qulpynai_almaty86
Онлайн-магазин клубники в шоколаде
Службы
Інкарайым Оразбай
Клубника өте дәмді әрі тез дайын болады
Zhuldyz Baitakbaykyzy
Клубникалар өте тәтті, сапалы😍 Тез жасап берді , клиентпен сөйлесуі де керемет, міндетті түрде келесіде осы жерден аламын, үлкен рахмет❤️❤️❤️
АУ
Zhuldyz Kopirbaevaa
Бары ойымдагыдай шыкты😍
AE
Asylaiym Erbolkyzy🌸
Дәмі өте керемет заказ берсеңіздер өкінбейсіздер Жерік болып қатты жегім келіп беріп едім күшті екен😍😍😍 Рахмеет!
Шугыла Нурбатыр
Өте дәмді сочный😻🔥 Бағасына тұрады,қатты унады😮💨😋
UA
Umit Abdihan
Өте дәмді😍😍😍 Алла ісіңізге береке берсін! Бағасыда қолжетімді, қатты қымбат емес! Бірақ дәмі енді өте күшті! Тапсырыс беріңіздер🥰🥰🥰🥰
Almira Aitjan
Заказали клубнику в шоколаде.Клубника свежая сладкая.Быстро доставили.Спасибо большое ❤️❤️❤️
Kuralay Zulpykharova🫂❤️
Өте керемет дәмді, балғын иіс😍❤️. Прямо крутоо😍
Annar Zhumadildayeva
Очень вкусно!🍓Свежая,сочная клубника идеально сочетается с нежным шоколадом. Выглядит красиво,а на вкус — просто восторг.Отличный вариант для подарка и для себя любимой 💝
Жанболат Шитай
Оте жаксы , кыздарыма унады клубникалары свежий татти екен
Gaziza Kudaibergen
Бүгін заказ бергем, екі анама.Екеуіде ұнатты, көңілдерінен шықты.Уақытына сай жасап жақсц дәмді жасап берді, рахмет Самал топ😋💕🥰🫶🏻 Бизнесіңізге сәттілік
𝒢𝒦
𝒢𝓊𝓁𝓏𝒶𝓉 𝒦𝒶𝓂𝓎𝓈𝒷𝑒𝓀𝑜𝓋𝒶 🌸
Спасибо🙏 очень вкусная, свежач клубничка ☺️
БЖ
Бахнур Жолдасбеков
Так получилось, что листая тугис, обнаружил что моя соседка занимается продажей клубники в шоколаде, а мы с женой любим клубнику в шоколаде, решили попробовать заказать. Ответили, сказали готовят свежее и придется подождать, договорились что я заберу заказ через час, через час заказ был готов. Сама клубника хорошего размера, сладкая и шоколад просто супер, прям как мы любим 😂 В целом заказом доволен, общение приятное по делу, цена вообще ШОКОЛАД🤣 Заказывайте не пожалеете, я человек такой, если мне нравится товар, то я готов написать вот такой подобный отчет отдуши👍🏻
МИ
Мехрибанум Ибрагимова
Очень вкусно. Советую всем. Быстро Аккуратно и очень вкусно спасибо за доставку! Процветания вам и много клиентов😘👍👍
Elzhan Qqq
Клубника в шоколаде просто огонь! Всё отлично — выглядит очень аппетитно, аккуратно сделано и на вкус просто бомба. Прям та самая сладость, которая радует и глаз, и живот
Z0
Zhibek 02
Качественно, вкусно а главное быстро😍
Aizere Daniarkyzy
дәмді,свежие клубники,бізге ұнады көп рахмет😍🥰
Duman Films
Зор тәтті керекмет
Akzhunis Kaldybaeva
Өте керемет клубника в шоколаде😍, подаркаға срочно керек болған еді тез әрі свежий қылып жасап берді. Ең бастысы сервиске риза болдым өте сыпайы барлығын нақтылап алып калауымдағын жасап берді. Үлкен рахмет❤️❤️❤️
Gulnaz Zhumabay
Рахмет,өте дәмді😍
a.
aru ..
