Kemenger Bala
Частный детский сад
ДД
Данияр Джакупов
Садик нам очень понравился. Обратная связь с родителями на высшем уровне. Фото, видео отчет. Питание ребенку нравиться, кушает с удовольтвием. Везде все чисто и акуратно. Отмасфера в садике уютная. Воспитатели и няни отзывчивые, приятные, деликатные. С первого звонка администратор нам все обьяснила, подсказала. В общем мы родители довольны и спойны за своего ребенка. 🫰
Магжан Ахметжанов
Для нашего сына лучший садик. Сам на казахском плохо говорю, но сын уже шпарит во всю лучше меня. Персонал, обучение, еда все на высшем уровне. Всем апайкам улкен Рахмет !
Ahon Bekkazy
Біз осы садик келгенімізге 2 ай болды өте жақсы қәзіргі этно стиль де балам жыламай барып жүр Істеріңізге береке берсін
Arujan Muhtar
Менің балам осы балабақшаға барады өте жақсы балабақша тамақтары халал секциялары өте көп Апайларға көп рақмет
Венера Утинова
Менің балаларым осы балабақшаға барады. Біз разымыз.апайларына алғысымызды айтамыз!
УБ
Улжалгас Бейсебекова
Ұлымыз басқа бала бақшада жылап бармай қойған еді. Кеменгерге келіп бірден Айгерім апайға көнді. Арайлым апайда балаға жақсы қарайды. Тамақтары гхи майымен, таза халал. Алла берекесін берсін❤️
Adilhanova Aiko
Kemenger балабақшасының бұрыңғы балабақшаға ешқандай қатысы жоқ!!! Бұл жаңа балабақша🌺
Дарина Ержанқызы
Жаксы балабақша!Тамағы бәрі халал,апайлар өте мейірімді.Я довольна что мой ребенок ходит в этот садик.Қазіргі заманда бағасына сай балабақша!
Akshuak Kiyalbek
👍👍