Bato_doner
Очень вкусно
bekaaqs ♋ .
2 донерщик бала кушты жумыс истейды премия га стоить 👍🏻
Zhanar 🤍
Донер жок но тамактары дамдв
Артыкбай Куаныш
Бұл донеркага баруға кеңес бермейм қашан барсада жоқ болатта тұрад вапше жумстарын дұрстап атқарсын не деген масқара бул бар сан жох заказ берсенде бүгін ге жох деп өшіреді
serik artikbai
Донер мүлдем жоқ звандасан алмайд
ARMAN. A
Вечно бір нәрсе жоқ болады Донер деген аты бар но донер жоқ
инабат _
обслуживание 💯😍,рахмет!
Azamat Saidakhmet
Все вкусно😍👍👍
Кундыз Дауен
Постоянно то риса нет то лососья нет. Еще ждешь официанта пол часа. Вечно что то из меню нет Админы работает через не хочу. Пришли пятеро человек ждем никто не подходит заказ не берет стоит сами по себе . Обслуживание 0 . Не рекомендую 😡🤬👎🏻
Зангар Тохтасынов
Ai-KHanym Bolatovna
28.07. сырная пицца жедим. Оте дамди екен. Пиццайолога рааахмеет☺️
MK
Mirgul K
Фрилары усак-усак как попало истейди,донер басында жаксы,казир нашар, бургер как всегда жок ,хотя менюда турады
Айбар Байгожа
Болмайтн брдене шшс понос болп жатр досмда
Арман 019
Донер 😋😍