Дана
3.5
ЖЖ
Ж Жолдыбаева
В восторге
Самый нормальный магазин в этом квадрате 👍🏻 и цены приемлемые! Очень чисто и порядок ассортимент хороший
6 посещений
Miras Igembaev
Совсем не понравилось
неге жабық магазин?Круглосуточно деп тұр) анааааау айдаладан құр келдім
Alnur him
не круглосуточный
Айбарыс Базтай
Всем не угодишь.
Частый гость
СТ
Сымбат Токтагул
Совсем не понравилось
каспи qr сұрадым, бірнеше рет, перевод жасатады, маған qr-мен төлеген ыңғайлы. Ал сатушыға перевод ыңғайлы екен, грубить етіп тұр! Басқа магазинге қарағанда ассортимент көп, таза, бағасы да тиімді деп таңдап барушы едім, көңілім қалды. Баға жөнінде басында арзанырақ болған, қазір бірдей басқа магазиндермен(
АХ
А Х
В восторге
Неужели в нашем районе появился магазин с большим ассортиментом товаров.
AI
Adil Izbasar
Обслуживание и цены 👍👍👍
GA
G A
Оте кымбатт!!!!
Дильшат Кахаров
В восторге
Самый лучший магазин, продавцы все приветливые, ассортимент большой и на любой вкус
Turebekov .
Совсем не понравилось
Неге круглосуточный деп тур если жабык турса 🤦🏻♂️
Гоха Идрисова
В восторге
Керектінің бәрі бар, таза, свежий 👍👍👍 Біздің Дана магазин өте тиімді және таза, бағада емес САПАда 👍👍👍 Ана бір отзыв қалдырған кісі бәріне солай жазады екен, жақсы отзыв қардырған жерін көрмедім, түк жақпайды екен өзіне.
АЕ
Арнат Ергалиев
Не круглосуточный магазин!!!!!
Г_
Гүлім _
В восторге
Заттары тұрып қалған!Отравить етіп қалдық.