Поиск
Положительные
Отрицательные
Sabina Magilen
3 отзыва
Саламатсыздар ма! Осы орталыққа баламды әкеліп жүргенімізге 2 ай болды. Нәтижеміз жақсы, сөздік қоры көбейіп, сөйлеуі жақсарды. Рақмет!👍
Сабина Лесбаева
1 отзыв
Өте керемет орталық. Көп көмегін тигізді. Рахмет!
Allabergen Karsybai
7 отзывов
Керемет орталық,ініме үокен көмегі тидіі рахмеет
Anel Kalybek
2 отзыва
Была на занятиях с сестренкой, и хочу сказать нам очень понравилось, замечаем результаты🤩
Saktaganova Botakoz
4 отзыва
Хочу выразить искреннюю благодарность логопедам за проделанную работу. Мой младший брат посещал занятия, и благодаря этому он стал значительно лучше говорить, стал более уверенным в речи. Видим реальный результат и очень довольны. Большое спасибо за труд и терпение!👏✨️
ZK
Zhanaya Kaliaskar
3 отзыва
Саламатсыздарма мен осы орталыққа баламды әкеліп жүргеніме 2 ай болды, шүкір нәтижеміз жақсы👍👍логопед және афк сабағын алған едік. Екі үш сөзді қосып айта аламыз басында сөйлем құрап айту сөздік қорымыз аз болған қазір жақсы нәтиже көріп жатырмыз рақмет👍👍🙏🏻🙏🏻
Aiana Yakutbek
4 отзыва
Афк Си сабағына сіңілім қатысып жатыр. Нәтидем өте жақсы👍 Сенсорлық бұзылым бар еді, ол проблема толық шешілді десек болады, көп көп Рақмет афк ағайына🥳
ZT
Zhanerke Tuktibaeva
7 отзывов
Менің балам Р,Л әріптерін анық айта алматын және ойын анық жеткізе алмай қыйналатынбыз !Осы орталыққа 1 ай бардық күнделікті лого массаж жасап , жаңылтпаштар айтып үйренді. Нәтиже өте жақсы. Жақсы Логопед орталық іздесеңіздер осы орталықты кеңес берер едім👍✅
Gaukhar Nurbek
2 отзыва
Өте кәсіби мамандар! Баламен тіл дамытуға бағытталған сабақтар қызықты өтеді, нәтижесін қысқа уақытта байқадық!!!
Ayaulym 🤍 Toibekova
5 отзывов
Өте керемет😍🙌🏻 маған өте қатты ұнады
shuglatn )
5 отзывов
Оте жаксы, мамандары да керемет🫶🏻💗
Каракат Сакыпова
9 отзывов
Занятия проходят в игровой форме, что очень нравится детям .Мой братишка с нетерпением ждет каждое занятие и показывает отличные результаты 👍🏽👍🏽👍🏽
🪐 ademi
4 отзыва
Тамаша орталық! Мамандар өз ісінің шебері, баламен тіл табыса біледі. Сабақтар жылы әрі жайлы атмосферада өтеді
Togzhan Sadieva
Оте жаксы👍🏻👍🏻👍🏻
aisha 🤍
3 отзыва
Қызмет сапасы жоғары деңгейде👍 Жақсы орталық, бәрі ұнады
ГЖ
Гульзада Жылкайдарова
5 отзывов
Салеметсыздерме менын кызым 1 жас 5 ай. Тусынык Жане указательный жесть атына карамайтын. Думан агайымен Айгерим и Маруа апайларына алгысым шексыз осы кысылердын аркасында кызым реттелип келет туфай коз тимесын.
АК
Айгерим Касимова
2 отзыва
Менің Маруа ханымға алғысым шексіз. Менің ұлым 6 жаста өз ойын еркін жеткізе алмайтын. Аллаға шүкір Маруа ханымның арқасында, қазір өз өзіне керегін сұрап ойындағы керек затын айтады. Екі айда жақсы нәтиже болды. Маруа ханымға көп рақмет.
ST
Sholpan Talasova
7 отзывов
Логопед Маруа ханымға алғысым шексіз! Балам 3жас 11айда бердім сөйлей алмсйтын сөзі түсініксіз болды,1айдан бастап ақ сөздерді анық айта бастады қазір сөйлеп жур шүкір, Аллам істеріңізге береке берсін біз сияқты аналардың алғысына бөленіп жүре беріңіздер🤲
Venera Berik
4 отзыва
Өте керемет логопед, афк мамандары жұмыс жасайды. 1 ай болды қатысқанымызға уже нәтиже бар. Балам 3 те сөйлемейтін еді, қазір кәдімгідей сөйлеп ішем жейм дегенді айта бастады. Бәріне ұсынамын өкінбейсіздер 👍🏻😁
arailym aidosqyzy🪷
1 отзыв
Өте керемет орталық! Атмосферасы өте жайлы, апайлары бәрі өте мейірімді,білікті мамандар. Сабақтары қызықты ойындар арқылы өтеді.
AS
Akerke Seitova
2 отзыва
Балам 2 ай болды АФК мен логопед сабағына барып жүр, уже результат көріп жатырмыз. Балама да маған да қатты ұнайды. Мұғалімдер үнемі ата-анамен кері байланыста. Сенімді керемет орталық
MA
Margulan Alpysbay
3 отзыва
Таза, жайлы орталық. Балаларға арналған барлық жағдай жасалған. Қызмет сапасы жоғары. Ұнайды!
AO
Aktoty Omargazieva
1 отзыв
Ата-анамен балаға деген қарым қатынастары ерекше! Бағалары қолжетімді! АФК маманы мен логопед мамандары керемет! Ата анамен кері байланыс бар!
Aruzhka 💕
6 отзывов
Керемет бастамалар мен білім бұлағы болсын💜✨
Лицензионное соглашение
политика конфиденциальности