өте дәмді , әрі жылдам жасап берді 👍🏻👍🏻
АA
Айнура Apple
Очень вкусная клубника свежая шоколад отменный 👏🏻
Tolganai Dungen
Керемет дами
ДТ
Дарияш Тайгамитова
Оте дамди тез дайындап береди Алла берекесин берсин😋😋😋
клубника улкен шоколад дамди оте дамди болды кызмет корсету оте жаксы тагыда заказ беремин.👍👍🫶🫶
Kamilla Rakhimshalova
Очень вкусная клубника и цены приемлемые 🥰 Чувствуется что дорогой шоколад и свежая клубника, советую❤️
ТМ
Танат Маханбет
Істеріңізге береке берсін, өте керемет шықты дәмі😍👍 Алдағы уақытта тағыда береміз бұйыртса
Анфаль Зейд
Доступная цена и красиво. Чтобы сделать приятное близким самое то 😍🔥
АЖ
Айжан Жуматаева
Дами керемет 😋!!! Рахмет унады 😘
ЖК
Жанар Койториева
Құлпынайлары свежий,шоколадтары да тәтті әрі үлкен екен. Өзіме де отбасыма да ұнады,бағасыда тиімді. Тек осы жерден тапсырып беремін,керемет😍
Асем Абилкайрова
Дәмді,балғын құлпынайлар болды👍👍👍👍
Aknur Rysbay
Приятные цены. Очень вкусно👍
ГЖ
Гаухар Жанаткызы
Өте дәмді болды рахмеет үлкен😋❤️
Aluuaa ❤️
Осы жерден бірнеше рет тапсырыс беріп көрдім,әрдайым дәмді және балғын құлпынайлар,өзіме де отбасыма да қатты ұнады,болашақта тек Самал ханымнан тапсырыс беремін😍😍
ГД
Гулнур Дулатова
Өте дәмді құлпынайлар,тез жасап тез жеткізеді!! 👍👍👍Тек осы жерден заказ береміз 💐
Жандос
Біраз жерге заказ беріп көрдім, бірақ Самал ханымның жасағанына жетпейді екен😊Клубникалары өте балғын,дәмі тіл үйіреді😍😍😍Уақытында жеткізіп береді,заказ берсеніздер өкінбейсіздер👍👍👍
Алтош
клубника свежий екен шоколад натуральный оте дамди.
ЖА
Жалгас Алтынбекова
Үнемі осы жерден заказ беремін, всегда дәмді и тез дайындап береді. Клубникасы свежий, и шоколадыда дәмді, басқа жерге қарағанда бағасыда қол жетімді, РЕКОМЕНДУЮ!!! Жұмысыңыз алға баса берсін
ДА
Дана Амангалиева
Оте дамди ари тез жасап берди рахмет🙏
Ж
Жанна
Біз үнемі осы аккаунттан аламыз,свежий,дәмді,біз қалағандай жасап береді,Жұмыстарыңызға Сәттілік!
Маржан Оксикбай
Заказала клубники в шоколаде подруге на день рождения,ей все понравилось, она была в восторге! Спасибо большое!Буду заказывать еще!
KA
Kaisar Abylkairov
Дәмді екен
РЖ
Рустем Жаменкеев
Өте дәмді, әрқашан балғын. Әрлеуі, сәндеуі бәрі ұнайды күшті. Үнемі осы жерден тапсырыс беремін және бәріңізге кеңес беремін. Еңбегіңіздің жемісін жеңіз!
Айнур Касымова
Заказала дочке здесь клубнику в шоколаде, клубника свежая, спелая, большая и шоколад очень вкусный! Оформления просто идеальный👍👍👍.
ТК
Тамаша Калелкызы
Құлпынайы өте дәмді және свежий екен. Әрқашан осы аккаунттан аламын. Бағасы да басқа жерге қарағанда қолжетімді. 😘😘😘Рахмет үлкен қатты ұнады😍😍😍. Еңбегіңіздің жемісін көріңіз.
dias nurzhanuly
Прям сочные клубника и шоколад, видно что чисто бельгийский, теперь всегда буду у вас заказывать! спасибо большое, всем советую, номер один клубника в шоколаде в Алмате😍