Кабинет гинеколога и лазерной эпиляции
Гинеколог
NZ
Nazgul Zhumanova
В восторге
Сегодня была у врача Гениколога Айгерим очень приветливая , все грамотно посмотрела. Очень все понравилось.
Евгения Степченко
В восторге
Уважаемая Айгерим Ерлановна, спасибо Вам огромное за вашу работу, за чуткое внимание и профессионализм. Мне очень повезло попасть именно к Вам. Моя беременность прошла замечательно, появился на этот свет здоровый ребенок. Отдельно хочу поблагодарить, за установку импланон, все очень понятно объяснила, установила быстро и совсем без боли!
Salima Ertaeva
В восторге
Спасибо врачу Айгерим за полный и детальный приём. Как по мне самый лучший гинеколог и мастер своего дела.А самое главное это доступная цена❤️
Элмира Аскарова
В восторге
Айгерім Ерланқызының біліктілігіне, пациентке деген қарым қатынасына тәнті болдым❤️ жылы жүзді дәрігер көп рахмет сізге.🫶🏻
Молдир Кемал
В восторге
Хочу выразить благодарность гинекологу Айгерим Ерлановну за профессионализм и внимательное отношение. Приём прошёл спокойно и комфортно, врач всё подробно объясняет, отвечает на вопросы, чувствуется забота и тактичность. Осмотр проводится аккуратно, без спешки, с индивидуальным подходом.
Балнұр Смадияр
В восторге
Айгерим Ерлановнаға рахмет лазерный эпиляциядан қорқып жүр едім жақсы жасады
СЧ
Софян Чонтей
В восторге
Здравствуйте В данный момент прохожу лечение у гинеколога Айгерим Dr. Ну знаете она прям человек души Приятная на вид, поддерживает хороший разговор, осматривает отлично, чистый кабинет….. Ну кому нужна идеальный гинеколог То только к ней И все на высшем уровне
Шарбан Тасболат
В восторге
Айгерим Ерлановна өте білікті маман екені көрініп-ақ тұр! Тик-токтан көріп, бүгін қабылдауында болған едім барлығын түсіндіріп ем қабылдау керектігін айтып берді🥰 маған ұнады рақмет көп🫶🏻 тұрақты гинеколог таппай жүр едім,енді тапқандаймын🙂
AM
Aigerim Malikbekova
В восторге
Хочу выразить огромную благодарность Айгерим Ерлановне за ведение беременности! Благодаря ей вся беременность прошла спокойно и уверенно. Она всегда отвечала на мои вопросы, поддерживала и давала ценные рекомендации. Замечательный врач и прекрасный человек! Настоящий врач с большим сердцем.
Indira Indira
В восторге
Очень довольна работой и профессионолизмом Айгерим Ерлановны! Помогла избавиться что беспокоило долгое время, несмотря на то что принимала лечение у др.гинекологов. Рекомендую этого врача.
ДЕ
Дина Есмамбетова
В восторге
Айгерим Ерлановнаға рақмет. Өте жақсы білікті дәрігер. Өзімді мазалап жүрген сұрақтарымның жауабым алдым.
She Sun
В восторге
Айгерим Ерлановнаға рақмет! Бәрін түсіндіріп берді, сұрақтарға жауап беріп, приемда өзімді жақсы сезіндім. Алдағы уақытта сізге баратын боламын.👍🏻
Таншолпан Айдарова
В восторге
Қыздар, мына врачқа барсаңдар абайлаңдар,өзіңді қайтадан 18 жасар қыз сияқты сезініп жүресің 😂 Филлерді салғанда қорқыныш жоқ, ауырсыну жоқ, тек қашан бітті?деп үлгермей қалдым. Нәтижесі тіпті масқара, күйеуіме тыныштық жоқ болды 😅 Жалпы қолы жеңіл, өзі жайдарлы, бәрін түсіндіріп береді!Осындай шынайы жақсы маман тапқаныма қуандым!Рахмет көп🫰🏻қайта келемін!
ОА
Ольга А
В восторге
По совету Айгерим Ерлановны сделала процедуру плазмалифтинг в интимной зоне, уже на второй день я почувствовала облегчение и неприятные ощущения ушли, спасибо большое!
