Поиск
Отрицательные
ДУ
Дарига Умбетова
5 отзывов
Прохожу курс английского у преподавательницы Улжан, и честно — я в восторге! 😍Она объясняет всё так понятно, легко и самое главное — без лишней воды. Благодаря её занятиям я наконец-то почувствовала прогресс: начала увереннее говорить и лучше понимать язык. Очень тёплая, поддерживающая и профессиональная преподавательница. От души рекомендую всем, кто хочет реально подтянуть английский! 🙌💛
Айдана Мақсатқызы
5 отзывов
Учусь английскому у преподавательницы Улжан😍 Мне очень нравится, как она объясняет всё просто, понятно и без лишнего. Благодаря её занятиям реально подтянула английский, стала лучше понимать и разговаривать. Всем советую 🤗
Ңүәғ Ұёһ
33 отзыва
Я здесь вроде не был никогда, но всё же рад что ставлю 5 звёзд заведению. Сунна гой людям добро делать.
1 посещение
1 посещение
Отзыв подтверждён
Баян Ануарбек
3 отзыва
оқу орталығы өте жоғары деңгейде, ұстаздары білімді 👍🏻👍🏻👍🏻
Өте қуаныштымыз💐
Adilet Abdikadir
1 отзыв
Мен осы ағылшын тілі курсына қатысып жүрмін және оған өте қуаныштымын! Оқытушылар өте білікті және сабақты түсіндіру әдістері өте тиімді. Практикалық тапсырмалар мен сөйлесу жаттығулары көп, сондықтан тіл үйрену процесі қызықты әрі тиімді болып келеді. Менің ағылшын тіліндегі сөздік қорым кеңейіп, грамматикалық білімдерім жақсарды. Осы курс арқылы мен тілді оңай әрі жылдам меңгеруге мүмкіндік алдым. Барлық тіл үйренушілерге ұсынамын!
18 марта 2025, официальный ответ
Жақсы пікір ушін алғыс айтамыз💐
SB
Samira Bekturganovna
3 отзыва
Балама бәрі ұнады,керемет оқу орталығы👍🏻👍🏻
Рахмет💐
Арсен Сакеев
4 отзыва
Өте сапалы білім😍 Мұғалімдері өте білімді👍 Білім беру дәрежесі өте жоғары👍 Ақнұр апайға рахмет😊 өтее күштіііі🤗 Атмосферасы керемет🙌 Заманаули методтармен үйретеді👍👍
Арсен сізге көп рахмет💐
AO
Assel Orazgalyieva
8 отзывов
Білімді ұстаздар, жылы атмосфера, өте керемет оқу орны😍😘 Ақнұр апай😍
Көк көп рақмет💐
Аружан Тұрсынова
14 отзывов
Бұл білім орталығы маған өте ұнады! Ұстаздары білікті, оқыту әдісі тиімді, атмосферасы жайлы. Білімімді жақсартуға көп көмегі тиді. Ұсынамын!
Сізге сәттілік!💐
Mirzhakyp Saribaev
17 отзывов
Жаңадан ашылған орталық екен! Білім жағынан сөзім жоқ! АҒЫЛШЫН курсын іздеп жүрген адамдарға таптырмас орын👍
18 марта 2025, официальный ответ
Жақсы пікір ушін алғыс айтамыз!💐
Akerke Bakhyt
5 отзывов
Мен ағылшын тілі курсын оқыдым.Маған әсіресе мұғалімдердің кәсібилігі мен интерактивті сабақтар ұнады.Сабақ барысында сөйлеу дағдыларын дамытуға көп көңіл бөлінді,бұл менің ағылшынша еркін сөйлеуіме көмектесті. Оқу материалдары да өте сапалы болды.
Сабақ ұнағанына қуанышытымыз💐
Аружан Тлеужан