Tuzdyq
Кафе
ГЖ
Гульназ Жусупова
В восторге
Тамақтары өте дәмді әрі қолжетімді бағада, әр күні осы Тұздыққа отбасымызбен бірге келеміз. Летник ашылғалы вообще супер болды, таза ауада отырасың
8 посещений
Spansh1k 🫧
В восторге
Бүгін біз мейрамда отбасымызбен отырдық.Админстраторга жане кызметтегы баллар га коп коп рахмет.Тамактары барлыгы керемет унады
Umit Omirkhan
В восторге
«Туздык» мейрамханасына барып керемет әсер алдық ✨ Тағамдары өте дәмді, әсіресе плов пен лепешкасы қатты ұнады. Десерттері де керемет 🍰 Атмосферасы жайлы, қызмет көрсетуі жақсы. Міндетті түрде тағы келеміз 🤍
ЕА
Ержан Арашапов
Совсем не понравилось
Қарын бүрме заказ беріп еді, шикі еті қааатты. Почемуто духовкаға пісіріпті. Плов вообще дәмді емес, қышқыл. Тамақтың бәрі сол күйі қалды Повар дұрыс емес ау Помидомен қиярды жеп қайттық дәмді екен
UA
Ulzhan Azimkhanova
В восторге
Кеше жолдасым екеумиз бардык акция бойынша бешбармак алдык өте дәмі порциясы үлкен күшті дәмді екен жолдасыма ұнады👍😍Бір кішкене ескерту тұзын кішкене азырақ жасасаңыздар🙏🏻
MM
Miragul Magulova
В восторге
Сегодня сходили с семьей. Взяли по акции бешбармак. Очень вкусно - тесто, мясо, вкус сорпа, баурсаки. Сын заказал Фрике фри, ему тоже очень понравилось. Курица не сухая, соус сливочный в достаточном количестве. Фри не размякло. Отдельное фри тоже очень хрустящая и вкусная. Порции хорошие.
Aigerim Myrzandaeva
В восторге
Хорошо отдыхали мы с подругой. Еда очень вкусно. Мы даже играли, весело проводили время и никто нам не мешали.☺️
Dina 💋
В восторге
ұзынағаштан келіп едік бәрі өте керемет тамақтары ыстық өте дәмді тай қуырдақ сазан бешбармақ алдық дәмді ыстықтай келді 🥰😘😘😘қыздарының бәрі өте тартымды пысық қыздар екен кухнясына рахмет☺️☺️☺️☺️
8 посещений
Aigerim Sairanbekkyzy
В восторге
Тұздыққа үнемі келемін, тамақтары дәмді, обслуживание жоғары деңгейде, суши пиццаларының дәмі топ🔥😋
Нурсултан Куралбаев
В восторге
осы залда отырдық күшті бешюармақ прям битон сөз жоқ Әдемішш
Нұртай Ералы
Нурай деген Адемі кызга коп рахмет. Тәжірибелі мыкты кыз екен
MA
Malika Adiyeva
Совсем не понравилось
Ощущение что в столовую зашла. Официанты в своем мире витают. Еле приняла заказ сама админ. В котлете много твердых штучек, неприятно прям есть было такой фарш. Сначала принесли другой счет с позицией которую я не брала. Когда обратила внимание поменяли. С сервисом и кухней надо поработать. Ну и музыка - неужели нет поприятнее казахских песен. Без того в тусклом помещении, голодная злая сидишь не можешь заказать еду, а она приходит странная, странный персонал - еще и Терме нагнетающий депрессию.
Бакытжан Касен
Совсем не понравилось
Заказ қабылдағанда 20-25 мин дайындалады деді. Ұзақтығына қарамай күттім. Тапсырысымның 2 позициясын өздері айтқандай 20-25 мин алып келді. Ал басты тағам бешбармақты 50 мин күттім. Шыдамым жетпей алып келгенін төлеп шыгып кеттім. Өте нашар. 50 мин уақытым күтумен өтті.
Марат Абдукадиров
Совсем не понравилось
Официанттың қызмет көрсету сапасы өте төмен деңгейде. Заказдарымызды жазып алған соң пицца 4 сезона орнына 4 сыра алып келді. 40 минуттан соң бешбармақ заказ беріп едік келген жоқ десек заказымызды ұмытып кеткен екен. 15 минуттан соң бешбармақ келді, бірақ сорпасы жоқ 🤦🏻♂️
Zhuldyz 💞
В восторге
Айжан официант өте керемет қызмет жасады,жұмсақ, әдемі қызмет көрсетті. Атмосфераны жылы етіп жіберді😍 🤍✨ Өте ілтипатты, жайдары адам екен.Өз жұмысын жақсы біледі! — Жылы қарсы алғаныңыз бен тез қызмет көрсеткеніңіз үшін рақмет 🌿 Өте сыпайы, байқампаз официант.