Шахинур Насир
В восторге
Спасибо Айгерим Ерлановне пров в своей роботе я приехала с Алматинской области еще не встречала такого грамотного специалиста, объяснила все коротко и доступно ! Спасибо вам большое ❤️
MN
Meruert N
В восторге
Прием жайлы өтті, Айгерим Ерлановна очень приятная женщина и грамотный специалист 🥰
Акбота Абдыкадырова
В восторге
Айгерім Ерлановна өте білікті маман өз жұмысын жақсы біледі🫶🏻 Барлық сұрақты толықтай асықпай түсіндіріп береді😊 қанша геникологта болдым біреуссінен дұрыс ақпарат ала алмадым тек Айгерім ханым толықтай себебін түсіндіріп берді ризамын ❤️
Zhanna Mukhasheva
В восторге
Айгерим Ерлановнаға көп рахмет, білімді , тәжірбиелі маман, Керемет менің көңілімнен шықты, ризамын. Өзіме керек маманымды таптым. Бәрі таза, стерильно. Барлық ақпаратты асықпай, байыппен мейрімді жеткізеді. Жалпы менің көңілімнен шыққан өте мықты маман❤️
NQ
Nazik Q
В восторге
Айгерим Ерлановнага коп рахмет ,еки жуктилигимде де жургизип отырган биликти маман ,жай гана даригер емес оте керемет адам ,адамдармен сойлесуи бари оте жаксы ,консультация алсан тугел басынан аягына дейн барин тусиникти етип тусиндиретин жумысына адал маманнын бири деп айта аламын 👍
AB
Ayagoz Bektas
В восторге
Айгерим Ерлановна мой врач гинеколог Вела мою беременность, очень грамотный врач, ничего лишнего не назначит все по факту, чуткий контроль, бережное отношение♥️спасибо большое, успехов вам♥️
YK
Yekaterina Kachsheyeva
В восторге
Хочу выразить свою благодарность врачу Айгерим Ерлановне за внимательное ведение моей беременности , это врач с большой буквы ! Спасибо большое 😊
AT
Aigul T
В восторге
Өте жақсы дәрігер , бәрін нақты түсіндіріп берді !
ГА
Гульвира Аязбаева
В восторге
Айгерім Ерлановнаның қабылдауында болдым.Өте білікті дәрігер.Барлық сұрақтарыма кәсіби тұрғыда нақты жауап берді.Сізге көп рақмет.
Ademai Kemelova
В восторге
Мастер своего дела 😍 очень опытный человек 😍 спасибо большое 🫶🏻 Девочки советую не вздумайя может те подойти 👍🏻👍🏻
Айман Бекжанова
В восторге
Айгерим Ерлановна врач от бога👍👍👍всем советую профессионал своего дело👏🏻👏🏻👏🏻очень хороший опытный врач гинеколог🫶
Akdidar Berdalieva
В восторге
Айгерым Ерлановнага видеокольпоскопияга тусуге бардым. Маган барлыгы унады. Барлыгын асыкпай, калай? Не ушын? екенын барын дурыстап тусындырып берды. Канша жерге гинекологка бардым. Бырак осы кысы сиякты тусыныдырып берген гинекологты кормедым. Енды Айгерым Ерлановнага барып каралатын боламын.
AB
Aizada Barmenkulova
В восторге
Хочу выразить искреннюю благодарность врачу Касымбековой Айгерим Ерлановне за высокий профессионализм и внимательное отношение. Проходила у неё кольпоскопию — всё было проведено аккуратно и комфортно. Доктор подробно объясняет каждый этап, отвечает на все вопросы и создаёт спокойную, доброжелательную атмосферу. Большое спасибо за заботу и чуткость!❤️
УА
Улжан Абилдаева
В восторге
Айгерим Ерлановна керемет врач. Бәрін түсіндірді, асықпай карады. Дұрыс таңдау жасағаныма қуаныштымын.❤️🙏
D
D
В восторге
Айгерим Ерлановнага улкен рахмет айтамын! Биликти киси екен, тындай биледи,кабылдайтын жери оте таза,Оз жумысынын маманы👍
Маржан Мустафаева
В восторге
Айгерім Ерлановнада бірінші рет болдым , дәрігер маған ұнады ,кольпоскопиялық аппаратымен мұқият тексеру жүргізді, барлығын түсінікті қылып айтып берді . Рахмет 🙌
Гаухар Кожаева
В восторге
Айгерим Ерлановна специалист своего дела👏🏻👏🏻 , побывала в разных лазерных студиях, обычно приходишь тебе делают лазер и уходишь, а тут она подробно объясняет, консультирует тебя перед лазером, как это всё действует и т.д. назначает точную дату следующего прихода, а не так чтобы через месяц приходи и всё. Сейчас прошла две процедуры лазерной эпиляции , результат уже хороший, советую❤️
Айжан Алибек
В восторге
Айгерим Ерлановна өз ісінің нағыз маманы, адаммен сөйлесуі өте жағымды, қарапайым тілде түсінікті түсіндіреді👍🏻 кун түн уакытын бөліп қарауға дайын. Өзіме қатты унады рахмет!🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷 ісіңізге сәттілік тілеймін!🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻
ЭП
Эльвира Пономарева
В восторге
Проходила кольпоскопию у врача генеколога Айгерим Ерлановны. Хочу выразить благодарность, за бережное отношение и профессионализм, процедура была безболезненной. Осмотр проведен очень тщательно. Врач грамотно ответила на все мои вопросы, и дала чёткие рекомендации. Спасибо за высокий уровень квалификации! Рекомендую!
