемет салон! 5⭐️
Музаффар
Совсем не понравилось
Мужской барбер худший которого я встречал сказал сделать переход и чуть убрать сверху он меня почти лысым сделал
Gulnaz Sopbek
В восторге
маникюр өте керемет жасайды,күшті салон,мастер Айгерім тез және керемет маникюр жасайды,өз ісінің маманы
ЖЫ
Жансая Ынтыбаева
Совсем не понравилось
Бұл салонда администрация өте грубые , никогда нормально запись жасамайды звондасан айқайлайды . Абдусамат деген мастер бар бір рет жазылайық дегенбіз тоже вечно өтірік сөлейді ақ көк деп мен кетіп қалдым , жұмысым шығып қалды деп либо без записи қабылдайды и өтірік қаз - қаз деп 1 сағат уақытыңды алып қояды с одним словом полный бардак , бармай ақ қойыңыздар и біліп жүріңіздер 🙂
Daulet Sss
Абдулсамат мастер четки алад👍
JT
Jaks Tolebai
В восторге
Абдусамат братка од души шашым ойдагыданда кушти шыкты окынбейсыздер
Elvira Alibekovna
В восторге
Бернааараа шаштыы кушты жасайдыы пряям колы алтынгой алтын эффективно шығады всегдааа😍😍😍
Частый гость
БМ
Бернара Махседова
Топ топ салон✅✅✅✅
ТА
Тогжан Асетхан
В восторге
Абдусамат мастерге коп рахмет.Өз ісінің шебері екен👍🏻✊
AR
Abdusamat Rysbekov
Шаш алдыруға келіңіздер?
S_
Sayan __/)___/)
Самый лучший парехпакерски
Dana Алипова
В восторге
Абдусамат мастерге Рахмет .
Аида Алламуратова
Совсем не понравилось
100 раз пожалела, что сделала лами ресниц в этом салоне. Мастер никак не мастер. Она сделала мне не правильный изгиб . Мои длинные ресницы теперь как малюски круглые + нижние ресницы она захватила на верх и нижние смотрят на верх. На 2 день она сказала что,исправит нижние . Вышла вроде как норм, сегодня проснулась, а они как бигуди круглые. Девочки , за лами ни ногой! Пишу впервые такой отзыв, чтобы другие девушки не попались как я🙏
Ахишка 👳
В восторге
Мастер Абдусамат слов нет красавчик, у меня стрижка сложная редко встречается такой мастер как он, до этого подстригся у мастера Есен тоже отлично подстриг слов нет
sÿrÿm eaglë
В восторге
Спасибо большое Ляззат! Өте жақсы мастер екен, шашымды чисто, ровно жасап берді. Результат топ, міндетті түрде ещё келем 💯
_ser1kbaev 2
В восторге
бойы кышкентай шашы кызылдау жас мужской мастер бар аты Ляззат кой деймыр шаш алу онерыне танты болдым жас болсада колынан бары келеды ай сайын келып турамын оте катты унады👍🔥
Ақерке Арманқызы
Совсем не понравилось
Қызмет көрсету өте төмен.Жай ғана кіріп, бір-екі сұраққа дұрыс жауап бере алмады.Қалада тіпті былай сөйлеспейді.Алдын ала нақты бағасын айта алмайтын мастер болады екен.😅
БР
Бауыржан Ратов
bauka_xo Абдусамат мастерге рахмет
Nurdaulet .
Понравилось
Абдусамат братан адуши
БН
Бекзат Нурлан
В восторге
Мастер Бакытгул хорошо стригет,В салоне чисто,опрятно все понравилось!!!
Макпал Бердалиева
В восторге
Талшын мастерге Рахмет баламнын шашын жаксы алып берди
ts
talpyn seitkazy
В восторге
талшын мастерге рахмет оте адемы қысқартты шашымды
Аян Байгали
Лучший салон в Казахстан ішінде сары шашты Назерке қыз бар🔥🔥🔥
ST
Serikzhan Tanshuaq
В восторге
Салон өте жақсы👍 Абдусаммат ағаның жұмысы қатты ұнады 😍😍рахмет тағыда келеміз
Yusuf Fayziev
В восторге
Абдусамад мастер классный мастер залатый руки
АХ
Абдусамат Хахайық
В восторге
Салонға келіңіздер жақсы қызмет жасаймыз.
nusipjaan 🐈⬛
В восторге
Кератин жасаттым қыздар такие милашки 😍 клиент үшін бәрін жасайды екен комфорт деңгейінде отырдым Назерке рахмет😍❤️🙈
Saul Janabai
В восторге
Эльвира тырнак кушты жасайды алдында жасатқанмын прям кушты болды и унады,енды келип турамын всегда.Вежливая такая супееерп🥰😍😍
Адилям Гаитова
В восторге
Хочу выразить огромную благодарность за визит в салон! Там очень хорошая атмосфера и отличный, очень приветливый персонал. Спасибо за эту возможность! Хожу не в первый раз и осталась очень довольна.Отдельно хочу поблагодарить мастерам Гулайым❤️ и Абдусамат…Вы профессионал своего дела✊🏻
Аisha Zhakieva
В восторге
Очень понравилось! Мастера профессионалы своего дела, всегда внимательны и вежливы. Результат превзошел мои ожидания – я осталась очень довольна! Атмосфера в салоне уютная, персонал доброжелательный. С удовольствием буду возвращаться сюда снова. Рекомендую всем!”😍👍🏻
Частый гость
Amekosh 🤍
В восторге
Бүгін Назеркеде шаш боятып едім. Өтее әдемі, ұқыпты қылып бояп берді. Назерке өзі ответственная, 1 адаммен шектелмей 4-5 пдам қабылдап үлгерді. Клиентпен деген взаимоотношениясы керемет😍 Обязательно тағы келетіндей🥰👍🏼
Аселина Базарбаева
Совсем не понравилось
Мастер по наращиванию ресниц полная фигня через 2 дня уже ресницы упали и пролежала я там 3 часа
BA
Balausa Alkenova
У Мастер “ Айгерим” получаются классные акуратные ресснички
sarymmm _
В восторге
Нурсамат мастер шашты оте жаксы алады. Прическам конылден 100 % ке унады!
Хули я же 🩶
В восторге
Абдусамат мастер, превосходный мастер своего дела. Стрижка очень понравилось 10/10
kurmangazinov .
В восторге
Абдусамад мастер братанга оддуши шашым адемі шыкты
ХТ
Хангелди Т
В восторге
Мастер Абдусамат шашты жынды алады советую барындар
Samira Nurgalieva
В восторге
Оте кушты салон😍 мастер Назерке куштыыы кыз унеми сол кызга жасатам шашымды куштылеп жасап береди❤️ оз жумысын тиянакты аткарады,Рахмет💋
Aidana Daulet
Совсем не понравилось
Записалась , пришла во время ! Мастера не были на месте , ладно подождала пока они по обедают , в итоге приходит девушка Айгерим который должно была сделать педикюр , говорит что я не умею делать , сколько ждала , хотя бы может постарайтесь сказала , грубый ответ «НеТ» ! Просто Ужасный мастер !