OK
Ondasyn Kaldashov
Совсем не понравилось
Қаттама нан заказ берген едим,вообще унаган жок өз багасына сай келмейди каттама емес лаваш сиякты дами вообще ужас не советуююю именно каттама мен бауырсакты
Айжан Сулейменова
Өте дәмді, тағыда келеміз
botashym 💋
В восторге
все было вкусно өте керемет😍👐🏻
Аскат Давлетяров
Совсем не понравилось
Дәмді тамақтары жәй ғана ескерту болсын
ЕТ
Ерлан Турсынбаев
В восторге
Офицантка Камилия оте кушти кызмет етти тамактары оте дамдиСтейк рибай оте дамди таза
Айгерим Нурмагамбетова
Вкусно на 100% все отлично обслуживание тоже очень хорошо 🫶🏻
КС
Калдыбек Сейдуалиев
В восторге
Акциямен келдик дәмді шыккан екен Дым калдырмай жеп коидык
Гульфия Нурсадыкова
В восторге
Уже не первый раз и каждый раз только удивляюсь 🥰первое хочу выразить свою благодарность официантам Алина и Жасулан,спасибо ребята за теплый прием❤️ были у подруги на день рождении дочери и очень классно отдохнули Дети играют в детской зоне родители отдыхают Казахская музыка просто восхищает,манты очень вкусные❤️ с собой даже забрали🤭не смогли удержаться,салаты вообще супер 👍 Огромная благодарность всей команде ❤️
Manarbek Tassymov
В восторге
Акция бойынша комбо бешбармакка келгенбіз. Өте дәмді тойымды болды. Іші де тыныш уютно. Қымыз балмұздақты бірінші рет дәмін көрдік. Ерекше дәмді. Николай официант молодец ешқандай күттірген жок уақытылы барлығын алып келді. Рахмет TUZDYQ
Нұрбибі Әбілдабек
В восторге
Жоғары деңгейдегі қызмет пен дәмді тағамдар үшін Tuzdyq дәмханасына алғысымыз шексіз🫶🏻 официант Гүлнұрға рахмет💐💐💐💐
Meruert Bisarina
В восторге
Бірінші рет барғаннан ұнап қалды. Тамақтары өте дәмді, қызмет көрсетуі жоғары, адам көптіктен үлгермей қалады түсінуге болады деп ойлаймын, даяшы жігіт және қыз, админ өте сыпайы өз жұмыстарын біледі, ең бастысы атмосфера қатты ұнады, музыкаа😍😍😍 Бешпармак және тай қуырдақ алдық дәмі керемет екен👍
7 посещений
yer 88
Совсем не понравилось
заказал суп лапшу с курицей, вместо курицы там была куриная колбаса, но официант сказал что это не колбаса и сказал подойдет администратор чтобы разобраться- он так и не подошел, в меню не указано что там именно колбаса, и еда даже не горячая была
MJ
Molia Jarikasinova
Совсем не понравилось
Тамак дамды болды но артынан осындай шыкты
ГА
Гүлжайнар Аймаханова
В восторге
Өте дәмді тағамдар және жайлы атмосфера❤️🥰
TA
Talshyn Artyqqyzy
В восторге
Айзереге рақмет. Жақсы қызмет көрсетілді.
ЖЖ
Жанна Жалынбет
Тамақтары дәмді екен👍🏻
Бауыржан Сакбай
Ұнамады ләм жок келмеңдер 👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
К
КНБ
Совсем не понравилось
Тамагынын тузы жок ещё суык ети писпеген
Наз 🤍
В восторге
Туған күн өткіздік🥰бәрі күшті болды уақытылы әрі дәмді тамақтары😍рахмееет көп көп
Алматы
Ayan Yestemessov
Так себе, 1 из 5.