Айнурa A
В восторге
Айгерим Ерлановна – өз ісінің маманы. Қабылдауы ұқыпты, бәрін анық түсіндіреді. Сенімді дәрігер, рақмет! 🌷
Gufa Karatayeva
В восторге
Айгерим Ерлановна очень грамотный гинеколог 🙏🏻Вежлива, компетентна, знает свое дело👍🏻Если вы беременны, обязательно ведите беременность у нее 💯спасибо Вам
Ayaulym Sultan
В восторге
Айгерім өте білікті маман 😍 Пациентпен сөйлесуі өте күшті❤️ Ем жүргізді күн түн демей кері байланыс жасап отырады алғысымды айтам😍🙏🏻
AZ
Alina Zarubaeva
В восторге
Айгерим Ерлановна топ акушер гениколог. Она вела у меня беременность, профессионал своего дела👍 всем советую
АЖ
Асель Жарас
В восторге
Айгерим Ерлановна өте білікті маман! Кольпоскопия аппаратымен мұқият тексеру жүргізіп, барлығын түсінікті етіп айтып береді. Клиника бағасыда қолжетімді👍👍👍
Нургуль Кудайберген
В восторге
Бүгін Айгерім Ерланованың қабылдауында болдым жүзі жылы сондай мейрімді жан екен қаланың шетінде тұрсамда іздеп бардым тик токтан көріп мықты дәрігерге жолыққаныма қуаныштымын. Ауырмаңыз 😘💕
Honey Bear
В восторге
Қасымбекова Айгерім ханым өте білікті маман. Қарым-қатынасы, дәрігерлік этикеты қатты ұнады. Жазып берген назначениесы жақсы көмектесті. Сәттілік тілеймін істеріңізге!
Айгерим Ерлановна
В восторге
Добро пожаловать на прием к гинекологу Айгерим Ерлановне.
Частый гость
ZT
Zamira Toimbetova
В восторге
Айгерім Ерлановна қабылдауында боллым, өз ісінің маманы деуге болады🤗 Бәрін айтып түсіндіріп берді, ең бастысы жүзі жылы , кулімдеп тұрады🫶🏼
В восторге
Айгерим Ерлановага Рахмет😊Карагандыдан арнайы бардым,Тагы барамын.Буйырса.Жаксы тусиндиреди оз жумысын накты биледи.
UN
Ulya Nasyrova
В восторге
Очень хорошая гинеколог Айгерим Ерлановна все доходчиво объяснила направила дальше куда нужно спасибо за комфортный прием
БМ
Булбул Мадьярова
В восторге
Здравствуйте! Я в декабре проходила процедуру по сужению влагалища новым аппаратом SO2, а также плазмолифтинг. Айгерим Ерлановна учла особенности моего организма и высокую чувствительность к боли. Процедура была абсолютно безболезненной, и помогла сузить влагалище, а также я перестала мочиться при прыжках и чихании, и вместе с этим прошло "похлюпывание" и испускание воздуха после одной процедуры. Цены оптимальные. Врач очень внимательная, компетентная , эксперт своего дела. Рекомендую на 100 процентов
KS
Korkem Sapargalieva
В восторге
Айгерім Ерлановнаға үлкен алғысымды юілдіремін💐 Пациенттермен өте жақсы, сыпайы сөйлеседі, барлық жағынан көмектесуге дайфн тұратын өте жанашыр, мықты врач💐👍🏻
Aizat Kurban
В восторге
Айгерим Ерлановна ға үлкен рахмет өз ісінің маманы .Тик токтан көріп қабылдауына жазылған едім бәрін от и до тусиндирип дәрі дәрмегімдіде жазып шығарып салды постоянна келип турамын
Жанара Доскалиева
В восторге
Гениколог Айгерим Ерлановна өте жаксы кісі екен, тик токтан корип кабылдануына жазылғанмын! Бәрін от и до тусиндирип ем жазып берді , білікті маман екені көрініп тұр👏🏼👏🏼👏🏼 рахмееет . Онлайн консултацияда бар екен
DT
Dilnaz Tolegen
В восторге
Кеше гинеколог өте қажет болғанда . Тездетіп жауап беріп , онлайн консультатцияда жасап берді . Өз ісінің маманы көп рахмет
Юлия Дзизенко
В восторге
Хочу выразить благодарность врачу гинекологу Касымбековой Айгерим Ерлановны, наблюдаюсь у нее уже 3 года. ведет мою уже вторую беременность. очень вежливый, внимательный, отзывчевый,щепетильный специалист по поводу анализов. Все смотрит досконально.