Гүлжаз
ДИ
Даурен Илалов
Грубая девушка
Aizada Maratqyzy
Салон өте керемет! Мамандары жұмысты ұқыпты әрі әдемі жасайды🔥👍🏻
Meruyert Myssayeva
Хочу выразить огромную благодарность мастеру Гулжаз за профессионализм и внимательное отношение! 🌸 Записываюсь уже не в первый раз, и каждый раз результат превосходит ожидания. Реснички держатся долго, выглядят натурально и аккуратно — никаких склеек, дискомфорта или ощущения тяжести. Мастер всегда подбирает идеальную длину и изгиб под мои глаза, консультирует и учитывает все пожелания. Отдельное спасибо за уютную атмосферу и бережный подход — процедура проходит максимально комфортно, а результат радует каждый день. 🙏 Рекомендую всем, кто ищет действительно хорошего лэшмейкера!
Сандуғаш Манақова
Гулжаз өз ісінің керемет мастері,барып жүргеніме 3-жыл болды,мінезіде өте биязы нағыз шебер қазақ қызы бақытты бол,өрлеп өсе бер🌹🌹🌹🌹🌹
Дидар Несипбаева
Менің сүйікті мастерім, жасаған жұмысы өте ұқыпты,тиянақты өз ісінің маманы. Неше жыл болды тек Гүлжазға жасатам кірпікті ұзақ тұрады және ойымдағыдай жасап береді. Рақмет жаным еңбегің жана берсін😘❤️💐
Балнур Сагадиева
Гулжаз мастерге рахмет коп коп,оз ысынын шеберы , 1,5 ай журемын жабыстырган кырпыкпен 🌹 Енбегын алага карай баса берсын 🌹
K
Katia
Люблю работу Гульназ,Маган нитьевой блефапластика жасаган,быр жыл отседе алы тур адемы болып,жумысына Адал,адамдармен соилескены озы чего стоит.Жумысына табыс тылеимын
Айгерым Толегенова
Оте керемет мастер сегыз кырлы быр сырлы мастер десемде болады барсанздар окынбейсыздер баруга кенес берем😘😘😘😘😘😘😘
Манзура Малибекова
Гульжаз мастер своего дела. Всегда я мама к ней идем за наращиваним ресниц, да и всегда всем знакомым ее предлагаю. Ресницы действительно держутся до 2месяцев. Не пожелеете я лично очень ею довольна. Скора пойду на перманент бровей
Сабира Байжигитова
Керемет мастер кирпик 1-айдан астам турады. Баран кулип карсы алады мен бундай мастерды ешкандай жерден кормедым
ЖУ
Жулдыз Утемуратова
Молодец ,Гулжаз.Енбегиннин жемисин кор.Кирпик мастеринен топсынгой керемет 1 ай 1 аптадан астам турады кирпик.Биркелки,укыпты шыгады жасаган жумысын
ДД
Дина Дуйсенгали
Оте кушти мастер...кирпик кас ерин блефро барин осы кызга жасаттым.оте жаксы жасайды.100%осы кызга озим сенемин
BA
Bakytnur Amirkhan
Гүлжаз өз існе маман, жұмысы ұқыпты, салоны тап-таза керемет мастер
ГН
Гулим Нурабайкызы
Гүлжаз салоны өте тамаша Мен Гүлжаздың 3-4 жылдан бері тұрақты клиентімін🥰🥰🥰
Aknur Alieva
Өте керемет маман Гүлжаз мастер! Ризамын! Клиенттеріңіз көп болсын! Тек алға!
IN
Inkar Nurdanbek
3 жыл болды тек ф Гүлжаз ханымға кірпік жасатамын,өз ісінің маманы
Солнышко 💗 .
Была в салоне не один раз!! все очень нравится мастер Гульжас! всем девушкам советую
ИБ
Индира Башарова
Гүлжаз өте керемет мастер қасты өте керемет жасайды 🥰🌹
Ж
Жанболат
Гулжаз оте жаксы мастер жумыстары тиянакты. 😘
Назерке .
Осы кісіге жасатып жүрм ,тез жасап береді
GS
Gulshat Satbek
Гүлжаз керемет мастер. жұмыстары тиянақты👍🏻
Маки Х
Отличный салон, мне нравится 👍