Анар Нурумкулова
В восторге
То что мы заказывали вкусно и большие порции, персонал очень вежливый, расположение близко к дому, а не где-то в центре
АО
Альбина Озмен
Совсем не понравилось
Биринши рет келгенде тай куырдак заказ бердим ети коп жаксы болды екинши рет келдим ет емес чисто бауыр 4 тал ети бар админга айтсак баягыдан сондай болган дейди👎👎багасына не стоит ашылар кезде клиент жинап алды казир барибир болып кеткен👎 такырбас админстратооы дым проблема шешуди блмейди 1 ши фотода осы жолгы 2 ши фотода биринши рет келгендеги
WW
Works Worsk
В восторге
Часто здесь бываю, уютно, кухня вкусная, цены адекватные, вежливый персонал, официант Мирас вежлив, приветлив👍 Советую к посещению
Watermelon Sugar
В восторге
В первую очередь хочу сказать спасибо Айжан! Сервис просто классный) Уставшие, но улыбаются и отвечают на все вопросы. Кухня топ, оооочень вкусно все было😍
Совсем не понравилось
Ужасная доставка😱 жап жас қыздар дым обслужтвать ете алмайды!наглая сол осы отырған екі қыздың кесірінен нервым ауырды қайта администратор қыз молодец доставкаға грамотный адамдарды алу кереккой
Aydana Sandybayeva
Совсем не понравилось
Возьмите в администратору пожалуйста нормальную зрелую статную взрослую женщину, а не маленькую девушку, которая не может решить проблемы
Aizhan Askhat
В восторге
Недавно побывали в кафе TUZDYQ в Алматы — остались очень довольны! Атмосфера уютная, место отлично подходит как для встречи с друзьями, так и для семейного ужина. Меню приятно удивило разнообразием: есть и традиционные казахские блюда, и европейская кухня — каждый найдёт что-то по вкусу. Особенно понравились блюда: всё свежее, вкус насыщенный, порции щедрые. Отдельно хочется отметить баурсаки и Тайқуырдақ — очень аутентично и с душой приготовлено. Обслуживание вежливое, персонал старается помочь с выбором и создаёт приятное впечатление. В целом, TUZDYQ — это место, куда хочется возвращаться за вкусной едой и хорошей атмосферой. Рекомендую!
Ayan 10
В восторге
Администратор Ерқанатқа ерекше рахмет! Өте сыпайы, жауапкершілігі жоғары, келген қонақтарға жақсы көңіл-күй сыйлай біледі. Осындай қызметкерлер көп болсын!
Данёк 🖤
Совсем не понравилось
Была в этом заведении три раза и в прошлом году, и в этом, и, к сожалению, ничего не меняется. Каждый раз проблемы с обслуживанием. В последний раз заказала роллы: официантка пообещала принести палочки, но так и не принесла, пришлось есть вилкой (что, мягко говоря, странно для роллов). Хотели напомнить, но её просто не оказалось в зале. После того как приняли заказ, она вообще исчезла из поля зрения. Такое ощущение, что за столами никто не следит.🤦🏻♀️
Айнур Сансызбай
В восторге
Тамақтары өтеее дәмді! Асханасы әр түрлі менюға толы! Іші де уютно! Даяшылары да керемет қызмет көрсетеді! Айжан қыз супер ❤️❤️❤️! Бір емес бірнеше мәрте тамақтандық! Сағынып тұрамыз асханасын!
ШС
Шырын Сейлгазиева
В восторге
Хочу оставить положительный отзыв о вашем заведении. Особенно хочется отметить официантку Алину - очень вежливая, внимательная и доброжелательная. Быстро приняла заказ, помогла с выбором блюд и всё время была на связи, не заставляя ждать. Обслуживание на высоком уровне.
UY
Ulbira Yermek
В восторге
Туздык кафесі өте ұнады. Тамақтары дәмді, бағасы қолжетімді, қызмет көрсетуі жақсы. Орны таза әрі жайлы. Достармен немесе отбасымен баруға өте ыңғайлы. Тағы да келемін деп ойлаймын 😊 Алинаға көп-көп рақмеееет🫰
Ulbolsyn Shynarbekkyzy
В восторге
Тұздық ресторанында кешкі ас ішіп, өте жақсы әсер алдым. Атмосферасы жайлы, интерьері әдемі әрі тыныш — демалып, әңгімелесуге керемет орын. Тағамдары дәмді, әсіресе ұлттық асқа ерекше көңіл бөлінгені ұнады. Барлығы жаңа піскен, сапасы сезіледі. Қызмет көрсету де жоғары деңгейде: Әсіресе Алина ханым сыпайы, тез жұмыс істейді, қонаққа деген құрметі байқалады. Жалпы, бағасы мен сапасы сәйкес келеді деп ойлаймын. Тағы да келгім келетін орындардың бірі 👍🏻