m_studioo_
Бекжан Адырбекұлы
Дизайн өте ұнады .
ЖЖ
Жандос Жуманов
Студия дизайна тема унады локация коп кушти кушти
Саят Есжанов
Өзім болғам осы студияда, бір үлкен плюсы контент түсіргенге 4-5 вариант бар! Еще тыныш іші, рахмет
Мухамеджан Салатдин
Таптырмас мекен
АЖ
Арайлым Жаппархан
Өте күшті студия, бір емес уже бірнеше рет келіп жатырмын. Ішіндегі локациялар әдемі и көп күшті кадрлар, видеолар, подкасттар түсірсе болады! Всем советую🤍
Zhan 🩶
Күшті студия пряям😍😍😍 локациясы көп,сьемкаға өте ыңғайлы👍🏻🔥
2A
222 ALI02
Тооооп студия
Snow flake
Закрыто
АЫ
Акнур Ыдырыс
Бағасы да өзі де күшті студия, дизайны👍🏻
FМ
Fariza Мухамеджанқызы
Студия жарық, таза, жаңа, 5-6 локация бар, эстетичный, қаланың ортасында орналасқан ыңғайлы, ішінде микрофон, жарық, штатив, проф камера, суфлер бәрі бар, мен және менің эксперттерім рилстарды осы жерде түсіреміз, және бағасы жағынан арзан
АЖ
Аружан Жылкыбай
Очень красивая студия, всем рекомендую 😍😍😍
Нурсултан Икижанов
Aikerim Aitmolda
Студия өте әдемі👍🏼
ЖО
Жансая Оразбаева
Студия өте әдемі. Жоғары талғаммен жасалған. Видеоларым жоғары сапалы болып шықты! 🤗👍👍👍 Кеңес беремін! Өкінбейсіздер
СБ
AT
Anara Tanzharikova
👍👍👍
Жанибек
Студия супер, оправдала все ожидания!
Мерей Исак
Студия маған қатты ұнады👍 Өте әдемі 4 локацияда түсіріп алдық и фото и видео контенттерімді жасап алдым. Супер шықты😍😍😍
GB
Gulnaz Batyrbai
Бұл студияға жиі келемін, себебі мұнда бәрі максималды жайлы: интерьері уютный, атмосферасы шығармашылыққа шабыт береді. Қолданатын камералар мен жарық жабдықтары өте сапалы, сондықтан кадрлардың нәтижесі әрдайым тамаша шығады. Қызметкерлері де өте сыпайы, бағыттап көмектеседі. Фото-видео түсіретіндерге шын жүректен ұсынамын! ❤️📸
Зарина Ыбраимова
Ең керемет студия😍 Всем советую💣 маған ұнайтыны бірден бірнеше локацияда түсіре аласың. Бүкіл эксперт, шәкірттерімді осы студияға алып барамын🥰 Проф.камера, суфлер, петличка барлығы ең сапалы құралдар💣 еще 2 сағат алсаң 1 сағатын тегін түсіріп аласың😍 көп жерде проф.камера жоқ и даже петличканың өзіне бөлек ақша төлейсің. Ең тиімді студия деп айтар едім👍
КТ
Карлыгаш Торешова
Самая лучшая студия. Все экспертные видео снимаю тут. И цена приемлимая. Всем советую.
Плиззз🙏🏻🙏🏻🙏🏻 .
Мәә, студия күшті екен, өзіме қатты ұнады, көп студияларға бардық , бұл студия ең жақсы, бұл студияда бәрі бар және бағасы да тиемді, кенес берем
Алдияр .
Это уже моя 4 съемка , все супер. Мне очень понравилось, всем советую мы с командой часто тут снимаем по скольку студия свежая новая и цены приемлемы
Кирилл Дерешев
Пришёл в студию снять 2 подкаста по 30 минут, снимали их 2 часа из-за того, что человек настраивал оборудование минут 20-25. И взял деньги за 2 часа съёмки. В студии жарко, невозможно расслабиться. Не советую :(
Айым Бекежанова
Очень красивая студия, есть все что необходимо, проф камера, свет, разные фоны, просторно, все новое, сделано с любовью 💘
ZZ
Zhandos Zhumanov